Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Moguci spontani pobacaj?

  1. #1

    Datum pristupanja
    Aug 2015
    Postovi
    2

    Početno Moguci spontani pobacaj?

    Pozdrav svima na forumu,nova sam clanica i otvaram ovu temu i nadam se da cu dobiti koji odgovor do sutra kad sam narucena napregled inace cu da svisnem od panike..

    Menstruacija koja mi je inace redovna i uvjek 28 dan ciklusa trebala bi mi doci sutra.Kako me vec tjedan dana lagano boli trbuh i jajnici,sinoc sam pokusala staviti tampon,na pola puta sam osjetila nesto,izvucem ga kad iz mene izljev svjeze krvi,nakon par minuta se zaustavilo,cjelu noc nisam spavala od grceva,krvarenje se nastavilo u manjem intenzitetu uz stalne grceve,bila sam kod doktorice ali na kraju radnog vremena pa mi je rekla da dodjem sutra ali pocela sam svasta umisljati,ne znam kako cu pregrmiti do pregleda.

    Ne znam jel krvarenje doslo jer sam ostetila tkivo dok sam tampon stavljala, pa sam se sjetila da sam nazad 2 mjeseca mislila da sam zaboravila tampon unutra,valjda sam ustanovila da jesam al sad se sjetih da ipak nisam to 100 % utvrdila,poslije toga sam imala normalnu menstruaciju pa se mislim valda bi do sad se vec pokazalo,imala sam jacu upalu prije 10 ak dana i bolne odnose..

    Zapravo sve mi se sad pomjesalo i ovo krvarenje osjecam da nije u redu a dok ne saznam sto je ima da poludim od brige.. Doktorica je spomenula spontani pobacaj kao mogucnost??

  2. #2
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    10,203

    Početno

    Nemoj se ljutiti, ali kratko i jasno: nitko ti ne može reći o čemu se radi bolje nego tvoja doktorica nakon pregleda sutra. Sretno.

  3. #3

    Datum pristupanja
    Aug 2015
    Postovi
    2

    Početno

    Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj se ljutiti, ali kratko i jasno: nitko ti ne može reći o čemu se radi bolje nego tvoja doktorica nakon pregleda sutra. Sretno.
    Ma ne ljutim se,zapravo me najviše od svega bilo strah kad me panika uhvatila da nije zaostao tampon od prije 2 mj. te sam htjela cuti da u praksi je nemoguće da se to desi tj da bi nakon toliko vremena na drugačiji način način napravio problem,ja sam menstruaciju poslije toga imala ali.. Noćas sam primjetila da mi je trbuh napuhnut iako krvarim pa sam pomislila da je unutarnje krvarenje,nisam cjelu noć spavala..Poznajem svoj organizam i osjetila sam da nešto nije u redu a to je rijetkost pa sam previše digla sebi paniku.

    Uglavnom,upravo sam se vratila sa pregleda,sve je u redu kako je ona ustanovila,sutra idem vaditi betu,misli da je ipak najvjerovatnije trudnoća bila u pitanju,zaboravih što je rekla za tampon al mislim da je spomenula da je nemoguće da ostane unutra,da bi užasno zaudaralo već nakon par dana i nakon nekog vremena da bi i sam izaša(ovo zadnje nisam sigurna jesam dobro razumila) ali kako god ja i tamponi nikad više.. Pozdrav!!

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •