ima li ko kavu ideju? NEMAM PREDODŽBU ŠTA JU MOŽE ZANIMAT!!
cura ima 12. godina, malo je povučena, i skromna...
šta da joj kupim?
ima li ko kavu ideju? NEMAM PREDODŽBU ŠTA JU MOŽE ZANIMAT!!
cura ima 12. godina, malo je povučena, i skromna...
šta da joj kupim?
da?? ima li to gotovo svagdje za nabaviti? i u nekim malo slabije opremljenim knjižarama?marta prvotno napisa
mp3, ako nema
nisu skupi, a mislim da nema cure koja se tome neće obradovati.
Daj curi 100 kuna. Bilo koji poklon ce te kostati toliko ili vise.
mp3 ? koliko košta? cca?japanka prvotno napisa
Cuj, rijetko tko vec nema mp3. Moja npr. ima 2 - jedan smo joj mi kupili a drugi je dobila.
A muziku si je nasnimila na mobitel i to im je najdraze jer je mogu jedni drugima prebacivati bez velike muke. Dakle, za mp3 se prvo raspitaj da li ga ima.
I nemoj odbaciti moju ideju o 100 kuna. Klinci to jako znaju cijeniti.
Ili ako ne zelis dati bas novce, uzmi joj bon iz DM-a i zamotaj sa nekom bombonijerom.
ili bon u newyorkeru (ako ga imaju), jer tamo je sve tako cooool i upotrebljivo.
anchi pp prvotno napisa
a kojekakvi dnevnici i to?! jel ih to zanima?
poludiću od rođendana , a nemam mašte!!!!
joj samo nemoj dnevnike, moja ih valjda ima dvadeset i bez veze stoje, a isto tako i raznorazne šalice.
bili smo neki dan u newyorkeru i raspametila se na marame, naočale i ostale điđe tamo.
moja sestrična je te dobi.
dnevnici nikako.
prolaze razne điđe-miđe tj lančići i narukvice. majice šarene, tajice, topić + gaćice, cd (treba znati što voli), štosni detalj za sobu.
super mi se čini ideja od Deaedi - pokolon bon iz DM-a, i bombonjera.
mislava prvotno napisa
pa kad u mojoj selendri nema DM-a!!!!! ja ću poludit....
neki srebrni lančić ili nešto, ha? narukvicu?
dobro da ste mi rekli NE DNEVNIKU!!!! Uf....otići ću u srebrnarnicu i kupit joj možda narukvicu?! NE ZNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
Al super ste, puno fala na idejama i sugestijama, već ste me odvratili da kupim neke bedastoće i dali ideju za dalje.
Hajde polako...Nabroji dućane koji su ti dostupni i otprilike cifru koju si spremna izdvojiti pa će biti lakše odabrati.nataša prvotno napisa
I ja sam za điđe, ali ovisi o curici: neke su zaista u toj dobi još djeca, a neke djevojke. Kažeš da je sramežljiva. Možda neka knjiga tipa "1000 pitanja i odgovora za cure"+bon za mobitel :/ ?
Najnajbolje ako se možeš raspitati što curica voli...
Mojoj 12-godišnjakinji je knjiga uvijek super poklon (još ako je fantastika...)
vesele je điđe, ali je puno više vesele figurice životinja (strastvena je kolekcionarka schleich figurica); mp3 nema i nema želju za njim, tako da ti za 12-godišnju curu stvarno nema univerzalnog rješenja
oooooogrooooooman ukrasni jastuk za sobu
novcanik
mali ruksak
stosna stolna lampa
kapa-sal-rukavice (to uvijek predlazem za poklon, svima nepoznatima, djecacima, djevojcicama, malenima, vecima, to mi je ful univerzalno )
sarena flisana dekica (za citanje ili gledanje tevea na kaucu )
dobar, kvalitetan blok za crtanje i set kvalitetnih drvenih bojica
Na ovakvim topicima se uvijek sjetim jedne curice (imala je 12 u to vrijeme) koja mi je sapnula za vrijeme rodjendana:
- Ne znam zasto mi kupuju XXXX kad sam im rekla da zelim MAKETU aviona. To je puno zanimljivije, prvo je slozis, a onda i pobojas.
Napomena: ne predlazem da joj kupis maketu aviona .
Ja bih kupila knjigu.
Ili bih nazvala mamu (tatu, rodbinu, najbolju prijateljicu...) i pitala sto zeli za rodjendan (i sacuvala racun za slucaj da dobije duplo).
pa meni je uvijek lako kupovati za curice poklon, moja se svemu veseli a izbor je ogroman. Od šminke- one prozirne - prozirna sjajila ili blijedoroza, sjenila u isto takvoj bojici (ima u Sephori jako lijepih setova za curice za šminku - upakirano u lijepe koferčiće). Zatim komad odjeće - majica kakva, tajice, marama, ukrasi za kosu - četke, rajfovi, gumice, špange pa uz to možeš i šampon i regenerator - ima u Konzumu na bebskom odjelu baš za curice - Disney princeze.
Ili dnevnik lijepi pa komad čoksice fine, pa zatim ukrasi za sobu - izbor je u Funky Fishu ogroman - ja obožavam za curice kupovati ima svega i svega, meni je problem za dečke - tu poludim jer mi je izbor nikakav a to što i ima - ružno mi je.
Možeš i posteljinu ili/i dekicu pa uz to piđamicu kakvu koja tome paše.
Pa torbe, pernice, olovkice svjetleće, nesvjetleće..... ajme izbora.
12-godišnjakinja koju znam je od vaših prijedloga odabrala đinđe minđe, kune za kino :D To je najbolje, kaže
Dajte još malo prijedloga:
- šminka ne
- odjeća ne
Radi se o curici koju dakle ne zanima šminka, odjeća, dnevnici, narukvice, gumice za kosu, princeze i sl., a što ju zanima, nemam pojma. Ako ju pitam što želi, reči će da ne zna.
Nešto za sobu??? Možda taj neki ukrasni jastuk,...
Dajte još ideja za neke detalje za sobu i slično. Do 400 - 500 kn.
CD- i? Mini Hi-FI linija? Dobar MP4 Player?Anemona prvotno napisa
Sat sam jednom kupila, dok je bila manja. Mada mogla bih sad za ovu dob. Kak izgledaju satovi za tu dob? Kaj je aktualno?
smajlić je napisala:
Dobre ideje, ali ima i liniju, a mislim da i MP4 Player, neki dobar CD - danas u poplavi "kopiranih" kojih vjerojatno ima milijon, što je jedan skupi original?CD- i? Mini Hi-FI linija? Dobar MP4 Player?
Može još ideja, sviđaju mi se.
Nema veze kaj je dobila već prije sat. Ima jako lijepih modernih ručnih satova koji nisu preskupi.
Cure većinom u toj dobi vole svakojake điđebaje, lagano sjajilo za usne (za tim je već moja luda), lakovi za nokte, lude torbice, lude papuče za po doma (funky fish), možda ona fotelja za sjedenje punjena stiroporom za sobu....
I mene zanima zanimljiva knjiga za 12 godina, s time da mu je klinka napomenula da frendica voli knjige o nestvarnim događajima.
Podizem temu.
Cure, imate neke ideje za rodjendanski poklon za 12-godišnjakinju? Curka nije luda za tehn.stvarima (igrice i sl.)
Sve ideje su dobrodošle.
Verujem da je ovo najbolji predlog .
Kod nas na selu nije tako jednostavno, ali živela kupovina online. Moja dvanaestogodišnjakinja se obradovala Sony slušalicama, što za muziku što za igrice . Ali deca sa 12 godina baš imaju različite želje i interesovanja, imaš Lili ranije na temi baš dosta ideja, a da nije tehnika.
U vrijeme kad je veliki bio malo mlađi od jednog frenda je dobijao čokoladu u kojoj je bila neka svotica
M je sad luda za pop-it i sličnim igračkama...
Moram priznati ne kužim taj pop it osim ako ga sam ne radiš,pa utrošiš pomalo kreativnosti i vremena.
nemoj LIli, skini škarnicl
moj voli pucketava pakiranja
Posljednje uređivanje od jelena.O : 26.04.2021. at 21:57
Je ako sama izrađuje,onda da . Ovak na suho bezveze .
Ja svojima kupila pop it jer oni su to jako zeljeli i svi to imaju [emoji16] i dozivljavali su ga samo jedan dan.
Bas ih moram pitati gdje su sa tim.
Onaj fidget spiner je bio zanimljiv sigurno mjesec dana a pop it je nestao odmah drugi dan iz njihovih ruku.
Što će reć da je moj klinac prije vremena? Cathy
Od odjeće - Bershka.. majice uske, široke, do pupka, široke šarene trenirke, suknje u bojama ... jedino što mi se sviđa je što je odjeća živih boja, ne samo crno-bijelo-sivo-bež ...
Imaju sad i veličine 11-12.
Moja nosi njihov S, a mislim da je u nekom prosjeku, čak i niža i tanja od drugih u razredu.
Popite imamo više komada, ali plišanci su i dalje br.1.
Protiv popita sam se dugo borila, izrađivala ih je i sama, ali ipak sam na kraju popustila i kupila, tj. od svojih novaca ih je kupila.
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 27.04.2021. at 10:43
Kad smo kod plišanci
Mojoj su cure kupile medonju s medvedićem i sad se klinka i klinac tuku kod kog će bit Bruno a kod kog mališan.ok to je bio poklon za malko stariju
Ma kakvi plišanci s 12 god, moju defintivno takve stvari ne zanimaju
Bershka bi već mogla proći.