PDA

Pogledaj cijelu verziju : zavrsne predstave u vasim vrticimaMony
30.05.2007., 21:03
Jos sam uvijek pod dojmom zavrsne predstave koju su tete s djecicom jaslicke skupine uvjezbale u nasem vrticu.

Bilo je super, klinci su bili preslatki, plesali, pjevali, pravili se vazni... ;)

Nas se sve dojmilo sto su to djeca jaslickog uzrasta (2-3 g), naucili su koreografije, pjesmice, a tete kazu da iz iskustva je to program djece predskolskog uzrasta. Dobro, naravno, nije jednako odradjen, al je bilo super.:D

Moram ovdje pohvaliti tete - zaista je bilo super!!!
A sve nam je drzano u tajnosti do same predstave :)
I za poklon smo dobili sve radove nase djece iz cijele godine :D

lailah
30.05.2007., 21:56
Kod nas isto na kraju svake radne godine tete sa dječicom prirede predstavu za roditelje i ostale članove. Kao i svake godine bili su krasni, neki više neki manje sramežljivi, neki vrlo posnosni ...

Na kraju predstave smo se mi roditelji sa svojom dječicom iz naše vrtićke skupine sakupili u sobi da se pozdravimo sa budućim školarcima. Tete su ih lijepo ispratile i svakome od njih dale spomenicu sa slikom svojih prijatelja iz skupine. Bilo je svega i svašta za popiti i popapati a dječica su posebno bila jako ushićena kad je teta uzela dječji šampanjac, protresla ga i otvorila. Kad je čep odletio "šampanjca" je bilo posvuda a djeca su vriskala od veselja. Pa tako x3.

mama courage
30.05.2007., 23:01
i mi smo danas bili na jednoj proslavi, buduceg nam vrtica... bilo je sve jako lijepo... puna sam dojmova...

mamma san
30.05.2007., 23:59
Ja sam sutra trebala ići na završnu predstavu u našem vrtiću..a malac mi je danas pobro trbušnu virozu... :cry:

Vrijeska
31.05.2007., 00:33
Mi u tri godinenismo imali niti jednu predstavu :( (sada su grupa u kojoj ima djece od 3,5 g do 5)

apricot
31.05.2007., 06:17
Mi danas imamo završnu: djca će pjevati i glumiti na engleskom, a onda ćemo jesti grickalice i piti sokove.

Bubica
31.05.2007., 07:11
i mi isto tako...

brane
31.05.2007., 08:03
moje dijete danas ima završnu predstavu, ali ja radim popodne i prvi put od kako je u jaslicama/vrtiću neću biti na njegovo predstavi :(

nana
31.05.2007., 08:19
Mi sutra imamo predstavu, i veselim joj se kao i svake godine. Tara isto jedva čeka sutra, sve je naučila što treba, danas valjda još imaju generalnu probu i tak. Nakon predstave je druženje sa tetama i djecom, grickalice i sokovi i biti će nam super.

Magdalena
31.05.2007., 09:50
Bilo je prekrasno, puno recitacija i pjesmica i na kraju mali igrokaz. Tete su se jako potrudile, a klinci su bili divni svi redom.

Arwen
31.05.2007., 09:54
nema toga kod nas :(
iako moran pohvaliti našu tetu(naše grupe)za božić je bila predstava mislim po prvi put u povjesti vrtića
inače završna predstava bude samo za one koji odlaze iz vrtića tj idu u školu i mogu doći samo mame eventualno tate ali sestra,brat ili nedajbože
nona,barba nikako kažu bilo bi previše gužve
a gospoda iz općine su obavezni :evil:

Mony
31.05.2007., 10:55
Ja sam sutra trebala ići na završnu predstavu u našem vrtiću..a malac mi je danas pobro trbušnu virozu... :cry:

:(

:*

Mony
31.05.2007., 10:56
Mi danas imamo završnu: djca će pjevati i glumiti na engleskom, a onda ćemo jesti grickalice i piti sokove.


I koliko ce suza bit u tvojim ocima :)

flower
31.05.2007., 18:13
inače završna predstava bude samo za one koji odlaze iz vrtića tj idu u školu i mogu doći samo mame eventualno tate ali sestra,brat ili nedajbože
nona,barba nikako kažu bilo bi previše gužve
a gospoda iz općine su obavezni Evil or Very Mad

ovo je prestrasno :(

Bubica
31.05.2007., 18:47
upravo zavrsila zavrsna predstava, zadnja...B odlazi u skolu. Ne mogu vjerovati kako sam se rasplakala...kako su slatki onako nesvjesni velikih promjena koje iz cekaju, kako pjevaju o odlasku u skolu.... :heart:

rinama
31.05.2007., 19:32
Drago mi je zbog lijepog iskustva, ali evo moram vam reći što se dogodilo našem malom prijatelju-susjedu koji je imao u svome vrtiću završnu predstavu jer kreće u školu. Naime, nakon plesa, pjevanja, recitiranja, tete su čitale imena djece koja na jesen kreću u školu i djelile im vrtićke diplome, a njega jadnog malog, zaboravile :( , sve su proćitale, a njega ne, nije ni diplomu dobio i naravno plakao :cry: od žalosti tamo pred svima i djecom i roditeljima, bakama, kumovima, susjedima... one su se totalno zbunile, nisu se snašle kako da ublaže situaciju i tako mu je nažalost u baš groznoj atmosferi prošla završna priredba.

apricot
31.05.2007., 19:37
Bilo je prekrasno, puno recitacija i pjesmica i na kraju mali igrokaz. Tete su se jako potrudile, a klinci su bili divni svi redom.

Magdalena, koji vrtić?

Mony
01.06.2007., 11:48
upravo zavrsila zavrsna predstava, zadnja...B odlazi u skolu. Ne mogu vjerovati kako sam se rasplakala...kako su slatki onako nesvjesni velikih promjena koje iz cekaju, kako pjevaju o odlasku u skolu.... :heart:Joj, ovo je i mene rascmoljilo....

litala
01.06.2007., 12:02
ja sam lani, ko bubica - tulila od njihove nesvjesnosti sto ta zadnja predstava u stvari znaci... ida je tako ponosno sudjelovala u predstavi, joj, odmah se rascmoljim kad se sjetim :heart: :heart:

a ove godine nisu imali klasicnu (noa je u istom vrticu), vec su sve skupine istog opcinskog vrtica (dislocirane u tri sela) imale zajednicke sportske igre u kojima su sudjelovali i roditelji, na kraju smo se svi skupili na sredini nogometnog travnjaka, poslozili u krug, otpjevali i otplesali s njima pjesmu, onda su tete podijelile diplome i poklone skolarcima (puzzle-sliku svoje skupine), onda smo svi pobjegli pod borove u hlad i sladili se i pojili...

bilo je super jer je (za razliku od proslih godina, kad su zavrsne bile u svakoj skupini zasebno) bilo puuuuno djece i bas je ugodjaj bio poseban :heart:

larmama
01.06.2007., 12:08
Mi smo imali već dvije. Jedino ih nismo imali prvu godinu kad je bila mlađa jaslička grupa.
Prošlu godinu sam plakala kao kiša kad mi je dijete stalo ispred svih i izrecitiralo svoj dio.
Ove godine imamo sredinom 6. mjeseca, s tim da smo sada u mješanoj grupi pa je nekima to i oproštaj s vrtićem. Pripremaju predstavu i svako ima svoju ulogu. Naravno svi su već naučili i tuđe uloge, pa mi djete izvodi cijelu predstavu i doma ili u parku s vrtićkim prijateljem. Dobili su i kostime. Moja je žuti cvjetić.
Vjerujem da neće biti ovakvog zaboravljanja nekoga od predškolaca. Baš mi je žao malenoga. :cry:

Zdenka2
01.06.2007., 13:40
Naša završna je bila prekrasna, jako dobro uvježbana - većinom su to djeca koja kreću u školu. Imali su ekološki igrokaz - moj M. je najavljivao i glumio koš za smeće. Svoju ulogu je sam smislio, a ja sam ga opremila kostimom. Poslije su imali još niz recitacija i pjesmica o vrtiću, školi, tetama, roditeljima i djetinjstvu, što samostalno, što svi zajedno. I na kraju druženje i čašćenje. Bilo je prekrasno! Lijep oproštaj s vrtićem. :heart:

pepi
01.06.2007., 14:22
Mi smo imali već jednu, u kojoj je moja P.glumila glavnu ulogu i tak sam bila ponosna na nju,jer je imala dosta teksta za naučiti,ne bih ni ja tolko mogla :mrgreen: , a ona nije ni jednom zastala. :heart:
Tete su se stvarno potrudile, jer su uključile svu djecu, a ima ih u grupi 32 :/ i svi su imali uloge.

A još nas čeka:

-završna vrtićka za obje cure (to su nam tete nešto napomenule da će biti kao neka olimpijada, u kojoj ćemo sudjelovati i mi roditelji)
-završna s ritmike
-završna na engleskom

Mony
01.06.2007., 15:01
Pepi, pa nije nam se K. pohvalio ;)

Suzizana
01.06.2007., 15:22
mi smo jučer imali završnu.
bilo je predivno i sve nabijeno emocijama. tete su se jako potrudile, a i klinci su bili skroz u tome cijeli tjedan. predstava je počela točno na vrijeme, jer malci nisu mogli više čekati u drugoj sobi od uzbuđenja. bilo je prekrasnih kostima od krep papira, i sva djeca su sudjelovala i koja idu i koja ne idu u školu. na kraju su otpjevali himnu vrtića i još dvije pjesme.
djecu koja idu u školu, su druga djeca jedno, po jedno otkrivala putem pitalica koje su tete postavljale. npr. ima jedan dječak...koji voli...puno pričati...jako se smije i lijepo pjeva
na kraju je bila mala zakuska i darovi ze tete. najviše ih se dojmio spomenar koji smo napravile frendica i ja, sa fotkama sve djece koja idu u školu sa njihovim izjavama (koje su pred svima pročitale).
one su svakom prvašiću dale za uspomenu čestitku i kuhačicu, obučenu kao dječak ili djevojčica.
bilo je suza radosnica, ponosnica i tužnica, ali sve u svemu bilo je super!!

Magdalena
01.06.2007., 17:25
Apricot, vrtić na Savici, centralni objekt.

mamaniki25
05.06.2007., 09:53
Danas moje sunce ima završnu "svečanost" u vrtiću. Jučer im je teta preko cijelog zida ispred sobe zalijepila papir, te su klinci šarali po njemu, a ona je svijećom napisala što je tko od njih rekao. Izgleda odlično, a klinci su rekli:
Moje sunce: za mene svečanost znači da dolazi ljeto i idemo na more u Omiš.
Jedna curica je rekla: za mene je svečanost kad tata dođe doma pa se skupa igramo...ma prekrasno.
Sve pohvale našim tetama i jedva čekam danas tu "svečanost".

NanoiBeba
05.06.2007., 10:13
da ne otvaram novu temu:
da li je naš vrtić jedini koji nema završnu priredbu

pikulica
05.06.2007., 10:38
Mi smo završne sate vrtića i sporta imali u petak i subotu. Bilo je posve drukčije jer su ove godine umjesto predstave ili pjesmica imali ogledni sat tjelesnog, gdje su na kraju sudjelovali i roditelji, a onda smo se častili voćnom salatom :) Svi smo se dobro zabavili, srećom je bilo bez kiše pa smo imali sat vani u vrtićkom dvorištu.
U subotu je sport završio kao i prošle godine Zagijadom i naravno podjelom medalja. Ove je godine medalja bila za mamu :heart:

nika612
05.06.2007., 12:16
ja sam danas saznala da imamo završni rod.sastanak. ali da ponesemo i slatkiše i sokiće....

pa dobro da sam ovdje škicnula, da znam kaj mogu očekivati, nije mi ni na kraj pameti palo, a rado bi malo snimuckala...

nana
05.06.2007., 13:24
Mi smo imali u petak završnu......a što reći nego da je bilo predivno. Bože, suze su mi samo krenule kada sam vidjela svoju Taru i svu njenu djecu iz grupe...kako su već veliki neki od njih kreću ove godine u školu, baš me nekako onako steglo oko srca, nemrem si pomoći. Tara je između ostalog s najboljim prijateljem imala jednu recitaciju, koja je meni osobno prekrasna a ide otprilike ovako
dragi mama, dragi tata, kada budete danas zatvarali vrtićka vrata,
zatvorite ih tiho, tiho, tiše, jel iza tih vrata moje djetinjstvo diše,
zatvorite ih tiho, tiho, tiše, mahnut ću rukom i nikada više :heart: .

malena beba
05.06.2007., 22:18
u nas je zavrsna bila bezveze, barem meni. malisi su bili predivni kada su plesala ali mi je bezveze da su velisi "pjevali" pjesmice od djecijih zborova, vise se to cula sa cd playera nego oni na mikrofonu. bilo bi bolje da su ih naucili koju recitaciju ili kratki igrokaz sa nekom zgodnom poukom...
zavidim vam na ljepim predstavama....

vertex
06.06.2007., 10:04
A mi svake godine imamo tri predstave (ovo u stilu "moj tata je veći od tvoga tate"). Doduše, ne u jaslicama nego u vrtićkoj grupi, tako da sam ja ove godine pauzirala. Budu stvarno dobre - igrokaz za veće (mali nekad statiraju), ples za male, pokoja recitacija ili pjesmica za sve...Ja redovito plačem od ganuća. A djeca guštaju samo tako.

Rene2
06.06.2007., 10:18
Mi svake godine imamo predstavu. Vrtić je velik, pa priredba bude u sportskoj dvorani, svaka skupina ima svoje kostime, ali cijeli vrtić zajedno ima jednu temu, Npr. prošle godine su bili 'cvjetna livada', bilo je buba mara, mravića, cvjetića, gljivica, a skupina moje djevojčice su bile vile i vilenjaci. koreografiju prati glazba, a na kraju predškolci pjevaju oproštajnu pjesmu. Ove godine je moja djevojčica predškolka, a priredba je 15.6.
Kamera i aparat su već spremni. ;)

Arwen
06.06.2007., 18:26
nema toga kod nas :(
iako moran pohvaliti našu tetu(naše grupe)za božić je bila predstava mislim po prvi put u povjesti vrtića
inače završna predstava bude samo za one koji odlaze iz vrtića tj idu u školu i mogu doći samo mame eventualno tate ali sestra,brat ili nedajbože
nona,barba nikako kažu bilo bi previše gužve
a gospoda iz općine su obavezni :evil:

da se ispravim i opet pohvalim našu uči koja je predivna
popodne smo imali kao druženje i djeca su plesala a uči nas je počastila
sokom,kavom i kolačima :D
i još malo hvale pogledajte tu (http://www.stari-grad.hr/index.php?opt=news&id=1438&lang=HR) to je isto zasluga naše uči
a učestvovali su svi srednjiši uključujući naravno i moje dijete :heart:

Vrijeska
07.06.2007., 23:27
da ne otvaram novu temu:
da li je naš vrtić jedini koji nema završnu priredbu

nije ...
ja svaki put :( kada vidim da netko podigne ovu temu ...

apricot
08.06.2007., 11:21
dragi mama, dragi tata, kada budete danas zatvarali vrti?ka vrata,
zatvorite ih tiho, tiho, tiše, jel iza tih vrata moje djetinjstvo diše,
zatvorite ih tiho, tiho, tiše, mahnut ?u rukom i nikada više :heart: .

:( :love:

Rene2
08.06.2007., 12:09
dragi mama, dragi tata, kada budete danas zatvarali vrti?ka vrata,
zatvorite ih tiho, tiho, tiše, jel iza tih vrata moje djetinjstvo diše,
zatvorite ih tiho, tiho, tiše, mahnut ?u rukom i nikada više :heart: .

:( :love:

Uh, :cry: i ja isto. Moje dijete kre?e na jesen u školu, to je sad ve? velika djevoj?ica, prili?no samostalna, baš bi mi sad opet trebala jedna bebica, pa da krene sve iz po?etka.

mislava
09.06.2007., 00:39
Mi smo ove godine imali predivnu završnu,u Maksimiru na livadi(dogovorili se na roditeljskom).Djeca su pjevala i plesala,tete su organizirale igre sa balonima,skakanje u vreći,potezanje užeta.U igrama su sudjelovali i mame i tate.Ponjeli smo deke,lopte,badminton,sokove,grickalice..Imali smo i jednu mamu-sponzora koja ima svoju pekaru koja nas je sve počastila kolačima,pizzom,pecivom..Tete su iznenadile klince sladoledom o svom trošku!
Što reći - bkrasno smo se družili i velika :* najboljim tetama na svijetu - Ines i Moreni!