Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: o ADHD - Poremećaj pažnje s hiperaktivnošću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

I meni se baš svidio - životan i stvaran, bez začina i dodatnih "zanimljivosti".
    Nije se danas teško osjetiti nesposobnim (i roditeljem i djetetom) ako se moraš probijati kroz uvriježena mišljenja kako smo "sve uvezli iz Amerike" i kako toga "prije nije bilo".

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se baš svidio - životan i stvaran, bez začina i dodatnih "zanimljivosti".
    Baš to.
    I stvarno suosjećam, mora biti izluđujuće stalno nailaziti na taj refren. A kad ga slušaš od vrtića ili škole, onda to djetetu i roditelju vrlo opipljivo otežava život.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Od zadnjeg mog javljanja moja je djevojčica puno napredovala, i dalje je vodim u logopeda i defektologa na Mejama, a sad je vodim i u psihologa preko udruge "Anđeli" u Splitu i mogu reći da sam najzadovoljnija radom ove psihologice . Mene osobno jako ljuti što mi ovde u Splitu nemamo ništa za naše hiperaktivce, nikakve igraonice, radionice , mi roditelji nemamo nikakva savjetovališta, prepušteni smo sami sebi. Ja bih vodila svoju malu na neki sport ali šta vridi kad ti treneri nemaju strpljenja za njeno zujanje, trčanje itd. Moje mišljenje je da naša dica (hiperaktivci) nisu bolesni ali na žalost u vanskom svijetu ispadaju bolesni i to me strašno ljuti , nervira. Jedino imamo udrugu "Sto koluri" ali oni rade samo sa školskom dicom.

mrgica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj vranjicka prvotno napisa Vidi poruku
    Od zadnjeg mog javljanja moja je djevojčica puno napredovala, i dalje je vodim u logopeda i defektologa na Mejama, a sad je vodim i u psihologa preko udruge "Anđeli" u Splitu i mogu reći da sam najzadovoljnija radom ove psihologice . Mene osobno jako ljuti što mi ovde u Splitu nemamo ništa za naše hiperaktivce, nikakve igraonice, radionice , mi roditelji nemamo nikakva savjetovališta, prepušteni smo sami sebi. Ja bih vodila svoju malu na neki sport ali šta vridi kad ti treneri nemaju strpljenja za njeno zujanje, trčanje itd. Moje mišljenje je da naša dica (hiperaktivci) nisu bolesni ali na žalost u vanskom svijetu ispadaju bolesni i to me strašno ljuti , nervira. Jedino imamo udrugu "Sto koluri" ali oni rade samo sa školskom dicom.

Upiši ju na plivanje, super stvar za hiperaktivce!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •