Evo da odgovorim na vlastito pitanje - ne primaju djecu ispod 3 godine. Tako da trazim dalje...
Evo da odgovorim na vlastito pitanje - ne primaju djecu ispod 3 godine. Tako da trazim dalje...
Mi smo prešli u pikulicu u prosincu. To sve govori
pikula, šta nije valjalo u starom vrtiću?pikula prvotno napisa
Dvije tete za sada - teta Jelena i teta Monika. Moja Di jednako oduševljeno priča o obje. Zapravo najviše priča što su radili. Dijete mi šiva, ma izrađuju čuda. Ipak sve skupa lakše ide kad ih je tako malo. Za sada ima 8 klinaca, a kad ih dođe još dolazi i treća teta. Tako da će omjer biti isti. Za razliku od dosadašnjeg vrtića gdje je išla jer su tamo frendice, a u parku nema nikog u pikulicu želi ići čim otvori oči, ne želi ići doma i zapravo sam malo ljubomorna Najbolja mi je kad mi kaže -ne tako teta Jelena kaže lagano "nemoj to raditi" i tako uglavnom u Pikulici je sve bolje nego doma ili u prošlom vrtiću. Ako te još nešto zanima reci možemo i na pp. Ne znam ima li još koja mama iz pikulice na forumu, pa da ne gnjavim.
nisam dovršila rečenicu Htjela sam reći ako ima još mama iz pikulice nek se jave,da ne gnjavim samo ja
pa ak je tak malo djece onda teško da budemo zakrčili forum.nego kaj rade preko dana,kak to izgleda?imaju neki program i sl?
Lasica imas PP
podizem temu, proslo je vec 11 mjeseci od zadnjeg posta, i sigurno postoje i nova iskustva od tada?
Ja sam na sto muka jer je izbor vrtica u Zagrebu veliki, a malenog nitko do sada osim mene i muza nije cuvao... help!
Podizem temu, ima li netko svjeze iskustvo iz pikulice. jesu li oni sad waldorfski vrtic?
I ako netko zna kolika je cijena, sad kad je grad Zgb povecao subvencije?
Moze i na pp ako netko zeli
hvala
Posljednje uređivanje od nevena : 03.04.2012. at 15:29
Jel ima netko u tom vrticu dijete da mi se javi na pp. rado bi se s njim cula da malo popricamo. I mi cemo vjerojatno tamo
Dijete mi ide u pikulicu pa ak imaš pitanja može i na pp a može i javno nema frke!
katjenka imas pp.
Podizem topic.
Ima li netko usporedbu izmedju Pikulice i Waldorfskog Vrtica "Vitica" u Vukovarskoj?
Dragi moji
Podižem ovu temu iz mraka, te vas molim za nekakve dodatne informacije.
Mi smo novi na forumu, te nam je vrtić u blizini, pa razmišljamo da dijete od sljedeće godine pošaljemo tamo na početno privikavanje.
tnx unaprijed
Hop, hop, podižem!
Pikulica nam postaje interesantna... Može netko samo napisati okvirno koliko novčića? Drugo sam već manje-više doznala.