Sve o maramama, slingovima i ostalim nosiljkama /a i dječjim kolicima/
1. kailash i Sunčana- od 10. dana, marama, pouch, sling, bez kolica
Imam preslatki sling i čim mi je stigao pokušala sam ga "namontirati", ali nije mi baš uspjelo... Pregledala sam sve upute -pismene, slikovne,...
Slika vrijedi tisucu rijeci, a tek video... Dakle, mislim da ne bi bilo lose da imamo jedan topic na koji bi linkali dobre web stranice s video...
Dvostruki krizni vez
Pravila podforuma “Nošenje djece” Kako bi razmjena iskustava, savjeta i informacija bila što ugodnija, molimo pročitajte pravila...
Jel ima netko chicco skip kolica? kako ste zadovoljni sa njima? postoji li neka zimska navlaka (možda od nekog drugog modela, jer ova ju nemaju)...
ukratko,dijete ima 2 i pol mj,6500grama,63 cm.pošto se voli nositi,a mene kičma ostavlja :-x , odlučila sam se za ovu nosiljku.međutim,on ne...
Znači , riječ je o položaju t2t.Ne mogu nigdje naći o tome :/ Vidjela sam na filmićima 'kako' se beba stavlja sa nogicama unutra , ali mi nije...
Imam bebu od 4.5mj,uzela bi maramu,ne znam ni sama elastičnu ili običnu maramu. ima li itko iskustva,šta bi mi savjetovali? koje su prednosti...
Od rođenja se nosimo u marami, sad malo isprobavamo i sling (ali s njim se nikad nisam srodila - nosila i srednje dijete u njemu; zapravo je MM...
Evo, mene zanima u čemu od svih tih mogučih nosiljki mogu nositi dijete od npr. već od tjedan-dva starosti? I u čemu najmanje bole leđa, jer su...
Nakon tri generacije nosanja u hug-a-bubu, prošli tjedan sam imala prosvjetljenje.. Nakon beskonačnog surfanja i gledanja u youtube filmiće u...
Kupujemo kolica i naveliko sam u tome pa me zanima dal netko ima možda speedija i koliko ste (ne)zadovoljni tim kolicima- i pripadajućom košarom i...
sviđa mi se ideja nošenja bebca svud uokolo. samo, neznam kad početi s tim!? moja mala sada ima 5 tj. jer to još prerano? jer postoji nekaj...
dijete od dva mjeseca na dalje i mama koja nema zivce za duga vezanja... kaj je najbolje, najjednostavnije za upotrebu, najudobnije za dijete?? ...
danas sam srela par iz Slovenije koji voze quinny speedi i ta kolica imaju prečku,totalno sam se iznenadila jer ja imam ista takva,ali bez...
Jel ima netko možda takva kolica: http://www.kika.com/hr/katalog/m/djeca-i-mladi/djecja-kolica/16211188/djecja-kolica-cl/ Kako ste zadovoljni?
molim iskustva s ovom nosiljkom. koje su prednosti, a koje mane? imamo dvije klokanice, za obje je prevelik. jedna je mekana pa se previse...
doumim se između njih i bebe confort loola, ali cameleon su mi :zaljubljen: , no ne mogu naći puno iskustava tko ih ima (biti će da to zbog cijene...
Za početak - pozdrav svima. Nova sam na forumu, ime mi je Tina i u 24. sam tjednu trudnoće. Odlučila sam se učlanit na forum jer mislim da se...
Imam bebu od mjesec dana i dobila sam sling, isprobala ga, postavila sam bebu u njega u polozaj "koljevka" (sljedila video upute), ali cini mi se da...
Ovako, desilo se da su moja kolica, sa kojima sam inače i više nego zadovoljna pukla. Pukla je glavna prečka bez koje kolica upoče ne mogu...
Bok svima! Javlja vam se trudnica BUŠA iz Ljubljane. Kod nas sam u trgovini zapazila nova chicco kolica - model trio 4me. Imajo sve što...
ima peg perego Pliko P3 kolica i ono ravnu košaru za novorođenče u kojem bebu furam od rođenja. sada će imati 4 mjeseca i još uvijek je u...
Naravno, Sling nosiljka ima osnovnu funkciju za nošenje bebe i djece. Ono što me zanima jest za što ste sve koristili sling u svakodnevnom životu...
budući da sam forumski gotovo nepismena probat ću vam opisati kako sam jučer umotala svog mališu od 5mj i uživao je ko nikad. ovako, imamo...
trudna sam 5 mjeseci a stomak velik kao za 7 mj. imam već malog nosača od 19 mjeseci koji čim ujutro otvori oči viče nosi, nosi! u zadnjih...
Molila bih one koji (koje) imaju iskustva s ovim kolicima, da napisu nesto o njima jer su ona za sada nas prvi izbor. Cine se kvalitetna i nisu...
Na Internetu sam već dugo,proučavam,minute mi idu, a imam malo vremena.Kikići će se skoro probuditi....(mališan ima 3g, a malena 20mj.) Skoro...
Danas mi je stigla ljubičasta, neocarinjena :D Prekrasna je...
Zanima me da li netko ima problema s njihovim kolicima. Mi već tri puta slali na reklamaciju, a platili ih 2000 kn. PRESTRAŠNO! :evil:
Za iskusne mame vjerojatno trivijalno pitanje, ali ja, čini se, neću moći van zgrade osim ako mi netko ne pomogne i to me frustrira. Imam Chicco...
Kakva su vaša iskustva s Pierre Cardin kolicima. Svidjela su nam se njihova kišobran kolica, lagano se sklapaju, zauzimaju malo mjesta, imaju 3...
evo nove teme-ljudi moji kako se rješit nošenja bebača na rukama po stanu?ma koliko god sam izbjegavala uzimat ga i nosit ipak se navikao i sad je...
Imam PP Pliko P3 kolica i super sam s njima zadovoljna, sad u 7. mj. trebam roditi novu bebulju i neznam kaj da napravim - kupim buggy board onaj...
..ima li ih tko ili ste barem čule za njih? Kakva je kvaliteta? Čula sam da ih ima ih u novom Prenatalovom dućanu u centru. Lijep mi je model So...
Gledam Skate već nekovrijeme i jako mi se svidjaju, odluka o kupnji samo što nije pala. Zanima me da li ih netko ima, rado bih čula iskustva...
Dobit cemo na poklon MAXI Cosi AS i htjeli bismo da se AS moze ufixirati na kolica. Culi smo da se navedena AS moze ufixirati na QUinny i Stokke...
Jel ih ima tko? Po dizajnu mi nisu baš nekaj, ali prednost mi je (spram zappa) što se mogu staviti u ležeći položaj. Trebaju mi neka na koja ide...
Ima li ju tko? Koliko je rastezljiva? Možete li ju usporediti s Kamarisovom i Ellaroo? Hvala :)
http://www.mala-arta.com/hr/catalog/16/maramapamuklan Da li je netko isprobao ovu maramu? Trazim maramu pogodnu za ljeto
Molim vas za brzi odgovor! I ide li i košara Dreami na ta kolica?
Nesto sam gledala slings i nasla super stranicu. http://www.nandu.hu/English/Practical/babycarrier.htm Izvolite
Dakle, koja kisobran kolica preporucate? Maleni mi ima 5 mj, i jos naravno ne sjedi niti ga misim voziti sjedecki, ali zelim nabaviti dobra...
Posuđuje li netko od proizvođača u HR sling na dan-dva za probu prije kupnje? Imam maramu i klokanicu, beba nije baš oduševljena, pa bih...
Imam kumu na Pagu kojoj sam kupila maramu za bebu. Beba je stara mjesec dana i mama je ne zna baš najbolje namjestiti u maramu i tako je ne ...
Molim pomoc. Pokusavam svog malog istrazivaca staviti u sling u Buddha polozaju, ali nam ne ide. Problem 1 je kako mu saviti noge. Upute kazu kao...
Da li smijem u mašini na programu "ručno" oprati sve dijelove kolica i košare i autosjedalice? Sve sam skinula, jedino što krović od košare...
ako postoji vec negde uputite me na temu. trazila sam u pretrazivacu, nisam nista nasla pa postavljam temu. promenila bi kolica za neka laksa a...
Ima li neko ovu maramu? http://www.sleepywrap.com/index.php?page=home
Može li mi netko pojasniti osnovne razlike ( one bitne, prednosti, nedostatke ) između 3 modela P3, PRAMETTE, I PLIKO P3 MODULAR SYSTEM TOP? ...
Beba (4,5 mj., oko 7 kg) mi je lagano hipertonična i dobili smo upute fizijatre o baby handle-anju i vježbicama. Na pitanje smijem li ju nositi u...
Već sad muku mučim koja kolica kupiti djetetu. Ne namjeravam kupiti nova, već rabljena, a izdvojiti 1500-1800 kn. Trebam kolica koja imaju...
Imam ova kolica,u kombinaciju bež /narančasto,i jako sam zadovoljna s njima.Imaju navlaku za kišu,lako se sklapaju.Sada čekam drugu bebu i s...
Daklem, koju nosiljku preporučate za nošenje bebe prilikom planinarenja? Beba ima 7 mjeseci i 9kg i još ne sjedi potpuno samostalno tako da nam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma