Informacije i iskustva
Jedva čekam pohvaliti...
10.09.2010. 19:00
Oton....iz automobila ;-))
09.09.2010. 21:45
mod.edit: nastavak topica s http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?p=1610279#1610279 ...
evo je u pdf formatu http://www.roda.hr/_upload/dokumenti/Bosura_POROD.pdf možete je kao i sve ostale naše brošure, printati i dijeliti svojim...
meni su u Rijeci, prije nego sam usla u kadu probusili vodenjak. Bila sam u kadi nesto duze od dva sata, i u principu, vec su se dvoumili, hocu li...
Rodine radionice za trudnice kreativne, zanimljive, opuštajuće Drage trudnice, obavještavamo vas da s radom započinju dvije grupe Rodinih...
Formular za plan poroda možete naći na: http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=124&Tekst2ID=180&Show=1631
http://www.roda.hr/_upload/tekstovi/WHO_smjernice_Page_01_mala.jpg http://www.roda.hr/_upload/tekstovi/Bosura_POROD_Page_01_mala.jpg ...
mod. edit: nastavak s http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=59681&sid=132e0e9ea48e0a57d1c41e86401863ae s tim se bas ne bih...
misliš pregledati posteljicu ili izvadit dijelić van ? pa to je barem pis of kejk, mogao bi jaja iz malnarove noćne more. i moj ginekolog...
Zbog učestalo ponavljanih pitanja na istu ili sličnu temu zbog kojih se otvaraju novi topici, molim da pročitate i osobito obratite pažnju na...
Znam da je o porodu u vodi podosta pisano. Mene zanimaju iskustva, dakle onih koji su to stvarno i prošli. Stoga, ako ima netko na forumu tko je to...
Izbjegavanje epi (traženje od babice da ne režu) u većini slučajeva koje sam imala prilike čuti ili pročitati je imalo pozitivan završetak...
mene zanima da li su vam kad ste rađale dozvolili piti vode?? i zašto ne bi smjele piti vodu pošto meni na prvom porodu nisu dali okusit...
Ljudi dragi, ja jučer bila na pregledu. 31+tjedan.Uslijedio šok. Beba u zadnjih par tjedana okrenula i sad je na zadak. ja Onak po inerciji pitala...
Pozz, nova sam ovdje pa da Vas priupitam nešto čga se bojim. Dal su Vam i koja je svrha toga da Nam na porodu "skaču na trbuh", dal se to baš...
Evo zanima me kakvi trudovi trebaju biti, koliko trajati i u kojem razmaku kad bih trebala krenuti u rodilište. Željela bih najveći dio odraditi...
Molila bih vas za pomoć ako je itko imao slično iskustvo . Naime prjateljicu su mi zadržali u bolnici prije dva tjedna jer navodno ima manjak...
Vidila san slične teme, ali mene zanima što je vama doktor reka da je razlog što ste prenijele trudnoću... Ja san sada trudna 41+1. Meni je...
http://www.youtube.com/watch?v=oCxtOE_1pr0&feature=player_embedded
Evo, nažalost se moram pripremati na to da postoji mogućnost da svoj treći porod završim carskim rezom. Sad sam u 33. tjednu i beba je...
Koliko sam skužila prvo idu trudovi koji nisu prestrašni i znaju trajat satima i satima, a zatim dođu oni "pravi" s kojim se izbaci dijete van....
Ja sam rodila prije niti godinu dana i evo sad za malo više od 2 mjeseca imam opet rodit. Moj prvi porod je bio 'brz' za prvorotkinju.. pukla...
pitanje... 40+5, 2 prsta otvorena, cervix 2/3, ctg uredan, plodna voda mlijecna sex dozvoljen ili ne? vise me zanima ta famozna sperma da...
Drage mame i buduće mame! Ja se unaprid ispričavam ako je ovakva tema već bila... Ovo mi je prva trudnoća, a trudna sam 34 tjedna. Trebam...
Dakle, moj prvi porod je bio jako težak i dug. Namučili smo se i J i ja. Vaginalni porod, umalo završiuo vakuumom. Trebalo mi je dosta da se...
tražila sam ali ne nađoh info, prebacite me ako ima negdje. dakle zanima me gdje i pod kojim uvjetima u RH mogu pohraniti matične stanice za...
Kao nova forumašica evo prvo pohvale za sve vase savjete koje sam redovno tijekom trudnoce citala...a sad je doslo vrime da i ja otvorim temu....
Pozdrav svima !!!! Trenutno sam u 34-tom tjednu trudnoće, druga trudnoća po redu, u prvoj je bilo sve ok. Prije 10-ak tjedana sam primjetila da su...
Curke, koje već imate iskustva ili informacija, please help. Naime, zbog tromboflebitisa sam od 25 tj. T. na injekcijama heparina za...
Drage, već mjesecima pretražujem, čitam i razmišljam. Htjela bih što prirodniji porod (bez dripa, reckanja i sl. po mogućnosti na stolčiću...
bok bok, kako naslov kaže trudnica sam na heparinu, doduše nisu to terapijske doze, već preventivne pa me samo zanima kako se vrši porod takvih...
Pozdrav! :* 39 tjedan trudnoce sam. Prije par dana primjetila sam jako malo, ali opet dovoljno da me preplasi, krvi na gacicama, onako...
Drage moje cure, najprije da vas sve pohvalim i da vam se svima zahvalim jer vas već dugo, dugo čitam i vaši korisni savijeti pomogli su mi...
joj cure mislit ćete da sam skros prolupala al evo kako sam po struci zdravstveni djelatnik, bila sam u rađaoni oko 25 puta kod vaginalnih poroda,...
evo otvaram temu za nas koje smo rodile carskim rezom....za razmjenu iskustva i za one koje misle roditi carskim rezom ako imaju pitanja
Kratkovidna sam od svoje 13. godine, rodila prvo dvoje djece bez komplikacija prirodnim putem, nikad posebno naglašavajući da sam kratkovidna. Ali...
Danas mi je službeni termin poroda, no čini se da ću opet prebaciti - dugački, nepravilni ciklusi imaju svoje vremenske posljedice... Moram...
Drage moje rodilje, prvorotkinja san i trebam ubrzo roditi (termin mi je 24.7.) i milijun pitanja mi se mota po glavi! :-o Znan da je to ovima koje...
Trudna sam 38+3 i još uvijek nisam osjetila ni bh kontrakcije ni lažne trudove.Osjećam se dobro kao i kroz cijelu trudnoću.Da li to znači da ću...
možda ćete misliti da sam skros prolupala ili da sam bezosječajna ali ovo sam morala podijeliti s vama! rodila sam hitnim carskim rezom u...
Curke moje , imate li kakvih pametnih savjeta/ iskustava ; kako ubrzati , potaknuti spuštanje bebe u zdjelicu? kako potaknuti otvaranje ?...
jučer na pregledu mi je doktro rekao da mi je vrat maternice jako zabačen i da nisam uopće otvorena, iako je termin danas.lagane trudove sam imala...
Dali postoji nacin na koji si mozemo pomoci da bi se brze otvorile?Mozda fizicko kretanje ili kakva vjezbica kada zapocmu trudovi?Ili traziti gle za...
Cure, prije 3 dana na UZ mi je procijenjena beba na 4220g :shock: Termin mi je prosao prije 4 dana, a kako je krenulo ovo moje debelo nece van. Ja...
Danas mi je termin, ali još uvijek sam zatvorena, beba visoko, cerviks nezreo, beba procijenjana na 3700 (da ne opisujem današnji pregled od kojeg...
Pozdrav cure, još malo i stiže moj dan D, odnosno prvi porođaj nakon IVF-a. Ja se odlučih na porod u vodi, a ako ne uspijem na stolčiću, a ...
Drage forumašice, S obzirom da mi se približava termin poroda, htjela bih spremiti torbu, ali ne znam što mi je sve potrebno... Zanima me ima li...
Jučer sam kupovala uloške za bolnicu i kupila sam sve tri vrste: VIR80 jer je to kao "normalno" i mora se imati u svim rodilištima, VIR EXTRA za...
zanima me jel ste svi dali novce sestri koja vam je donijela dijete? mislim čujem da to svi rade iako mi nije jasno zašto. obična sestra koja nije...
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/02/01/0480006.html VIJEST JE OD 01.02.2010.G. I ZANIMA ME ŠTO MISLITE, s stajališta roditelja, doktora.......
zanima me nakon koliko ste rodile nakon sto vam je izasao?i da li je bas svima izasao? u prosloj trudnoci mi je izisao jedno 10 dana prije poroda,a...
Da li da stavim meke kontaktne leće ili optičke naočale ili ništa za vrijeme poroda ?
Na Majčin dan, uz rodilje koje rađaju bez pratnje bliske osobe Udruga RODA ove godine povodom Majčina dana želi pjesmom pokazati svoju...
Kao što sam i rekla, želim podijeliti s vama vlastito iskustvo vezano uz pohranu matičnih stanica. Doduše, pohrana još nije obavljena jer...
Pozdrav svima! Evo me u 36. tjednu trudnoće i lagano me počela hvatati panika zbog poroda. Razlog tome je mirovanje što strogo što malo...
Kao prvo, ispričavam se ako je tematika programiranog poroda već negdje začeta, no ja ju nisam pronašla. Ako je molim vas da me uputite gdje. ...
Zanima me jer znam da nije preporučljivo više puta, a znam curu koja se već 4. put porađa na carski rez. Znam da su veliki rizici (puknuće...
Poštovani, molim Vas mali savjet. Dijete mi je rođeno na zadak iako sam sugerirao i ženi kao i doktrici na KBC Merkur da ako smatra da postoji...
Možda malo neobično pitanje, ali me prilično zanima. Naime, naša prva curka je bila velka, al ne previše - 4100g i 55cm. Drugi klinac je bio...
Drage cure, već duže vas čitam a sada sam se odlučila registrirati.. Trudna sam 32 tjedna i ovo mi je druga trudnoća. Prva (prije 6 godina)...
Drage forumašice, kako mi se približava pomalo termin poroda (prvorotka) sve intenzivnije razmišljam o tome u kojem rodilištu rodiiti......
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma