-
Poz od mene i moje malene...
Imam 26 g. a moja malena 2 i po g. Ja sam svoju kratku vezu sa njenim bioloskim ocem prekinula pri nego sam saznala da sam trudna. Otac je priznao djete ali je 6 mj. nakon njena rodenja napustio njen zivot. Ja sam u meduvremenu nasla savrsenog covjeka sa kojim zivim i za kojega se imam u planu uskoro i udati. Vidim da nas je puno i da su sve situacije iste i opet tako razlicite. Sta sam napravila na sudu do sada sam sve sama pisala ( znaci mal. kci je dodjeljena mani na skrb i odgoj-to je bio prvi sud, drugi koji je upravo gotov je bio za odredivanje alimentacije) Ako bilo kome treba u vezi toga sta pomoci neka se javi. Sljedece korake cu raditi uz pomoc odvjetnika a to je ovrha na placu.
Cak mi je savjetovano i da oca lisim roditeljske skrbi o cemu jos razmisljam.
-
Evo i mene, pocela sam citati i ovaj podforum.
Moja ljepotica je na putu, za 2 mjeseca ćemo se i gledati 
Ja sam također prekinula s njenim ocem prije nego što sam doznala da sam trudna, njegovo trenutno sudjelovanje se sastoji od jedne poruke u misec ipo, pa još budemo vidili što ce bit kad curica dođe
-
cure kakva je situacija ovdje kod vas? ajmo se svi pobrojati ! rado bih da se podruzimo u zivo i izmjenimo iskustva!
-
Pozdrav
Ja sam trudna 12tjedana i otac djeteta zna za dijete ali od njega ništa. Naime još je i strani državljanin . trenutno me jako strah jer ovo je stresno jako . zadnja sam godina faksa . ja nezz kako cu ja to
-
Budes ! Javi se u inbox ako ces trebat neki savijet kako da ostvaris sto vise orava da se financijski pokrijes
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
Drage mame (i tate) gdje ste?
Samohrane majke, samohrani očevi, jednoroditeljske obitelji,,, bilo mi drago upoznati vas. Ja nisam sama u tome jer primam neku pomoć, ali on je u inozemstvu i... sve je na meni (nismo zajedno u vezi). Majka maaaaalog dečkića
.
-
Ova tema je tako tuzno prazna...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
Evo i mene na ovoj temi. Bas bi bilo dobro da je aktivnija tema
I mi smo same. Na srecu, imamo moju obitelj koja je prekrasna, pa imamo brdo podrske. S obzirom da me decko ostavio dan nakon sto sam saznala da sam trudna, a rodila sam nedavno, u onoj sam "nikad vise necu biti s nekim" fazi :D Kakve su vase situacije? Jeste li i ako jeste kada vratile povjerenje u ljude tj.muski rod?
-
I ja sam friska u ovom. Da mi je lako o nije. Da sam bila u pocetku u fazi nikad vise o jesam, al se pojavio netko ko mi iz dana u dan pokazuje da ima divnih muskaraca i uz mene je bez obzira na situaciju koja je blago receno grozna
-
Koliko friska? 
Ja jos uvijek gledam na to kao da ima brdo slobodnih cura, pa tko bi mene jos i s djetetom, tako da sumnjam da cu naci nekoga. Bar za sad tako gledam na to.
Posljednje uređivanje od Lisbeth : 10.12.2015. at 14:57
-
Pa vrlo friska. Pola godine... I ja sam tako mislila, ali eto pojavio se netko tko zeli biti uz mene i djecu bez obzira na sve. Ma da je djecu upoznao i vidio ih dok smo bilo jos u prijateljskoj fazi ne zelim ih jos dovodit u kontakte
-
Postoje li nekakve grupe za razvedene roditelje gdje su ljudi jedni drugima podrška, ne znam, takvo što?
-
Postoji škola za razvedene roditelje gdje se radi s roditeljima u malim grupama....... barem u mom gradu, nisam bila, ali pretpostavljam da je ok.
-
Ovo nije normalno. Dvije godine su protekle od podneska zahtjeva za plan viđanja djece i skrb. Primjerice, zavodu za zapošljavanje su sada trebala dva tjedna da dostavi dopis sudu o visini prihoda oca, ne bi li sud odredio tek privremenu mjeru naknade za skrb za djecu. Sad se ti rastaj, eto, poruka ženama.
-
Koja je ovo kalvarija kad se ima djecu s krivom osobom. Auuuu...
-
Vi ste niste uspjeli sporazumno razvest s planom skrbništva jel tako?
-
Nismo bili vjenčani, ali da, nikakvog sporazuma nije bilo, morali smo preko suda iz njegovog hira da bi na kraju ipak pristao na sve što sam tražila, ipak su dva tima hzsr-a dali isti zaključak, ne znam ni što je očekivao s pravomoćnom presudom za nasilje. Bezveze je trošio novce na odvjetnicu što je mogao pametnije potrošiti na djecu, ali da je bilo razuma ne bi se ni navlačili na sudu. Do kraja života ću se valjda lupati po čelu kako sam mogla biti tako slijepa.
-
Napravila si najbolje sto si mogla, izvukla sebe i djecu iz takvog okruženja. Bila si hrabra i borbena. Zato bravo!
I ne vracaj se vise unazad cak ni u mislima u smislu žaljenja. :hug:
Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.11.2024. at 18:01
-
hvala ti lili, nekad se baš znam glodat
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma