s 10 :)
Printable View
J-la moji ne vole 3D. Ne znam zasto, al moj novcanik podrzava takav stav.
s 4 ;-)
Spajka, dok je jedna moj još podnosi :lool:
Kod nje će vjerovatno biti problem zadržati naočale na glavi. A žao mi platit ako će ona nakon 15 minuta filma htjeti izaći.
Kad sam bila zadnji put u kinu,bilo je dosta klinaca od 6-9 godina,bio je običan film i dosta se njih diglo već nakon par minuta,ok nisu bili pod nadzorom svojih roditelja,većina ih je bila u društvu starije braće
Christopher Robin, i neka kaže tko što hoće, film je prekrasan. Pooh i društvo su prekrasno napravljeni, neodoljivi su i duhoviti, film je topao, smiješan, prava uživancija.
Moja kći jako voli Pooha u svim oblicima, ali nikad nije htjela priznati da su Pohh, Praščić, Sivko i ekipa igračke, plišanci, pa sam joj prije ovog filma rekla: e, ovdje će se sigurno vidjeti da su plišanci! Ali nisam bila u pravu, baš se vidi da nisu :mrgreen: tako da je moja curka bila jako zadovoljna. Baš mi je drago da smo skupa išle gledati ovaj film, dogovarala se s prijateljicom, ali mislim da joj neće uopće biti problem još jednom ga pogledati.
Kuća magičnog sata, zanimljiv film. Mojoj se jako svidio, mada ima par strasnih scena.
Nije u kinu nego na TV-u, Stand by Me https://www.imdb.com/title/tt0092005/ skužila sam sinoć da je na HTV2, pa smo ga grupno pogledali, ja po tko zna koji puta, a kći prvi puta, to mi je stvarno jedan od najdražih filmova.
http://www.kinoeuropa.hr/program/hrv...aspored-137640
ako se nekome da, danas u pet u Kinu Europa hrvatski crtići za djecu, odličan Bobo Andreja Rehaka i jako slatka Crvena jabučica Ane Horvat.
Bohemian Rhapsody. Raspitala sam se kod nekih koji su ga pogledali jel' OK za 10-togodišnjakinju i rekli su OK. I fakat je bio. Uživala je, Queen je glavna stvar sad, pjeva li ga, pjeva :).
Jeste gledali nešto u kinu ovih dana, imate li nešto za preporučiti? Dečki 6 i 8god.?
Bit će kinokino festival od 20.-24.2. (ake ste u Zagrebu)
E da! kako je tamo s kupnjom ulaznica jel bude navala?
Daj link ja ne vidim najavu
A i kako istrenirati zmaja 3 je u kinima
kaj mislite na http://kinokino.hr/movie/tri-svemirske-pogreske/ ?
Evo ove godine smo slabo posjećivali kinokino, nije baš bilo vremena, ali zato smo zadnji dan, u nedjelju pogledale dva filma: Imam dve mame i dva tate, i Neki to vole vruće u sklopu kino lektire. Žao mi je da kino Europa nema češće tu kino lektiru, gušt mi je pogledati tako neki stari film na velikom platnu, a dvorana je uvijek prepuna.
offtopic: je l to na onim retro foteljama u predvorju kina ili baš u dvorani (ne znam postoji li ta dvorana još uvijek)?
bila u/na tim foteljama i baš mi neudobno gledati bilo što ...
Kinolektira je uvijek u velikoj dvorani, koja bude prepuna. A Imam .. je bilo u Muller, dakle na tim foteljama - nije baš neka sreća, ali u toj smo se dvorani nagledale stvarno odličnih filmova.
Alita: Anđeo borbe, dijete 11 god. Nije loše, likovi su razrađeni pa se progura akcija i nedorečenost. Ali, svaki put kad sam u Cineplexima, šokira me količina buke i nasilja i infantiliziranog stripovskog pogleda na svijet. Bio je termin za odrasle i film za odrasle - uglavnom namjerno zakasnim 20 min koliko traju traileri jer mi se ne da bit u toj zvučnoj baraži, ali ovaj put sam zbog djeteta došla na vrijeme - te ovaj strip junak wham -bam, te onaj strip junak, strava. U stvari, nadam se da su traileri možda customizirani, pa da su ljudi koji su došli npr. gledat Miljenicu dobili trailere za filmove toga stila, ne samo akciju.
Jel netko gledao 100 dana
Jel za obiteljsko gledanje s 12-godisnjakom?
Je li netko gledao Moj dida je pao s Marsa? Je li čemu?
Nisam gledala, čula sam pozitivne kritike
Zrinka Pavlić jako ga hvali: https://www.tportal.hr/kultura/clana...-foto-20190329
thx
Vilenjak (6,5) je na pola izašao iz kina. Jako je blizak s dedom pa je to sve nekako tragično shvaćao i nije se htio uzrujavati.
Pogledali Didu - 11 god. Simpa film, sinhronizacija stranih glumaca (dida i mama) je malo čudna, ali generalno lijep film, vizualno nije napadan da moraš pit tablete protiv mučnine za kad kamera krene švankat u akciji ako si u prvom redu kina i da moraš pamuke stavljat u uši ko na koncertu. Uživali smo i mi i dijete. Na Lego2 sam ja pak zaspala, ona je valjda uživala, ma ziher je uživala, ali meni je taj cijeli doživljaj too much.
I mi pohvaljujemo MOj dida je pao s marsa. Bili smo na premijeri u kinu Europa, svidjelo se i velikom i malom djetetu, a i meni
Missing Link - g. Link. Prekrasan. Mozda se malo vise svidio meni nego mojoj 11-godisnjakinji, kojoj je na trenutke bio 'prebebast' al cak mislim da to malo glumi.