Jesam. Prošle godine smo tako krenuli.. s uputama točno koji sat što radi. S odmorima. Ima i danas naljepljeno ona zidu. Ponovili ih više puta. Ali ništa od toga.
Ni poruke na mobitel nemaju učinka jer radi po svome dok nisam uz njega.
Evo, npr. ujutro sam ga zvala da mi poslika zadaću iz engl i naravno da j unije riješio. Pa sam morala preko telefona s njim prolaziti zadaću. Prekidao ju je više puta ili da mi nešto ispriča čega se sjetio ili da ide ispuhati nos,... pa me ne sluša... I sada se spremam ga nazvati da ga ispitima prirodu jer u međuvremenu je dobio zadatak da ju ponovi.
Vjeruj mi, lakše je.
Uzela sam mu opet sve daljinske danas, iako mi je stariji jučer otkrio tajnu kako se snalaze bez daljinskih i inih pomagala. Tako da uključe na mobu spajanje na TV i tako upale TV, a onda uspiju s tipkama na TVu šaltati programe.
Ugl, da ne pišem detalje.. za svaku zabranu su uspjeli nači način kako da ju premoste.
Pa sam starijeg pitala, dobro kako da ga onda držim pod kontrolom da radi dok nas nema?? Pa je rekao: mama, najbolje je da ga stalno zoveš i kontroliraš... da ti šalje slike to je napravio i da ga ispituješ.
To znači da dio radnog vremena moram trošiti na njihovu školu i njih. To je strašno za posao.. Probati ću tako da odrađujem duže i spajam se od doma kad odu spavati.