-
http://www.dodoty.com/mei-tai-nosiljke.html
da li je netko probao možda ovaj?
I koliko su ovako divno mekane mei tai nosiljke praktične za ljeto? (iako mi se ne čini da ćemo se ove godine nauživati sunca)
-
Ispravak...moj je do 20kg
-
Kako znate da ste dobro(dovoljno cvrsto,a ne precvrsto) zavezali nosiljku?
Meni se beba sva savije unutra(glava joj padne na moja prsa i leda se saviju malo) kad bi htjela dojiti i/ili zaspati, nekako jos i dojit moze, ali ne znam kako bi trebalo izgledati to kad zaspe?
Strah me pustiti je tako iskrivljenu, a i sama pocne njurgat jer joj je valjda neudobno...
U marami bude u tom polazuju gdje je kraljeznica zaobljena, ali ovdje mi se cini da nesto ne stima.
-
Ima li netko iskustva s mt nosiljkama NaturnaBaby? Mislim da je iz Turske, vidjela sam u nekom oglasu pa nikako da se odlucim, a ovdje ne nalazim nista kad pretrazujem temu...
Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
-
Ima li itko iskustva a mai tei koji se kopca, a ne veze. Vidjela sam na par mjesta da su ih tako poceli radit. Cini me se lakse od vezanja, a ta mi nosiljka najvise odgovara (u teoriji) pa bih htjela probat. I usput ima li tko od forumasa iz Neretve koji bi mogao posudit mai tei na 1 dan, cisto da vidim hoce li htjet se nosat.
-
Osoblje foruma
Sto je vise kopci, to je manja mogucnost podesavanja. Nisu mei taije tako poceli raditi, vec je taj half-buckle mei tai druga vrsta/kategorija nosiljki. To ti je nesto izmedju mei taija i nosiljke poput Erga.
-
Ipak smo se odlucili za Ergobaby. Što ću, ipak želim da ju mm nosa, a nikako ga nagovorit na išta što se veže. Tvrdi da on to neće skuzit. A i nije uvjeren da je tako čvrsto. Pa nek mu bude. Tako da sam se složila, al smo pazili na položaj nogu u nosiljci, i koliko sam uspjela skuzit po forumu, ergo je najbolji. Pa se prebacujem na tu temu.
-
vera, gdje ste kupili ergobaby?
-
ima ih kao u priči, našla sam. hvala.
-
Mi smo uzeli s ebaya direktno iz kine. E sad, djeluje original, ima kutiju, upute, garanciju. Mislim da je od distributera ili tako nekako, salju iz kine. Mi smo zadovoljni, sve štima, koristimo ga. Cijena je bila oko 50-60 dolara.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma