Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: o ADHD - Poremećaj pažnje s hiperaktivnošću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mom bratu je dijagnosticiran ADHD,te sam iz tih razloga počela istraživati o tome. Kreirala sam i web stranicu pa ako koga zanima http://www.mojadhd.web44.net

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Preporučujem svima knjigu "Pogrešne i dvojne dijagnoze darovite djece i odraslih"- James T.Web, Edward R. Amend. Izvrsna je, često darovita djeca zabunom dobiju "dijagnozu" ADHD-a.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mojoj M. je dijagnosticiran adhd, inače živimo u ST. Ako znate za nekog dobrog defektologa javite se. Ja osobno više ne znam kako s njom raditi, kako joj privući pažnju a da to traje dulje od 2-3 min. Defektologica i logopedica mi kažu da je uključim u sve svoje kućanske poslove. I sad tu nastaje problem. Ja puna entuzijazma počmem tako raditi, npr. vadimo skupa robu iz mašine. Ona izvadi jednu ili dvije majice i već joj dosaadi , htjela bi nešto drugo, pa je onda ja zovem i pokušavam ponovno da skupa vadimo robu ali to više ne ide itd itd. Svaka radnja traje max 2 do 3 min. Ponekad imam mišljenje kao da se vrtim u nekom začaranom krugu. Ovi na Mejama mi govore o njoj sve u superlativu ali što to vridi kad ja vidim da to nije baš sve tako kako one kažu. Četiri dana budem dobre volje i onda peti dan pucam šp svim šavovima.
    Pozdrav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •