Pokazuje rezultate 1 do 50 od 382

Tema: Mooncup u akciji!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    aj nek mi netko objasni jednu stvar - kako pobogu izvadite čašicu ako joj odrežete pipak?!
    jedva je izvučem i s pipkom, kad postavljam pipak ostane malo vani, ali tijekom nošenja ode ful negdje unutra
    dok ga lociram umorim se
    sorry na plastičnom opisu ali jučer sam se mučila par minuta s njim da ga izvučem, prsti bježe, kližu se, borba

ili sam ja neke čudne anatomije, možda sma trebala još veću čašicu, možda mi je cerviks užasno visoko postavljen....
    sto pitanja mi se sad vrti glavom

Naravno da ode unutra, vagina je elastican misic, siri se, izduzuje i skuplja po potrebi, tj njene dimenzije nisu fiksne
    Pretpostavljam prema opisu da tvoj mooncup nema prsten, nego pipak. Nemam nazalost pametnijeg savjeta od kupi mooncup sa prstenom. Moje menge su obilne i ne dolazi u obzir nikakvo stiskanje mooncupa kako bih ga izvukla. Trebala bih se svaki put tusirat nakon vađenja Ja njezno povucem za prsten i izvucem. Ne vjerujem da bih mogla tako da ima pipak, presklisko je.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da ode unutra, vagina je elastican misic, siri se, izduzuje i skuplja po potrebi, tj njene dimenzije nisu fiksne
    moja je hiperelastična, izgleda
    hvala cure na savjetima i filmiću
    mislim da ću sad neko vrijeme ovako, a kad dođem kući pogledat ću si te s prstenom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •