Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Dojenje vani

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Dojenje vani

Drage cure,
    zanima me kako dojiti vani sada kad stigne zima.Mislim i sada je već hladno!Kad je bilo ljeto, fino smo uvijek pronasle neku klupicu u parkicu ili sjedim vani na kavi na suncu, izvadim cicu i fino papamo.No sada mi se cini da je vec brrrrr.....ne bi vadila cicu na toj hladnoci!

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa dojis na toplome
    ili u marami ili slingu
    ili u autu

kad se ja sjetim zimskih dojenja vani, ne sjecam se da mi je bas bilo zima toliko da ne bi podojila dijete ali ja ipak zivim u klimatski drugacijem kraju nego ti (pretpostavljam da si iz zg ili negdje gore?)...

kod nas i zime, na osuncanoj klupici, zasticenoj od vjetra (bure) nije hladno za podoj

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja se vec jezim od zime.. Tu na Baltiku su zime odvratne,nema sanse da cicu izvadim..bila bi santa mlijeka momentalno.
    Sad je vani 6-7stupnjeva i usudila sam se dojit u tramvaju(koje jos ne griju).

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa odes negdje u zatvoreno. a dojis u javnosti, ne kuzim u cem je problem :?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

imas potkosulju koja je rastezljiva i spustis je preko cike dok maju dignes. tako ti kriza nisu gola.
    pazi samo da ti se bebac onako zakamufliran ne preznoji dok ciki.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi već dugo ne cikimo vani...Kaleb tako rijetko ciki da je nemoguće da traži tijekom jedne šetnje, pa makar trajala 2 sata.

Kad vas čitam često mi dođe žao što nije malo revniji sisavac...

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

cekaj luna, stigne se to jos i promijeniti!
    tonka je imala neki period, prije navrsenih godinu dana, kad je cikila za uspavljivanje, i mozda jos dva puta dnevno (a i po noci samo 2-3 puta).
    A sad...

inace, meni je isto najgore kad moram razgolititi kriza, za cice mi nije zima. Moram probati ovako ko leonisa.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Mi već dugo ne cikimo vani...Kaleb tako rijetko ciki da je nemoguće da traži tijekom jedne šetnje, pa makar trajala 2 sata.

ja cu sejvat ovaj topic da joj to izvucem za koji mjesec.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa

ma da! nama je cika i dalje centar svijeta. cika za sve. svemoguca cika.
    nije ni cudo da zdere kasice u jedom dahu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma njemu cika nikad nije bila nešto posebno. Izvor hrane i to je to. Od početka. Nikad nije pretjerano puno cikio danu (ali zato se noću doslovce davi u ciki)...No dobro, ovo nema veze s temom, ali baš bih voljela da me zatraži vani ciku.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

posudim ti andreja

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nemoj cekat da te trazi, ponudi mu

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam u g provela mjesec dna, al sam sigurna da je barem pola agreba vidlo moje cice 'na djelu'

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    ja sam u g provela mjesec dna, al sam sigurna da je barem pola agreba vidlo moje cice 'na djelu'
    nesto me 'z' zeza, hocu reci zg i zagreb

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Barbie, ako je bilo baš hladno mi smo to znali obaviti i u prodavnici cipela i sličnim radnjama. Samo uđeš i pitaš (a rijetko ko te može odbit )

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da, to sam zaboravila. i mi smo po ducanima cikili

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moze i knjiznica, slasticarna...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam tri-cetiri potkosulje na kojima sam si napravila rupe za cice . nema tako rastezljivih potkosulja za moje gabarite...

a dojila uvijek i svugdje bez obzira na klimatske prilike i neprilike, van, unutra, ispred, iza...

i moram reci da nikad nikoga nisam pitala smijem li dojiti :? cemu to pitanje? kad me trazi - dignem majicu, oslobodim cicu, prinesem dijete i voila'...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

litala, mozda ako zelis u neku prostoriju iza ducana

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    inace, meni je isto najgore kad moram razgolititi kriza, za cice mi nije zima. Moram probati ovako ko leonisa.
    To s tim mucenjem jadnih kriza mi nikad nije bilo jasno :? Pa kaj niste cule za dekolte,majice na gumbe,cifove...? To vam je spas u hladnim danima.
    Ja to prakticiram od pocetka dojenja i sad sam se tak super navikla. Jedino mi je zao kad u ducanu nabasam na nesto zatvoreno il nije dovoljno velik dekolte da cica moze van,pa onda znam da mi je to bacanje novaca jerbo kad prestanem dojit to ce vjerojatno vec izac iz mode.
    Danas sam dojila vani,bilo je 4 stupnjeva,sva sreca Buba je brzo zaspala i postedila me smrzavanja.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja isto prakticiram rastezljive potkošulje ispod majice i top mi oduvijek super funkcionira, a nije loše ni ovo s rupama .
    a ako ste u slingu ili marami, onda vam ionako neće biti hladno, grijete jedno drugo .

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ja imam tri-cetiri potkosulje na kojima sam si napravila rupe za cice . nema tako rastezljivih potkosulja za moje gabarite...

a dojila uvijek i svugdje bez obzira na klimatske prilike i neprilike, van, unutra, ispred, iza...

i moram reci da nikad nikoga nisam pitala smijem li dojiti :? cemu to pitanje? kad me trazi - dignem majicu, oslobodim cicu, prinesem dijete i voila'...
    E koja ideja s majicom, svaka čast!
    Čuj, ja ipak pitam kad udem negdje gdje nisam doma da li smijem podojiti bebu, nekako, to mi je red.Npr. neki dan sam bila u KIKI i trebala podojiti bebu i kao idem nekoga pitati da li smijem sjesti na koji krevet ili stolicu i podojiti bebu.Muž mi kaže da kaj kompliciram, da samo sjednem i izvadim cicu i nikoga ne pitam.I dobro da ga nisam poslušala nego sam otišla na baby odjel i lijepo zamolila prodavačicu da li bi se mogla tamo negdje smjestiti da podojim bebu.Kaže ona:"svakako, pođite za mnom, mi imamo sobu za dojenje"!I idem ja za njom i mislim kako će me sada odvesti u neku šupu-rupu, kad tamo raj, prekrasna soba, sam si unutra, ful opuštajuća atmosfera, prematalica, igračke, veliki kožni ugodni naslonjač i naslon za noge dok dojiš, ma super!Ostala sam ful iznenađena.A da nisam ni pitala, ne bi ni znala da postoji SOBA ZA DOJENJE!Svaka pohvala!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meda, nisam nikad imala potrebu skrivati ni sebe ni dijete... tako da ja ne razumijem zasto bi se skrivala po straznjim prostorijama ducana :? mislim da bi u datom slucaju radije ostala doma.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

litala, nisi me razumijela, ne iz potrebe za skrivanjem (bar ju ja nemam, nisi gore procitala da je u rapidno kratkom roku pola zagreba upoznalo moje cice ), nego mislim da nemaju svi ducani stolce na koje ces sjesti, niti mjesta uopce da se smjestis i ne smetas drugim kupcima i slicno.
    eto, radi se jednostavno o prakticnim razlozima.

a i cini mi se ok reci prodavacici da ces ti sad tu malo biti i podojiti bebu, bar bi ja tako ako se vec radi o nekom normalnom kvartovskom ducanu. meni su takve stvari normalne, pa ljudi smo, mozemo komunicirati.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nisam ni ja antikomunikacijski freak

ali, nisam dozivjela da je ikad itko pitao smije li djetetu pruziti bocicu s vodom, dodati keksic, ponuditi dudu varalicu :? nisam ni ja, kad/ako sam to koristila...

e pa cica je isto to, samo u svoj svojoj slavi kao najbolji izbor za bebu... i ne vidim razloga da pitam, ni da najavljujem da cu dojiti... a dojila sam, vjeruj mi, svuda...

eto, to je moja "dilema"...

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja dojim najcesce u kaficu na kavici. ispod gornje majce ili đempera imam kanotijericu od mikrofibre koja ostane u hlačama, a spustim samo dio ispod sise i fino decentno dojim, a nije mi zima. držim malog pa ne mogu dobro tipkati, sori na interpunkciji...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja imam stretch majicu sa velikom rupom na leđima pa ju obučem naopako

sama sebe - za dojenje u marami naravno.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

THX cure, pune ste dobrih ideja i savjeta i nadam se da će nam to poslužizi kada dođu zimski dani,a ona bi jela baš vani!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

[quote="Barbie"]
    Citiraj litala prvotno napisa
    neki dan sam bila u KIKI i trebala podojiti bebu i .. postoji SOBA ZA DOJENJE!Svaka pohvala!
    vidimo se onda, ja se uvalim fino u tu sobicu svake subote i guštamo i ja i princeza dojenje,presvlačenje, dojenje..

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a zato mi i dalje dojmo u restoranu, ti si ta koja je okupirala sobu!

Početno

Dojila na buri, na minus temperaturi, na travnjaku pokrivenom s 30 cm snijega. Sve je samo predodžba hladnoće. Ako si , naravno dobro umotaš bubrege u jaknu ili šal

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo dojili bez beda vani kad je imao 2-3 mjeseca što je bio 12., 1. mjesec i živimo u zg da ne bude zabune

ja se lagano oblačim pe mi je nekada bilo zima za bubrege, ali inače no problem

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma nije tolko ni problem sama hladnoca,mene vjetra strah,a vjetra u kobinaciji s kisom..il mecavom,divota! Ne pada mi napamet sebe isprehladit zbog jednog podoja,ne treba joj bolesna mama. Joj,hocu ljeto!

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čitajući ovo sjetila sam se jedne zgodne priče jednog misionara. Bili su u nekom afričkom selu i zene su bile gole do pasa, a takve su išle i na misu. Pa su im podijelili neke majice da malo pokriju grudi. Sljedeći put su došle u njima na misu, ali su izrezale rupe za grudi, jer ih je jadne žuljalo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •