Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: sto da radim s bucom?

  1. #1

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,235

    Početno sto da radim s bucom?

    dobila sam puno domacih bucica, onako zelenkasto bijelih, tvrdje kore, iznutra bijele, nesto tvrdje od tikvica.
    bila sam ih punila i nije bilo lose ali htjela bih isprobati nesto drugo.
    mozda bucnica? ima li netko dobar recept?

  2. #2

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,235

    Početno

    evo samoj sebi odgovaram, pronasla sam zgodan recept za bucnicu pa prilazem link ako netko treba:

    http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=12

    svejedno me zanima ako imate kakvih dobrih recepata s bucama. imam ih puno!

  3. #3
    MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Maksimir, Zagreb
    Postovi
    2,721

    Početno

    bučnica s makom

    tijesto je vučeno kao za štrudle, a buče se naribaju, malo posole i ocijede. Na tijesto se namrvi malo maslaca, poslože se buče (ja ih pomiješam s mileramom da bude sočnije), posipaju makom i šećerom, zarolaju i peku. Po želji se zaliju vrhnjem.

  4. #4

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,235

    Početno

    evo vec je u pecnici. samo sam tijesto pravila s integralnim brasnom.
    ovaj tvoj recept cu isprobati ovih dana. zvuci super. buca imam, samo da kupim mak. hvala!

  5. #5

    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Postovi
    144

    Početno

    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    bučnica s makom

    tijesto je vučeno kao za štrudle, a buče se naribaju, malo posole i ocijede. Na tijesto se namrvi malo maslaca, poslože se buče (ja ih pomiješam s mileramom da bude sočnije), posipaju makom i šećerom, zarolaju i peku. Po želji se zaliju vrhnjem.
    odlican
    na moru sam radila sa konzumovim k lisnatim tijestom samo bez vrhnja i uz minimum secera...

  6. #6

    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    AgRaM
    Postovi
    2,692

    Početno

    Ja radim varivo od buće sa koprom

  7. #7

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    525

    Početno

    naribam, dinstam, na kraju dodam čili, kumin, kurkumu, češnjak i vrhnje, pa prelijem preko tijesta ili riže
    ili u varijanti s lukom i paradajzom

  8. #8
    buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,873

    Početno

    e ovo metvica moram probati; baš mi stoji u frižideru i smišljam što sa tim (a da ne bude varivo ili bučnica)

  9. #9

    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    2,235

    Početno

    metvica, super recept, hvala, sutra ga isprobavam. ako mi uopce ostane sto buce od toliko vasih ideja...
    inace, bucnica mi je ipala super. ponesto drugacija od uobicajene zbog tog integralnog brasna ali jako fino.

  10. #10
    buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,873

    Početno

    mi požnjupali danas (vrhnje, češnjak, kopar), njaaammi

  11. #11

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    525

    Početno

    baš mi je drago da vam se sviđa
    varijacija na temu (večeras):
    2 mrkve i 1 buču naribati i dinstati na malo maslinovog ulja
    pred kraj dodati 2 dl sosa od paradajza (domaćeg) i malo curryja
    skuhati 300 tjestenine
    pomiješati i posuti parmezanom

    evo dovršavam treći tanjur dok ovo kucam...
    jeftino, brzo, zdravo, fino :D

  12. #12

    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    ZG
    Postovi
    525

    Početno

    Citiraj Metvica prvotno napisa
    evo dovršavam treći tanjur dok ovo kucam...
    četvrti

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •