meni samo nije jasno kako vam to odmah nije bio znak za uzbunu :? .Linda prvotno napisa
meni samo nije jasno kako vam to odmah nije bio znak za uzbunu :? .Linda prvotno napisa
Naravno da mi je bilo čudno, ali u tom trenu sam morala prihvatiti bilo kakav honorarni posao, jer sam bila na porodiljnom (drugih 6 mjeseci) i tadašnjih 1600 kuna nije bilo dovoljno za normalan život, pa sam radije pristala na tih nekoliko sati u tjednu, nego da se vratim na puno radno vrijeme. Meni je tada odgovaralo da me ne prijavi i da mi plaća na ruke, ali nikada ne bih radila na puno radno vrijeme u takvoj školi.
Voljela bih samo da roditelji ne nasjedaju na takve smicalice.
Podižem temu. Kakva su vam aktualna iskustva s privatnim OŠ u Zg?
Pozdrav!
Dali netko mozda ima iskustva sa Os Kreativni Razvoj i Britnaskom skolom Vedri Obzori posto planiram prebaciti djete u 8 razredu u neku od privatnih radi srednje skole.Ako netko ima neku privatnu skolu za preporuciti bila bi zahvalna
Trebala bih info za Gimnaziju Marul
Iskustva/saznanja
Hvala
Pozitivna iskustva su sa novom HUG gimnazijom i Gimnazijom Benedikt od strane djece i roditelja
Da dignem malo temu Ima netko iskustva s višim razredima osnovne škole Vedri Obzori na Sv. duhu i Montessori kraj Selske?
Gimnazija Marul je privatna gimnazija u Zagrebu, dva smjera - opći i prirodoslovno-matematički, mali kolektiv, mali razredi, naglasak je na individualiziranom pristupu djeci. Sin mi je prošle godine završio tako da imam iskustva s njima
Naravno da je s Benediktom pozitivno iskustvo kad se ocjene dijele šakom i kapom. Mogu samo reći - fizički imenici, a ne e-dnevnik.
Velike pohvale! Nećak je maturirao pred 2. godine, susjed mali je sad tamo. Mala skola, relativno nova, jako se trude i mislim da cemo i mi tamo kad za to dodje vrijeme!
Svidja mi se jer su mladi nastavnici, atmosfera je izrazito ugodna, bila sam svojedobno na danima otvorenih vrata. Znam da imaju i Instagram i FB jer ponekad bacim pogled, a ja sam svakako uvijek za manju skolu i individualniji pristup.