Trebam s Janom dermatologu zbog bradavice. Imate iskustva s tim problemom? Kamo otići? Kako izgleda pregled i liječenje?
Printable View
Trebam s Janom dermatologu zbog bradavice. Imate iskustva s tim problemom? Kamo otići? Kako izgleda pregled i liječenje?
mi idemo u klaićevu kod Pustišek, nemam iskustva s bradavicom ( osim kaj smo lječili i izlječili doma s rosopasom), ali klinci idu na kontrole za madeže i ad
bradavice se inače lede, spaljuju, ali prvo probaj s rosopasom
usput aj mi provjeri ono kaj sam te davno pitala
jelena koliko se čeka u klaićevoj?
mi hodočastimo već neko vrijeme kod dermatologa, ali nije dječji.
pojavio mu se osip oko usta,
već smo dobili tri različite kreme,
najprije kortiće, nakon toga dvije antibiotske.
od svake mu bude bolje,
ali 2-3 dana nakon korištenja kreće ispočetka.
osip je onako baš jako crveni,
nakon nekog vremena pretvori se u lišajeve.
ad zadnje smo čekali oko 2 mjeseca, ali nam nije bilo hitno, za hitne stvari možemo i nazvati i doć bar nam tak veli doktorica
Prijateljicina mala imala isti problem. Na kraju se ispostavilo da zbog vode. Probajte ga ispirati filtriranom vodom ili fizioloskom... Mozda bude bolje...
Kada zaspi namazite eutenom (ima mentola pa bi mogla peckati dok je budan), nema toga sto nama euten nije izlijecio...
Inace sve preporuke za dr. Pustisek
euten ima kortiće, zato i liječi sve
Molim vas pomoc je ne znam vise sto da radim! Dijete od 21mj mi vec nocima ne spava, a nocas skoro oka nije sklopio od svrbezi po cijelom licu (osobito oko usi, nosa i oci) i vrata. Do krvi se je izgrebao. Gasticka kod koje se pratimo je rekla da je to atop. dermatitis i da odemo dr.
Pustisek. Dobili smo termin tek krajem 8. mj. Pedijatrica samo kaze da mazemo s korticima. Istina, tada je ok, ali vec smo 3x po par dana mazali unutar jednog mjeseca. Cujem da dr. Pustisek tako malima uopce ne daje kortice. Jel postoji neki hitni prijem? Kako do nje? Ili jel mi mozete preporuciti nekoga drugog tko nas danas hitno moze primiti?
pustišek daje malima kortiće, koti je reko da ne daje, sad zavisi kaj je pediajtrica htela dati, a pretežno daju beloderm, koji je jak, pustiđšek počne s alfadermom.
napišem ti nekaj na pp.
njoj sam poslala mejl od doktorice to hoćeš?
a ak imaju problema s curicom treba se čim prije naručiti na pregled, u svakom slučaju treba se djete kontrolirati i vidjeti zakaj to ima, možda je dete alergično.
usput sam joj napisala da može pomješati she maslac uistoj količini s repičinim uljem ( sve skupa 100 ml) i dodati unutra 20 kapi cedra, 20 kapi lavande, 20 kapi čajevca.
onda treba nazvati broj derme: 4600251, 4600253
rade popodne pon i srijedom, ostalo ujutro ( samo da zna kad se naručuje da ne zove u krivo vrijeme)
kaj dete jede? jel su uveli mlijeko? jelto već dugo ili zadnji 2-4 mjeseca?
pozdrav..moj L ima jako jako dugo tjemenicu, i to izrazito debele i suhe naslage po tjemenu. kako ima i dugu kosicu teško mu je to skinuti uljem ili nečime ali sam počela sumnjati da to nije tjemenica nego više neki problem vlasišta. htjela bi da ga pogleda dermatolog, imate li preporuku za Zg, on ima 2,5 godine?
Dr. Nives Pustisek u Klaicevoj je izvrsna.
evo baš danas idemo s curkom dr Pustišek,
to je 1.put
naručili smo se krajem 8.mj. bez problema telefonom
Hvala,dakle ceka se dosta!
Ne mislim da je tesko naruciti se,nego da je situacija kod sina takva da bi bilo pametnije da dr.P.to pogleda odmah,a ne tek za 2-3 mj.
ove koje se prodaju sad na našim prostorima nemaju kortiće, ali mi veli dermička da ona stara linija je po Bosni
Kako je sad s gužvom u Klaićevoj?
Evo mi bili danas, čeka se malo vise od 2 mjeseca kod dermatologa za prvi pregled :-(