Prošle godine netko je stavio apartman na moru(ne sjećam se gdje) jer je prodavao svoj termin radi sprječenosti.Apartman je bio u uvalici,na plaži.Ako je netko prepoznao o čemu je riječ molila bih da mi javi adresu,kontakt.
Prošle godine netko je stavio apartman na moru(ne sjećam se gdje) jer je prodavao svoj termin radi sprječenosti.Apartman je bio u uvalici,na plaži.Ako je netko prepoznao o čemu je riječ molila bih da mi javi adresu,kontakt.
Možda netko zna.... Naime idemo svake godine u 8.mj kod muževih na more i jučer mu sestra javlja da ima temperaturu, a 4 ih u firmi ima koronu. U petak ili subotu smo trebali krenuti. Nema šanse da pomaknem godišnji jer mi tako posao diktira.
Gledala sam booking i airbnb i nema ništa odnosno ima od 200eura noć pa na više.
Ima netko preporuku gdje gledati i tražiti. Znam da je skoro nemoguća misija pogotovo zato što bi uzeli tipa od subote pa do cca četvrtka... Nadam se da ako i je korona nakon tjedan dana nije više zarazna.
Posljednje uređivanje od mitovski : 28.07.2022. at 14:36
A lokacija je? Pitajte susjede od muževe falimije, ako imaju nešto slobodno. Živim u Istri i sve je ove godine prekrcato, nemaš di ni parkirati na plaži dosta često.
A zašto je to bitno da se parkirao na plaži Tinky?
Probaj na njuškalu možda ima , sad vjerovatno ne njegov otok nego više zadarska okolina
Probaj Njuškalo ili FB stranice razne... skoro svaki otok ili popularnije mjesto ima neku svoju FB grupu i ljudi onda objavljuju ako im netko otkaže.
Ma znam da je sve puno. Nemaju susjedi ni rodbina ništa, sve ko čep.
Vidim da ima stranica neka Apartmanija.hr. Jel netko to koristio?
Ja sam koristila tu stranicu, ali to su ti većinom apartmani koji se i drugdje oglašavaju. Npr. svaki apartman u kojem sam ljetovala zadnjih godina ima svoj oglas na 2-3-4 stranice, između ostalog i na toj.
Ja sam nekoliko puta. Iznajmljivaci su bili pravi, ali apartmani su izgledali bolje na slikama.
I ako ti netko ponudi apartman bilo gdje, provjeri u turistickoj zajednici da li postoji taj apartman na toj adresi i da li je iznajmljivac registriran. Ima hrpa prevaranata na drustvenim mrezama.
Apartmanija je samo platforma za iznajmljivanje kao i bilo koja druga, ne garantira dostupnost smještaja. Ja sam više puta rezervirala smještaj preko te stranice, i to prvenstveno zato jer mi omogućuje izravan kontakt s iznajmljivačem. Ali kao što BB kaže, većina njih se oglašava na više mjesta, pa ako je sve puno, puno je i na Apartmaniji.
Za slučaj da si previdjela moj prvi prijedlog, ponovit ću ga zašto ne potražite za tih prvih tjedan dana ljetovanja smještaj negdje dalje od mora? Možeš tražiti nešto što vam je usput na putu do vašeg konačnog cilja. Ako idete rodbini kasnije, taj vam je smještaj ionako siguran. Na kraju krajeva, poanta godišnjeg odmora je maknuti se od svakodnevice, ne mora to nužno biti na moru.
A ja cu ponovit da pitas najblizu (mjestu u koje ides) turisticku agenciju. U malom mistu ce oni prvi znat, ako tko ima mista.
Ja sam zvala par agencija oko 1.6. i bili su mi nudili samo rujan .
Obično rezerviram najkasnije do Uskrsa, ali ove godine nisam mogla. Našla sam, tada oko 1.6., samo jedan jedini apartman udaljen 5km od mjesta na koje sam htjela ići.
Samo kažem, da ju još više ubijem u pojam. .
Da će lako naći, neće... možda joj uleti nešto, ali morat će gledati na hrpu stranicu. I pitanje je hoće li biti "manje od 200 €".
Evo probaj na FB ove stranice/grupe, ostavi sama oglas:
APARTMANI 2022 TRAŽIM / NUDIM
APARTMANI HRVATSKA
Apartmani- povoljan smještaj
Apartmani Hrvatska PRO
Brzinski po komentarima mi se čini da bi se moglo nešto naći.
Uopće mi nije bitna lokacija... Jedino ne bih tipa na Mljet s obzirom da je samo 4-5 noćenja pa da ne moramo na 3 trajekta a tako kratko.
Ma znam da je nemoguća misija.
najbolje ti je fb stranice mjesta ili npr. otoka u koji želiš ići, pa postaviš upit tko ima slobodno da ti se javi
Nije nemoguće, ima po fejsu, ljudima otkažu u zadnji tren turisti. Nadje se.
Dosta mjesta ima svoju fejs stranicu npr naš otok. Čim netko objavi ds traži apartman, odmah se neke ponude stvore.
Mjesnu TZ.
Mi smo na otoku, sve je krcato. Medjutim, u par navrata sam imala info od susjeda koji iznajmljuju da su im gosti otkazali (korona). Isti dan su dobili nove preko Turist. zajednice.
Može se naći, idi po gradovima na Bookingu (pa nazovi direktno) , vidim jedan apartman u Zadru za 5600 (5 noći, 3 osobe), u Jelsi...nisam dalje tražila. Imaš i Herceg Novi hotel s doručkom ako vam se da voziti.
Šibenik 4500 kn novi apartman 500 m od Solarisa.
Mi ljetujemo mjesto blizu Omiša. Polupansion u privat kući 28eura odrasli mislim da 12 ioi 13 djeca. Slobodno ima od 6.8.mislim, mozda koji dan iza. Do tad je pun.
Ovih dana su česta otkazivanja zbog otkazanih letova i zato što su ljudi pokupili koronu, pa se mogu naći apartmani jer se iznajmljivačima iznenada stvori rupa. Ali to je igra živaca jer to bude doslovno u zadnji dan.
Na Apartmaniji se šalju upiti kao i na Njuškalu, pošalješ par stotina upita a od toga jako malo bude slobodno.
Na Bookingu se isto znaju "stvoriti" neki povoljniji apartmani kad im netko otkaže, a ako nazoveš direktno možeš dobiti popust bez provizije. Kad tražim na Bookingu napišem cijelu županiju ili čak "Dalmacija" a ne neko određeno mjesto.
Posljednje uređivanje od ninaXY : 29.07.2022. at 10:50
Apartmanija je portal i kada sam pre par godina tražila app za sebe na Krku u zadnji tren oko 15.8. poslala sam 100 upita na Apartmaniji i sve je bilo puno, na kraju sam apartman našla na Airbnb, gledala sam i Booking naravno. Airbnb i Booking pokažu samo slobodne apartmane za lokaciju, a možete pogledati i na FB grupe kako je predloženo
Posljednje uređivanje od tinkilinkixyz : 29.07.2022. at 13:03
Dovoljno je par objava na fejsu a nema potrebe za 100 upita na Apartmanijij.
Npr zanima te Zadarska županija, odeš na fejs na Zadar, Novigrad, Biograd, otoke Pašman, Ugljan, Dugi otok, Iž,nastavi niz...ma sigurno ćeš dobiti ponude u roku keks, a vremenski se puno uštedi nego da osoba šalje naokolo silne upite jel ima slobodno.
Navedeš samo da tražite apartman u određenom razdoblju.
Pa lakše nadješ u grupama koje nisu za cijelu Hrvatsku jer tamo neće neki domaći s malog otoka pratiti upise,nit ima vremena, nit ga to zanima,ali prati svoju otočnu grupu tijekom cijele godime radi raznih evenata i info.
Sad u špici nije da pršti od ponuda al svako malo iskoči da netko traži i da netko nudi (pošaljem ti otoke na pp)..Takodjer iznajmljivači objavljuju kad im se iznenada ukaže.
Evo baš sam juče i prekjuče vidjela upravo te oglase zbog otkaza turista (većinom bude zbog korone)
Lili
najbolje vam je na fb naći grupe volim otok ili mjesto to i to ili tražim nudim
evo npr. za Vis
https://www.facebook.com/groups/trazimnudimotokvis/
ja sam u dosta takvih grupa jer ako negdje ljetujem, učlanim se i vidim malo što mještani pišu o mjestu, ima i dobrih informacija
trenutno ima dosta ljudi koji ranije odlazi, otkazuje i sl. tako da se sigurno može naći
Ja sam za termine početkom srpnja dobijala ponude i za manje i veće otoke, pa čak i za robinzonski smještaj na otocima gdje te doveze vlasnik. Odabrali smo jedne godine Drvenik mali, a druge Pelješac, jedno i drugo je bilo super (za naše kriterije).
A kaj ste jeli?
Bili klinci s vama nina?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 30.07.2022. at 19:24
Natrpali smo pun auto hrane. Na Drveniku smo jednom u dva tjedna išli u Trogir po hranu, s tim da smo prije trajekta nakupovali još hrpu hrane u Plodinama kraj trajekta. Na Pelješcu smo jednom, nakon tjedan dana otišli u Orebić po još hrane. Mi baš volimo te izolirane destinacije. Djeca su išla s nama, dok ima Wi-Fi-ja ne žale se na izoliranost.
mitovski ne znam jeste vec otisli ali evp mi smo u Gorakom kotaru. Imam alergicara i cini mi se cist. Nit smrca nit kise. Oci bez crvenila. Doduse on je tjedan prije bio na moru.
I ne pije nista. Jer sam ja uzela tablete koje je on ostavi prije puta na more. Jos ih nije trazio.
A temperature su bas osvjezavajuce nakon onih vrucina.
Mi se s mora vračali preko Drniša i tam se lijepo spavalo