Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: nirvana za bebe

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno nirvana za bebe

vijest s iskona:
    Djecu koja ne žele zaspati roditelji odsad mogu uspavljivati kolopletom Nirvaninih najpoznatijih pjesama. U povodu 15. rođendana Neverminda grunge distorzije pretvorene su u uspavanke.

Rockabye Baby! Lullaby Renditions of Nirvana album je izdan u povodu 15. rođendana kultnog albuma koji je zauvijek promijenio svijet glazbe, Nirvaninog Neverminda, a na njemu su razni glazbenici preradili himne grunge generacije u uspavanke za djecu.

"Na tom su albumu omiljene pjesme Nirvane stišane. On slavi i predstavlja radost i nevinost djetinjstva. Zvuk tipičan za uspavanke, dječji glasovi i milozvučni instrumenti smiruju distorzije i divlji duh Nirvane", opisuju album njegovi tvorci dodajući kako je to "žestoka Nirvana prilagođena za vaše najmlađe"

Među pjesmama uvrštenima na album su kultna Smells Like Teen Spirit, Lithium, Heart Shaped Box, All Apologies i Come As You Are.

Kompilaciju je izdala diskografska kuća Babyrockrecords, koja nudi, među ostalim, albume uspavanki Metallice, Toola, Led Zeppelina, Bjork, No Doubt i Beatlesa.

http://www.babyrockrecords.com/web/page.asp

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ova moja najstarija je dvije i pol godine najsladje zaspivala uz origigi whiskey in the jar od metallice...

kakvo stisavanje, zabogamiloga, sto glasnije - to se ljepse hrce :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pa ja bi baš voljela čut kak to zvuči

ali i toma najbolje zaspe uz što glasnije

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

paa.. za djecu je navodno bolja kompleksnija muzika, jer razvija inteligenciju. navodno. od rockabye baby recordsa imam radiohead i nije lose.
    dijete od mojih frendova je sa 6 mjeseci obozavala 80ties eksperimentalnu elektroniku. i sad je jako pametna. :D a sad ce navrsit' trecu. coincidence? :?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moj bebac od 13 mjeseci jos dan-danas najbolje zaspi uz Rundekov Apokalipso! meni je to bila super stvar ali sad mi jednostavno ide na usi van... kad MM i ja svakodnevno uz rundeka plesemo a nasa buba blazeno se opusti na prve taktove

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

L. voli franz ferdinand, finsku narodnu glazbu(?!!), coldplay, u2, rammstein (sto mu ja inače branim,a on ne odustaje), tracy chapman i nekad jazz art quartet, ima 2 god. kad pustim nešto mirno kaže da mu se ne sviđa i traži nešto žešće. ja studiram glazbu pa pokušavam proturiti nešto od klasične glazbe što bi inače bilo za djecu, ali ne da se...zna što hoće

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ma ova moja najstarija je dvije i pol godine najsladje zaspivala uz origigi whiskey in the jar od metallice...
    moram to provat
    a andrea je jako dugo zaspivala uz doorse, ali one malo "jace" pjesme, vidis, nismo dugo to isprobali

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj livac prvotno napisa
    ima 2 god. kad pustim nešto mirno kaže da mu se ne sviđa i traži nešto žešće.
    jednom je ida nas probudila u nedjeljno rano jutro oko sest. i hoce da joj upalimo "bukacu" (muziku...) i mi upalimo radio a na radiju: stairway to heaven... mm i ja se lagano zagrlimo i taman da opet utonemo u jastuk, kad krene ida vikat: necu to, to je slabo, daj mi nesto jaaaaaaakooooooo.....

pa je opet dobila metallicu

inace, ona se na tu pjesmu navukla jos u stomaku. oni su pjesmu izdali taman kad sam bila trudna, bila je svaki dan nekoliko puta na radiju, ja sam svaki put stala pred radio, odvrnula do daske i pjevala koliko me grlo nosi 8)

i to je bila druga stvar poslije cice koja ju je mogla utjesiti. isprobano vec druge noci u rodilistu (sva sreca - bile smo same u sobi te noci )

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Lea je prava rokerica, izneadila sam se kako mlatara rukama i nogama u ritmu baseva i bunjeva na maidene

krene mm Lei svirati "i ja cu nocas leptir postati...." kad odjednom vrisak i plac!! brzo okrene na green day kad ono plac stane, Lea sva happy i vesela.
    inace nam po cijele dane u sp. sobi radi zg radio, a on je bas...rokerica

i da, Lea ima 6 mjeseci i od rodjenja zna sta hoce hehhehehe

cula sam na 101 neki dan za taj album, moram ga cuti

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i L. voli green day

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove