Gle, gle! Imamo svoj kutak! Juuuupi! :* adminima Da vidimo kol'ko nas ima
Neki M. prijatelji (3. razred, 9 godina) su registrirani na Facebooku - naravno i M. je počeo žicati ne bi li se i on registrirao. Načelno...
prije 10 minuta: S. se udari u lakat, i zaurlice: auuuu, opet sam se udario u paralizuuuuu.... mama jesi se ti ikad udarila u paralizu? N. se...
neke koje prate topike na skolama znaju, rastrzana sam u zadnje vrijeme izmedju iv. zelje da se preseli u drugu skolu zbog lat. i gr. s jedne strane...
Dakle radi se o desetogodišnjem prijatelju mog sina ,koji je pomalo problematican.Radi svakakve gluposti.Mama mu se uvrijedi kad joj kažem šta joj...
... sa 9 godina (curice) vec imati neka obiljezja puberteta (npr. dlacice :mrgreen: ). Da li se desi u jedan dan da od djetinjastog djeteta postane...
Mi još malo upadamo u ovu skupinu, zapravo je pratim već duže, jer nekako nas se više tiče. Cure drage, mene muči slijedeće: Kad je Eugen...
Patrick ima 9,5 godina i mrziiiii učiti. Na informacijama učiteljica kaže da on može sve što hoće i da bi sa malo učenja mogao biti odlikaš,...
vise neznam sto da radim! moj 10-snjak se boji spavati sam u sobi,i to intenzivno traje vec desetak dana....imali smo problema s tim od kada je kao...
Evo, primjetih da sam u masi drugih roditelja koji imaju sličan problem sa svojim školarcima. Moj sin, sedmi razred, cijelo školovanje ja guram,...
Eto i mene,sviđaju mi se vaše teme i rado ih čitam :) Imam četri anđela :saint: :saint: :saint: :saint: troje ih ide u školu i odlični su...
Upomoc.... Jucer su nam rekli na roditeljskom da do danas trebamo odluciti hocemo li upisati izborni njemacki jezik dogodine (nema...
da li vasa djeca "zaradjuju" djeparac, ili imaju dodatne izvore "prihoda" pored neke redovne cifre koju dobivaju? da li im placate neke poslove po...
Danas je moj devetogodišnjak počeo priču o pubertetu, pa kada će on u pubertet, kada će mu početi rasti dlačice i sl. Tako mi razgovaramo,...
Zanima me da li sva djeca koja idu na vjeronauk idu i na pričest? Kod nas (mislim) idu i ja razmišljam da li da dam E ili ne? Da ide zato jer idu...
Dakle, kako naslov kaže, zanima me što vam klinci rade preko ovih praznika. Da li im dozvoljavate igranje na kompu i koliko? Da li čitaju i...
moja kćerka ima u svojoj sobi jednu ogromnu najlonsku vreću sa hrpom onih gumenih skvičavih životinja u njoj. ispočetka nisam previše pažnje...
Imam decke od 10 i 13 godina. Jos se ne znoje jako, ali su dosta vani i na treninzima pa se svakodnevno tusiraju. Do sada su se tusirali sa djecijim...
Imam jedno pitanje za iskusne mame 9-10-godišnjaka: Moj klinjo se vrlo jako znoji na tjelesnom, toliko jako da su mu i majica i hlače za tjelesni...
Ne mogu naći temu o menstruacijama kod djevojčica, pa se unaprijed ispričavam i molim admine da presele po potrebi. Moja kćer, 9.5 godina se...
Jučer je opet dječija igra vatrenim oružjem završila tragično!!! Dječak se na tavanu igrao očevom napunjenom puškom i ubio drugog dječaka...
Dragi svi, moj najstariji je eto slijedom društvenog razvoja prešao od proslava roćkasa u raznim igraonicama, kinima, pa dva puta doma sa...
Veli mi nećakinja da će se ona i njene curke za maškare našminkat kao EMO, obući nešto crno i tak ići u maškare. Ok, velim ja. Ko ti je taj...
Kupila bi svom sinu za 10-ti rođendan neku knjigu na temu puberteta ( može i adolescencija ) sa razumljivim tekstom za njegovu dob i svakako kojom...
Dakle, čisto da vidim kako to vi rješavate ili bi riješili... Moj 9-godišnjak me zadnjih nekoliko dana podosta ljuti. Na svaku moju ima odgovor,...
Malo me muči jer moja samo želi gledati Bratz,Još jedna priča o Pepeljuzi,Hanna Montana i Aquamarine.A sve tinejdžerski:evil:
s kolko godina? pomislio bi covjek da bi ja to trebala znat :mrgreen: , al hebiga nemam pojma - u moje vrijeme djeca nisu bila tak napredna...
između božića i nove godine dolazi mi nećakinja stara 12 godina u posjet nekoliko dana. znam da ću je voditi u kino, u šetnju po centru, ali...
Imate li ideje za dječake, kakvi su sada pokloni u điru, što si žele, imamo neke želje, ali voljela bih dobiti još ideja jer iz godine u godinu...
1. Je li im potreban? (nekako vec znam odgovor u sebi, a on glasi nije, ali ipak, kopka me...) 2. Da takav postoji biste li dali svojim 10+...
Hi mame!!! Mozete li mi malo rec čega se vole igrat vaši 9, 10 11, godišnjaci ( cure ili decki)? Trebalo bi mi za jednu priliku pa ako mi...
Dragi roditelji, pozivamo vas i vašu djecu na premijeru obiteljskog igranog filma 'Summerhill'. (Film je s hrvatskim titlovima.) Film će...
Imate li neke ideje za poklone za djevojčicu od 8 i dječaka od 13 godina. Nemam pojma što vole, daleki rođaci :/ tako da samo dajte ideje pa cu...
Evo sam narucila svoju kćer ( 9,5 god ) kod ortodonta na pregled. Zvali su me da prije napravim orotopan snimak da bi se već sad prije nego što...
M. se primiče kraju druge knjige o Winnetouu i želio bi pogledati film. Zna li tko gdje se mogu nabaviti ti filmovi, s hrvatskim titlovima?
Kao što ste, možda, već pročitali na portalu 14.11.2009.održat će se 1. Rodin dan za roditelje. Program je vrlo bogat, ima za svakoga ponešto....
moja kći je radila utrazvuk i nađena je cista na desnom jajniku ,dali zna neko nešto o tome ,i dali treba paničarit
Htjela bih ga motivirati na čitanje da malo prestane zuriti u PC pa sam mu ponudila par naslova, ali nije se nešto zagrijao. Sad čita Zvižduk s...
zanima me koliko djeca iz ove dobne skupine provode vremena na internetu, znači koliko puta tjedno, koliko sati, minuta,...? i još me zanima da li...
Eto, pita moja M. može li u kino s prijateljicom, a ja ne znam što da kažem. Ona sama ne zna kako točno doći do kina (tj. zna teoretski, ali...
I. (10 god., 37 kg, 150 cm), i visinom i težinom odavno je prerasla sva dečija autosedišta. Kada je vozimo autom sedi pozadi i vezuje se redovnim...
Šta kupiti 11-godišnjaku , njegovi kažu nešto za novu sobu. Sad molim prijedloge šta i gdje se to može nabaviti.
M kreće u 5. razred. Puno smo već razgovarali o ovisnostima, ali mislim da sad polako uplovljavamo u opasno razdoblje. Vidjela sam na više mjesta...
Ferje je napokon pocelo, ali jos ne idemo na more. Upisala sam decke na strane jezike u skoli, tako da idemo put mora tek oko 12.07. A sta sa njima...
naslov vjerojatno zvuci glupo :/ , pa da objasnim... S. ce ovo ljeto biti sam doma kad bude zelio biti, a od jeseni ga ceka isto - preselili smo...
Najprije da pojasnim - nikad nisam gledala na komad odjeće, obuće, torbe i ostalo koje su marke, već da li je kvaliteta odgovarajuća, cijena...
Putuju li vam devetogodišnjaci i desetogodišnjaci negdje sami? U smislu da ih odvedete na bus ili vlak, preporučite vozaču/ kondukteru i netko ih...
Ako imate stvari za 11-godišnju djvojčicu koju više ne trebate, a voljni ste ju pokloniti, ja znam jednu djevojčicu koja bi se radovala tim...
ima li ko kavu ideju? NEMAM PREDODŽBU ŠTA JU MOŽE ZANIMAT!! cura ima 12. godina, malo je povučena, i skromna... šta da joj kupim?
Drage majke naših sineka (a i cura te dobi), molim savjet: Kada je ok početi sa čišćenjem kože lica od prištića? Moj klinjo ima inače suhu...
Hoćete li cijepiti svoje curke protiv HPV? Ni sama ne znam što da mislim... Nitko ne govori ništa o nus pojavama :?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma