Pozdrav svima!
Mi smo napokon jučer dobili mišljenje o podobnosti , dugo je trajala obrada... Skinula sam adrese i brojeve centara, e sad ne znam da li trebam slati molbe i u podružnice i da li trebam zvati podružnice?
Pozdrav svima!
Mi smo napokon jučer dobili mišljenje o podobnosti , dugo je trajala obrada... Skinula sam adrese i brojeve centara, e sad ne znam da li trebam slati molbe i u podružnice i da li trebam zvati podružnice?
Pozdrav!
Mislim da većina nije slala u podružnice, mi nećemo.
Sretno!
slažem se s DeDadom.
mi smo prvu molbu slali svima - i centrima i podružnicama, drugu molbu smo slali samo centrima.
u nekoliko navrata smo pokušali kontaktirati podružnice kada su imale djecu - ali svi su nas redom upucivali na maticni centar.
sretno i neka postanete mama i tata cim prije
Ja zaboravila na svoju temu
Mi idući tjedan krećemo na edukaciju za posvojitelje..veselim se jer imam osjecaj da nešto "radim" po pitanju posvojenja..
U ovom centru gdje smo bili na razgovoru su nas uvjeravali da ćemo brzo posvojiti jer želimo romsku dječicu i imaju nas u vidu za ubuduće..
Sad smo se malo primirili sa razočarenjem i uskoro cu krenuti opet zvati..
Eto, nadam se da ću ubrzo imati i ljepših vijesti..
Nije se lako pomiriti s razočaranjem, ali snažni smo mi. Bit će lijepih vijesti i za nas... Čvrsto vjerujem u to!
Drage cure,
naravno da ste snažne. Vaša dječica vas negdje čekaju.
U dobru i zlu, drago mi je čuti da ste otvoreni za posvajanje romske dječice. Bili smo i mi i niti nakon godine dana od prvog javljanja u matični centar, postali smo roditelji dvojice sinova
Šaljem pozitivne vibre
Drage cure ,
I mi smo otvoreni za usvojiti djete romskog porijekla.
Optimisti smo i svaki dan ocekujemo poziv da cemo postati mama i tata .
Uhvatila minutu vremena pa da vam javim.. Postali smo mama i tata prekrasne djevojcice i prelijepog djecaka nasa sreca je neopisiva
Ajme kaj je babyboom na ovo. U podforumu. Cestitke
Aaaaaaa prekrasno! Iskrene čestitke
Kad uhvatiš vremena piši...
Čestitam od srca!!! <3 <3
Cestitaaam, prekrasne vijesti, ovih dana stvarno sve neke sretne stvari. Uzivajteeee i radujemo se s vama!!!
Divne vijesti, čestitam od srca!!!
Čestitam!!! Kad uhvatite malo vremena piši nam o djeci... Mi planiramo drugo posvojit i već me malo trta, al veselimo se.
Hvala vam svima
Zajedno smo skoro mjesec dana i mjesec dana su trajala posjecivanja.. Prijavili smo ih ovih dana, jos trebamo rijesiti posvojiteljski i dječji..
Djecica su 2 i 3 godine stari, preslatki umiljati i jako otvoreni. Sve su osvojili na prvu, cak i one za koje sam mislila da ce biti negativnog stava (prvenstveno zbog nacionalnosti).. Al ne, svi ih obozavaju dani su nam ispunjeni, mm je poceo raditi, ja sam se brzo snasla sama s njima. Bojali smo se jako prvih par dana, jer je bila specificna situacija, imali su neke lose navike u ponasanju al brzo smo ih ispravili.. Ma bitno he samo puno im se posvetiti i oni uce od nas
Puno se grlimo i ljubimo i uzivamo.. Zelim vam svima srecu da dozivite to uskoro
Mi vise nemozemo zamisliti zivot bez njih
Tek sad vidim ove divne vijesti! Cestitam vam od srca, uzivajte u 4ero!
Ajme, tek sam sad vidjela. Ma cestitke od sveg srca i zelim vam svu srecu ovoga svijeta
Čestitam! Predivno! Uživajte u svakom trenutku.
Ne trebate se bojati predrasuda, vidjet ćeš da vas gotovo nitko neće ništa ni pitati.
Moj malac je imao naviku bacanja na pod, ajme što se to dijete naležalo što po kući što na ulici A prođe sve
Hvala vam cure
Zasad jos nije bilo nikakvih pitanja sto se tice boje kože, svi im govore da su preslatki al vjerojatno se priča..
A mala ima te tantrume i bacanje al uglavnom to uspjesno ignoriramo ili i mi pocnemo cviliti pa ona u cudu gleda u nas
Lose navike sam mislila udaranje, griženje, kidanje igracki namjerno, bacanje stvari po kuci, otvaranje svih mogucih ormarica i ladica i tako.. Al stvarno smo to brzo rijesili..jednostavno im je to tamo bilo dozvoljeno a nisu isli u goste nigdje.. Al kad smo par puta upozorili i ponavljali prestali su. Tako da smo brzo poceli mirno ici u goste
Kad te ujutro cim otvoris oci zagrle dva para rucica, izljube i kazu joooj lolim puno ❤❤
Nema ljepseg osjecaja
Cekalice samo budite strpljive, znam kakav je osjecaj dok citas o tudoj sreci i nadas se svojoj, al vjerujte doci ce taj dan i svaki dan cete se pitati pa kako sam zivjela bez njih...
Pozdrav svima! Nadam se da ce biti jos lijepih vijesti na ovom podforumu..
Lijepo!
Uživajte!
Evo promjenjen
Sad smo na lolim te mamice najvise setu, zezda meseca od moje ljepotice i mama ajmo se malo maziti i onda cmok cmok izljubi cijelu mamicu , mamin sin
joj prekrasno,mogu misliti kako je kada te dva para ručica zagrli
Nije me dugo bilo...al znam koliko su meni znacile price i javljanja posvojitelja,pa se javljam dok su klinci u vrticu..
Mi smo vec 9 mj zajedno, vrijeme nam leti, djeca prebrzo rastu i tako bi htjeli zaustaviti i premotati unazad da opet prozivimo neke trenutke..mi smo vam dobili dvije mazilice i ljubilice, curka nije bila ispocetka, al sad bi se samo cmakala ,ipak moramo par godina nadoknaditi
Jako su bistri i pametni, puni energije i znatiželje
Tata i kcerka imaju onu posebnu vezu koja je mm-u prije bila mitska
A sin..pravi je mamin sin
Proslavili smo rođendane, meni su bili jako emotivni, oni su bili presretni
Bili su nam i sinovi udomitelji i jako je bio sretan. Ima vec 3-4 mj da pricamo o tome kako su dosli kod nas, mala se nesjeca bas zivota kod udomitelja, ali A se svega sjeca i cesto ih spominje.
Kad zeli pricati kaze : "mama ajde mi ispricaj kako me ti nisi rodila"
Srce nam je puno i presretni smo
Uzivaju u vrticu, planiramo ih od Nove godine upisati na gimnastiku, oboje su jako gipki i sposobni, pa razmisljamo da je to dobra podloga za svaki sport u budućnosti..
Evo sad sam s brda s dola..al snaci cete se
Prekrasno Uživajte u svakom trenutku! Slažem se da vrijeme leti...prebrzo odrastaju!
Lijepo
Treba pričati puno s njima. Mi smo nabavili neke slikovnice preko Adopte. "Mama za Koka" je jako lijepo ilustrirana i lijepa je priča. Imamo i "S tobom smo postali obitelj", ali on je još premali za tu. To su suvremene slikovnice i dobre su.
Imamo i Ježa i Medvjedića Srećka, ali nam ne leže nikako (mužu i meni), nekako je zastarjeli pristup.
Hvala cure
Imamo i mi S tobom smo postali obitelj, L nije zanimljiva, a A nekad poslusa do kraja nekad ne..usporedujemo Lisu i njih i komentiramo dok pricamo..al cesto mu koncentraciju odvlace ilustracije (macak..itd).. Bas planiram napraviti albume svakom i staviti slike od prije, od naseg upoznavanja i druzenja i dalje kronoloski..al evo nikako sve sortitati na usb i izraditi..
Ja sam svojoj složila photo book. Skroz je jednostavno. Skinula program na mob, tu su mi ionako sve fotke i složila baš to- kronološki slike koje nam je teta udomiteljica poslala, pa stvaranje naše obitelji i što smo sve doživjeli zajedno do njenog rođendana. Oduševljeni smo kako je ispalo i još dostave doma kroz par dana.