hay, ja sam se nekidan pridružila vašem forumu i poslala vam porukicu samo da znate da imate još jednu više i koliko mi znači ta potpora koju...
Ja otvaram ovu temu , jer ne mogu vise da vas ganjam po postovima da bih gledala kako napreduje vasa BBT. Molim sve da na ovom mjestu posalju link...
Ova je tema zamisljena da nase trudnice ovdje napisu svoju pricu o tome kako su dosle do T, prve simptome, kako su saznale da su T, kako su rekle...
ako planirete zatrudnjeti ne bi bilo loše da ih napravite. 1. svaka seksualno aktivna žena trebala bi barem jedamput u životu napraviti 4...
Kod žena s pravilnim 28-dnevnim menstrualnim ciklusom ovulacija se događa 14. dana, računajući od prvog dana menstruacije. Od početka...
Mogući znakovi trudnoće: - odsutnost mjesečnice (amenoreja) - mučnine - promjena okusa: možda vam više ne paše kava ili alkohol -...
Drage nove cure, dobro nam dosle! :) Ovaj je podforum namijenjen svima onima koje se pripremaju za trudnocu, zele zatrudnjeti ili se na to tek...
drage moje, nisam dugo s vama ali taaaaaako sam sretna što ove trenutke djelim s vama jer ste savršena podrška:heart: ja sam dobila najljepši...
Da li neko ima iskustva sa: -Preparatom Proxeed -biljkom piskavicom -sirupom Galitifen Da li je br od 48 mil (ukupno 172 mil na celu kolicinu)...
Dakle - imamo dvoje djece, 12 i 2 g, nakon ovog 2 sam ostala ubrzano trudna no plod se u 7/8 tjednu prestao razvijati, kiretaža.... To je bilo...
Drage moje, od skora sam na forumu, unapred se izvinjavam ako ova tema vec postoji. Radi se o sledecem. Pre godinu dana imala sam bubrezne kolike...
Hello! Nadam se da u ovakvoj situaciji nisam sama... :( Btw ja sam nova s vama, ali vas čitam već dugo! :angel: Planiram trudnoću,...
Hi,cure! :bye: Imam jedno pitanje.Je li neka od vas radila pretragu koju zovu hsg?Zanima gdje ste je privatno radile u zg,koliko košta i...
Bokić.Bila kod G. U razgovoru mi je spomenuo da je idealno vrijeme za prvu bebu do 27? Da? Ne? Malo mi se to čini prebrzo... pujica editirala...
ovdje sam nova. gledam testove za trudnocu. jel mi može koja reci koliko trebam čekati da napravim test nakon odnosa? nestrpljiva sam :) ...
Drage curke bok! pitanje svima koje nešto znaju o tome kako poboljšati morfologiju spermića (to znači, da su pravilnijeg oblika, tj. "zdravi")....
Drage moje rode,evo revolucionarnog otkrića za sve nas koje patimo od pcos.Naime,Talijani su proizveli vitaminski pripravak pod nazivom Inofolic...
Pozdrav svima , mene nešto zanima već drugi ciklus zaredom nepojavljuje mi se uopće onaj ovulatorni iscjedak već samo neki vodenkasti, ljepljivi...
Razmišljam nešto zadnje vrijeme, potaknuta ovom temom:...
Cure, ako netko zna: danas sam radila hormone i LH je 5, a FSH 6. Navodno bi omjer trebao biti 2:1 (u korist FSH) ili cak 3:1. Ovdje kod mene...
Mene je stid otvoriti ovu temu, ne znam da li je to što osječam normalno, mene je panika od druge trudnoče, imamo bebca 2 god. prva trudnoča je...
Nije greska,znam da je ovo "prije zaceca" a ne "potpomognuta".Otvaram temu jer zelim bebu a napunila sam 42 godine,pokusavam nekih godinu dana i za...
Drage moje opet sam ovdje, a mislila sam da više neću biti. Dakle zanima me koje se sve pretrage moraju napraviti nakon pobačaja (u 23.tj.), a...
evo svako malo skicnem ovu temu pa da se javim i sa malim "rezimeoom" oko lh trakica, koje naime koristim vec gotovo 6 mjeseci. Lh trakice sa...
Bok, Evo 3 mjeseca pokusavam i koliko znam nemam nikakvve prepreke za trudnocu. Ovulacija potvrdena i uredna. Ali, gin mi kaze da imam polip u...
Naime, priupitala sam muza kad sam zadnji put imala mengu, a se okomio na me da svaka normalna zena vodi menstrualni kalendar i da zasto ga ja ne...
Bok svima! Vec neko vrijeme pratim ovaj forum, tocnije otkad smo moj dragi i ja poceli raditi na bebici. Eto, proslo je četiri mjeseca i jos uvijek...
ovo mi se čini jedini topic koji možda ima veze sa mnom..... ovako progesteron mi šteka ,estrogen je ok ,sluznica maternice vodi svoju...
Drage moje, naucila sam pratiti govor tijela.....sluz, probadanje u jajnicima, BT i jos puno toga....ali me interesiraju vasa iskustva kada su u...
ispričavam se svima kojima je pun kufer pisati o laparoskopijama. oke, do sada sam saznala kako se radi, šta se radi itd. sad me zanima- gdje je...
Nemam pojma kuda ovo svrstati, pa se ispričavam moderatorima... ujedno molim da to premjeste u odgovarajući topic. Dakle, L sad ima nešto više...
dakle otvaram ovu temu jer molim iskustva kako ste ubile nepozeljne bakterije nadjene u brisevima meni su nasli ureaplasmu i gardnerellu i kad sam...
Pišem vam ovo u prilično omamljenom stanju uz vrtoglavicu. Danas sam počela uzimati Utrogestan i osjećam se onak kako sam prethodno navela. da li...
Hajmo malo novih tema , zasjele smo na odbrojavanju :mrgreen: Da li vas je sve ovo promjenilo i koliko ? Mene mnogo , priznajem . Prije sam...
Ima li kakvog pravila? Kad dolazi do ovulacije nakon ranog spontanog pobačaja (6 tjedana 3 dana), bez kiretaže, uz terapiju Ergometrinom 3 dana?
u 4 mjesecu ove godine imala sam vanmaterničnu trudnoću. sve je prošlo ok. zanima me da li netko ima iskustva sa trudnoćom nakon ovakvog zahvata...
Meni je gin rekao da ne smijem piti folnu dok ne zatrudnim jer i to može inati nekakve štetne posljedice :? Zbunile ste me skroz. Dakle PITI ili NE...
Sto mislite, jel to istina ili mit? :P Navodno pomaze ako nakon odnosa zauzmete stav svijece - ma sjećate iz osnovne škole sa sata tjelesnoga...
Uh, baš ste i mene pogodile u živac... Iako su skupi k'o sam vrag, kupila i ja 3 ovaj ciklus, iskoristila 1. Ova dva sam ušparala za idući...
Evo molim vas recite mi kakve su i koliko traju vaše mjesečnice ?Imate li pms?Ima li koja s ovakvim slučajem kao što je moj? -gotovo nemam...
Bok cure, evo nas u novom ruhu. Sta smo moderne!! :D Ajmo na posao: Molim sve cure koje su imale nekoliko spontanih za redom, ili su isle na...
Hay cure. Ja sam nova na forumu imam 27 god. i probleme sa začećem. U braku sam 1,4 mjeseca a zadnjih 5 mjeseci neuspješno pokušavamo zatrudnit....
Zanima me da li netko zna nešto o rastu folikula i veličini pri kojoj puca i izbacuje JS? Koliko naraste svaki dan :?: :?: Znam da početkom...
Pozdrav svima, imam jedno pitanje pa ako netko ima takvo slično iskustvo molila bih da se javi. Unazad 10 mjeseci ciklus mjesecnice sa uobicajenih...
cure znam da je o ovome već bilo podosta riječi ali stvarno vas molim za što više mišljenja. imam redovne cikluse 26-30 dana, nikakvih problema....
Baš sam skupila hrabrost da ga napokon uradim,jer sam čula da jako boli...U petak idem na briseve da budem sigurna da nemam kakvu bakterijicu...A...
evo, radila nalaze i otkrivena klamidija. nisam naisla nista na forumu, vjerojatno od nervoze, pa ako je netko imao tu bestiju par smirujucih savjeta...
na nekoliko razlicitih foruma se pominje novi lubrikant pre-seed, pa mozda ne bi bilo lose da na jednom mjestu imamo iskustva i pitanja vezana za...
Otvorit ću ovu temu iako bih voljela da o tome nikad nismo morale razgovarati i da se s time nijedna od nas nikada nije morala suočiti. Otvaram...
Vec 2 sata pokusavam neci na netu nesto o konizaciji sto bi me smirilo. Ali mi bas i ne ide.Uplasena sam, ali sam odlucila poslusati doktora i otici...
mamma Juanita me zamolila da izdvojim ovo o mjerenju bazalne temperature u novi topic (sve ovo možete naći i na topicu vitamin B6 produzuje...
Cure, otvorila sam evo novi post na ovu temu. Na više mjesta sam našla da se govori o implataciji. Ne bi htjela ispati glupa ali o tome znam jako...
Vidim da su cure ovdje jako dobro informirane, pa ako nije nekoj problem uputiti me malo strucnije... Imam 25 g, sa 13 g. operirana (veeelika cista...
Drage, da li je netko nedavno kupovao stickove za personu. Ja dosta dugo nisam kupovala, gdje ste ih kupile i po kojoj cijeni?
E ovako...Trebala bih ići snimiti čeljust...Stomatolog mi je rekao da sačekam M,da isključim trudnoću(a vrlo rado je ne bih dočekala :)...
Iz niza određenih razloga sumnjam da sam zatrudnila i izgubila dijete nakon 2-3 tjedna trudnoće. Jel se to može ikako dokazati? Doktorica me...
Interesuje me vezano za aspirin, posto mi je doktor preporucio baby aspirin (81 mg) zbog loseg endometrijuma i poboljsanja prokrvavljivosti. Ne mogu...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma