-
Mom bratu je dijagnosticiran ADHD,te sam iz tih razloga počela istraživati o tome. Kreirala sam i web stranicu pa ako koga zanima http://www.mojadhd.web44.net
-
Preporučujem svima knjigu "Pogrešne i dvojne dijagnoze darovite djece i odraslih"- James T.Web, Edward R. Amend. Izvrsna je, često darovita djeca zabunom dobiju "dijagnozu" ADHD-a.
-
Mojoj M. je dijagnosticiran adhd, inače živimo u ST. Ako znate za nekog dobrog defektologa javite se. Ja osobno više ne znam kako s njom raditi, kako joj privući pažnju a da to traje dulje od 2-3 min. Defektologica i logopedica mi kažu da je uključim u sve svoje kućanske poslove. I sad tu nastaje problem. Ja puna entuzijazma počmem tako raditi, npr. vadimo skupa robu iz mašine. Ona izvadi jednu ili dvije majice i već joj dosaadi , htjela bi nešto drugo, pa je onda ja zovem i pokušavam ponovno da skupa vadimo robu ali to više ne ide itd itd. Svaka radnja traje max 2 do 3 min. Ponekad imam mišljenje kao da se vrtim u nekom začaranom krugu. Ovi na Mejama mi govore o njoj sve u superlativu ali što to vridi kad ja vidim da to nije baš sve tako kako one kažu. Četiri dana budem dobre volje i onda peti dan pucam šp svim šavovima.
Pozdrav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma