ja imam otpilike isplaniranu rutu, povratak iz Berlina je preko Poljske (Poznanj-Gdansk- Auschwitz (eventualno Krakow) - Bratislava- ZG)
Ja toliko volim Berlin i prijatelje tamo, da bih jurila u Berlin čim prije.
Mi nekako po inerciji ne idemo preko Češke, iako je malo dalje ako ideš samo Austrija, Njemačka. Na tom putu je Leipzig odlična destinacija. Puno mogućnosti, ne znam što volite. Osobno volim i Regensburg, ali ne znam točno zašto. Nema ništa senzacionalno, nego se ja tamo dobro osjećam. Imam omiljenu knjižaru, pekaru... Navodno je Dresden jako lijep, ako ideš tom rutom. Ja bih preskočila Beč. On je preblizu, uvijek dostupan, meni čak ni ne leži.
Meni je Regensburg isto baš drag, a i lijep.
Nos jedan glas za Regensburg.
Opet smo bili u Italiji, na njihovim nevjerojatno velikim pješčanim plažama u zimskom periodu. Krajem ljeta smo isprobali i plaže na Sardiniji i Korzici, trajektom iz Livorna. Koji je to doživljaj! Posve drugačije od onoga do tada poznatog. Tamo je pijesak bijel, posve bijel,
Kada su u pitanju akcije za putovanja tipa Crno jaje, koje su najčešće napravljene za dvije osobe, jel se može nekako nadoplatiti ili dogovoriti za još jednu osobu, tj za dijete (veliko, ne bebu)?
Mislim da ti to ovisi o agenciji, samom aranžmanu. Sigurno postoji neka opcija, trebaš ih zvati.
Beti3, evo i mene u Italiji.
Neka te, uživaj! I mi, ovog puta visoko gore, u planine.
Bila sam nedavno u Rumunjskoj, mali gradić, lijepo mjesto za posjetiti, a nije daleko od našeg. imaju lijepu prirodu i dobre ljude
https://www.daibau.ro/articol/569/va...tive_turistice
Bio sam u Rumunjskoj na prekrasnom mjestu i bilo nam je super, mirno mjesto i dobri ljudi https://www.daibau.ro/articol/569/va...tive_turistice
Odgovorit cu iako je vec kasno...da, moze se. Ja uvijek prije posaljem mail na hotel/smjestaj...ovisno tko nudi paket i uvijek jos nadoplatimo za polu/puni pansion iki za dijete ovisno sto trebam...ili dodatni jos dan. Sve se da dogovoriti
Mob me podsjetio da sam s njim prešla 20720 km u 2022.
Puno je tu svega lijepog viđenog.
Kad god budem mogla, dok god budem mogla, putovat ću.
Di se to na mobu vidi Beti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I mi planiramo idući vikend putovanje avionom. Baš se veselim
Ova moja putovanja su bila cestom ili morem, ni jedno zrakom.
Mi smo jučer prešli granicu sa Slovenijom. Da nije bilo one super gadne građevine, ne bi ni skužili .
Prošle godine smo u 10. mjesecu uspeli otići u Indiju - još smo trebali Covid negativan test.
Sada sve normalno, ako se ne varam