Pogledaj cijelu verziju : TEMPERATURA traje vec 5 dana...
Pticica83
06.12.2008., 18:16
Moja curica ima od ponedjeljka temperaturu...na večer naravno popne se na višu razinu pa poslije sirupa padne pa opet sve ispočetka sljedeci dan i to traje od ponedjeljka i danas je vec subota ona još uvijek vuce temperaturu...bili smo kod doktorice u srijedu i pregledala ju je i rekla da je viroza nije joj upaljeno grlo...pluca su cista, malo kaslje i dala nam kapi za nos...
Mene brine sto tako dugo traje temeratura, da li mi netko moze pomoc sa savjetom da li je to normalno sto tako dugo traje temperatura i kako da joj skidam temeraturu jer me strah joj vise davati sirup jer pise da se nesmije upotrebljavat vise od tri dana...
Crying or Very sad[/i]
Luka je prije jedno 3 tjedna kurio 5 - 6 dana do nekih 39,3 °C, ni ne znam koliko dugo :tele: isto smo bili kod peda - vadili krv - viroza.
3 dana je bio mir, i opet je zakurio 3 dana, počeo mu je curiti nos - opet kod peda - vadili krv - virusna upala grla.
Malo se smirilo i nakon par dana opet curi zeleno iz nosa, kašlje - dobili Sumamed.
Jučer je popio zadnju turu, kašlje tak da mi se plače kad ga čujem, nos curi a ja i dalje :tele:
Eto, da znaš da nisi sama :mrgreen:
Nije baš da sam te utješila :roll:
I da, mi smo skidali temperaturu sa čepićima jer iz dubine duše mrzi sirupe.
Pticica83
06.12.2008., 21:36
Kazu mlade mame su skulirane i ne paničare...rekla je pedijatrica da je to viroza...i da traje 6-8 dana...malo me to tješi, ali svejedno me panika lovi kad ju vidim tako slabašnu i tuznu blijede puti i s podočnjacima i kristalnim okicama...
Ona je vesela...igra se...naravno navečer malo potone kada je temperatura veca...ali svejedno vec tjedan dana ne spavam normalno jer sam u brizi...
kao i svaka mama... :(
argenta
06.12.2008., 21:39
Prijavljujem isti slučaj prije deset dana. Kurila 4-5 dana preko 39 i onda nestalo samo od sebe... Zato sam se ja gadno zarazila od nje, pa sam uz temperaturu dobila cijeli asortiman popratnih tegoba :roll:
ivana mlada mama
06.12.2008., 23:13
stavljaj krumpiriće na nogice,i mlake obloge od vode po ručicama tamo kod vena,i čepići eferlagani!!!!
ivana7997
06.12.2008., 23:14
je li doktorica kontrolirala urin?
Pticica83
06.12.2008., 23:23
Doktorica nije ništa provjeravala jer kaže nije potrebno...ali ja si razmišljam da odemo opet u ponedjeljak pedijatrici...nisam ni pametna...
Malo mi je lakše kad vidim da nisam jedina...
je li doktorica kontrolirala urin?
Nama je.
Doktorica nije ništa provjeravala jer kaže nije potrebno...ali ja si razmišljam da odemo opet u ponedjeljak pedijatrici...nisam ni pametna...
Malo mi je lakše kad vidim da nisam jedina...
ako imaš ikakvih sumnji i dvojbi samo odi kod pedice.
Ti si mama i najbolje znaš svoje dijete.
Mi smo u 3 tjedna bili 4 puta :mrgreen:
Sav mi je bio nikakav (i još je :/ ) i strah me da se nešto ne "kuha".
N odradio svoju,isti simptomi,virozu s tim da je još dobio i konjuktivitis,navodno upala prešla i na oči
Već tri dana smo fit
Popio kuru klavocina i uz to ibufren sirup za temperaturu(ništa drugo mu ne skida od rođenja) bisolex sirup za kašalj,tobrex kapi za oči,sterimar i operil-cijela apoteka
Da i Luka je s ovom "prvom" :roll: turom temperature imao konjuktivitis, ali nije niš dobio, ja mu kapala i ispirala svojim mlijekom.
Ali evo, baš danas MM računa, već je mjesec dana bolestan :( :?
i ne ide na bolje.
argenta
08.12.2008., 10:21
Da i Luka je s ovom "prvom" :roll: turom temperature imao konjuktivitis, ali nije niš dobio
I mi isto tako.
Ima jako dobar članak negdje na portalu o raznim vrstama konjuktivitisa. Uz viroze često idu virusni protiv kojih se ionako ništa ne može, samo čekati da prođe i paziti da ne prijeđe na druge ukućane održavanjem higijene. Kapi, masti i ostalo pomaže kod bakterijskih vrsta, koje se razlikuju po iscjetku.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.