Poštovani
Evo još jedne priče sa sretnim krajem, stigla je naša princeza.
Nakon dvije godine pokušavanja da ostanem trudna, javili smo se na VV da vidimo u čemu je problem. Nakon prvog spermiograma MM je dobio dijagnozu Oligoastenozoospermija (1,1 mil/ml), kod mene je bris bio pozitivan na Ureoplazmu (riješila ju sa par kura antibiotika) ostalo OK. Dok sam pila antibiotike MM popio po kutijicu Cinka, Vitamina E i C po preporuci doktora opće prakse.
Drugi nalaz spermiograma mrvicu bolji (2,2 mil/ml), hormoni i ostali nalazi OK te smo krenuli u završne pripreme za MPO(to je bilo početkom prošle godine).
Sve vrijeme redovito smo pratili ova forum i saznali mnogo korisnih stvari,no objavljivanje prvih postova nakon provjere nas je odvratio od pisanja jer je teško upasti u konverzaciju sa članovima čiji se postovi direktno objavljuju.
Prvi termin za IVF kod dr. A nam je pao u vrijeme ministrovog laganja na Plitvicama tako da nam je otkazan, a nakon toga su mi ciklusi tako padali da nismo uspjeli doći na red prije godišnjeg, te smo čekali prve dane devetog mjeseca.
Došlo je ljeto mi se pomirili sa devetim mjesecom no i dalje smo se trudili sa mojom svijećom nakon svakog odnosa.
I tada početkom sedmog mjeseca mi imamo drugu crticu Jeeeeeee, a od neki dan i našu prelijepu princezu
.
Svima u ovom podforumu želimo puno sreće, posebno curama koje pišu pod VV, Vas posebno pratimo Vam držimo fige.
Neka priča bude na forumu tako daje nadu ljudima koji ulaze u MPO vode.
Još jednom pozdrav i SRETNO svima