Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: UTROGESTAN - gdje kupujete?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno UTROGESTAN - gdje kupujete?

Da ne duljim, postoji problem i Dr. preporučuje od 16- tog dana (prema izračunima to je dan O) po 4 kapsule Utrogestana. Znači da mi jedna kutija koju plaćam cca 45 kn traje ravno 7,5 dana.
    Ne da mi se u ovoj fazi ići kod socijalnog pitati, čuvam ga za kasnije, ako ćetrebati
    Imate li informaciju gdje bi se moglo nabaviti povoljniji?
    Može i na pp.
    Hvala!!!

p.s. Ako sam krivo usmjerila poruku, molim moderatorice da me ''preusmjere''. Hvala!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zašto kupovati pobogu, kad se može dobiti na recept???
    ok, ja ovo govorim iz perspektive žene koja je dala strašno puno novca da dođe do bebe, pa volim iskoristiti ono malo što mi država da.
    a kutija utrogestana svugdje košta 45 kn, gore-dole kuna.
    ja sam ih trošila 6 dnevno.... punih 15 tjedana, to je pozamašan iznos.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    zašto kupovati pobogu, kad se može dobiti na recept???
    ok, ja ovo govorim iz perspektive žene koja je dala strašno puno novca da dođe do bebe, pa volim iskoristiti ono malo što mi država da.
    a kutija utrogestana svugdje košta 45 kn, gore-dole kuna.
    ja sam ih trošila 6 dnevno.... punih 15 tjedana, to je pozamašan iznos.

samo da pojasnim... na preglede idem privatno zadnje 4 godine i malo mi je glupo da se sada pojavim kod svog socijalnog ginića sa receptom privatnice i tražim da mi napiše soc. recept. a da sam čekala da sve ovo što sam napravila privatno prođe kroz bolnice i hzzo, tko zna što bi bilo?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ima nas puno koji idemo privatnom ginekologu, a primarnom idemo po recepte, puno i previše plaćamo zdravstveno osiguranje i imamo pravo na sve recepte i uputnice!

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Hvala vam!
    sve mi se čini da ću podviti rep i otići kod soc. po recept... barem imam opravdanje jer dr koja mi preporučuje ne radi u niti jednoj bolnici.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Samo ti odi kod soc. gin. i traži ono što te pripada!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Slažem se sa curama, probaj ga pitati, nemaš šta izgubiti.
    Pogotovo ako ne ideš kod njega uopće a on za tebe svaki mjesec dobiva glavarinu (ili svake godine, ne znam kako to sad ide).
    Posljednje uređivanje od Gabi25 : 11.04.2011. at 12:31

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tako sam ja prije išla kod privatne i došla kod socijalne po recepte jer mi je ova ustanovila neku bakteriju, i onda me sestra napala : MORATE VJEROVATI JEDNOM DOKTORU, ali za 5 min sam imala recepte u rukama, objasni, slaži kaj te briga

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i ja idem kod privatnika i dobivam sve sto treba od soc. gin. npr. folnu, utrogestane, ....necu nista da placam ako imam pravo na to besplatno

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Svakako traži ponovljivi recept.
    To je recept na koji možeš podizati sljedećih nekoliko doza bez da svaki puta ideš po novi. Jednostavnije i tebi i njima.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ima Gabi pravop, tvoja ginica dobiva glavarinu, a ništa ne radi za tebe. Samo odi do nje po utriće, ima da ti ih veselo pripiše

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

imam ja dvije kutije utrogestana,ako kome treba,poklanjam

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

slazem se s curama, odi ti kod svog soc, ginekologa i nek ti sestra lipo da recept. nema smisla davat lovu kad vec imas pravo uzeti recep i dobit mukte, bar to malo sta se daje besplatno da se iskoristi od ove drzave.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Zorka, nemoj se uopće uzbuđivati što nisi dugo bila kod svojeg ginića. Ja svoju uopće skoro ne vidim, samo ju nazovem telefonom, velim što mi treba i ona to ukuca u kompjutor. Sad je još puno jednostavnije od kad imaju ove e-recepte. Ne trebam ni vidjeti doktoricu, samo odem u ljekarnu sa zdrastvenim knjižicama i podignem si lijekove.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i ja se slažem s curama, kako ježić kaže, doktora niti ne vidiš, odi i dogovori se sa sestrom i neka ti da broj telefona, kad ju nazoveš da ti pošalje recept u ljekarnu, ne moraš ni ići u ordinaciju. ja si tako uzimam i estrofem i utrogestane. i ne mora ti biti neugodno.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja sam kod privatnika...ali što mogu dobiti besplatno na recept obavezno tražim, isto tako pretrage koje mogu obaviti na uputicu tražim...za kog vraga inače plačamo zdravstveno ??? Kao što su cure rekle, dr ni ne vidim, samo nazovem sestru, kažem šta treba i za pola sata u ljekarnu. Sad recimo idem na briseve i papu kod soc. gin jer mi ne pada na pamet palačati 1000 kuna za briseve privatno

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Prejednostavno!!! Dakle, nazvala sam i javila se sestra, malo me ispitala, ali sasvim ok, ništa pretjerano ili neprimjereno i poslala e-recept u ljekarnu! pa ne mogu vjerovati! Imam osjećaj da je Dr mijenjao sestru, prije je bila neka koja je grizla sve oko sebe a ova koja mi se javila je bila super susretljiva.
    Puno Vam hvala svima na poticaju. Super ste!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •