Evo , neznam kada počinju prijave za rad na rasprodaji, nisam još članica roda ali bi se rado prijavila za volontiranje na velesajmu.
Rodina rasprodaja rabljene djecje odjece i opreme, kao sto i ime kaze, prilika je da svome djetetu povoljnije nabavite potrebnu odjecu i opremu ili da prodate sve ono sto vase dijete vise ne treba. Rasprodaja se odrzava 4 puta godisnje-sezonski, a 10.03. od 9-13 sati odrzat ce se 11-ta rasprodaja u novom prostoru, u paviljonu 7a, Zagrebackog Velesajma (kod glavnog ulaza).
Za one koji ne znaju (jer na zalost vise ne provodim puno vremena na forumu), moje ime je Iva, od prvog dana sam u Rodi, clanica sam Upravnog odbora Rode i rasprodaju vodim od samog pocetka.
Posto je rasprodaja bitan izvor prihoda za Rodu, trudimo se sto bolje organizirati na zadovoljstvo svih. Najbitniji kotacici u provedbi rasprodaje svakako su volonteri, koji ne moraju nuzno biti i clanovi Rode.
Za jednu rasprodaju potrebno je 45-50 volontera tijekom tri dana. Prva dva su pripremna dana, kada robu zaprimamo od prodavatelja, oznacavamo je i sortiramo, a zatim dolazi subota i rasprodaja. Kada smo brojali volonterske sate za jednu rasprodaju dosli smo do fascinantnog broja od 500 sati, sto bi preracunato u «stvaran» novac iznosilo cca 12.500,00 kn (ako uzmete da je jedan sat cca 25 kn).
Dakle to je vrijednost koju svi vi koji se ukljucite donirate Rodi.
Svatko moze biti volonter na rasprodaji - i trudnice i mame sa bebama i one koje imaju malo i one koje imaju puno vremena, a svakako nasi volonteri mogu biti i dragi nam tatice. Ako mislite da niste dovoljno dugo na forumu ili da ne poznajete nikoga, ovo je idealna prilika da nam se pridruzite, da nas upoznate, a sto je i najbitnije pomognete.
Kao voditeljica rasprodaje, ja ocekujem od vas:
- predanost zadanom poslu
- preuzimanje onog posla koji mozete / znate odraditi (od pocetka do kraja)
- ako ste u nemogucnosti doci u terminu u kojem ste se prijavili da me nazovete(napisete mail, posaljete PP) i na vrijeme obavijestite
- timski rad
- praćenje odradjenih volonterskih sati
- slobodu u izrazavanju eventualnih propusta koje ste primijetili
Ono sto vam nudim:
- da cete se dobro zabaviti
- da cete se sigurno najesti dobrih domacih kolaca (slobodni ste donijeti i svoje)
- da cete se potpuno sigurno naraditi i nauciti nesto novo( recimo kako splintati odjecu, organizirati vrijeme i posao)
- jasno definiran posao koji trebate odraditi
- uputu kako posao odraditi
- konkretan i vidljiv rezultat rada
Ako do sada niste odustali od zelje da pomognete, za nekoliko dana cu na ovom podforumu objaviti raspored dezurstava, pa se, molim vas zapisite, dodjite i pomognite nam!
Ako imate ikakvih pitanja, komentara ili mozda cak i prijedloga, napisite ih na ovom topicu ili mi posaljite mail ili Privatnu poruku.
Toliko da znate ja topice vezano za rasprodaju oznacavam velikim slovom R i rednim brojem rasprodaje-tako da ce sve vezano za ovu biti oznaceno sa R11
voditeljica rasprodaje
Kristina-03.07.96.
Karlo- 27.04.98.
Luka- 02.10.03.
Evo , neznam kada počinju prijave za rad na rasprodaji, nisam još članica roda ali bi se rado prijavila za volontiranje na velesajmu.
Ja vas samo mogu pozvati da se slobodno javite za volontiranje, jer se uvijek super družimo, bude interesantno, upoznate nekog koga ste znali samo pod nickom....a i dobro je činiti dobro, zar ne?
princeza šefica 2004.
Tarzan veliki 2007.
beba anđeo 2010
Roda
Moj neostvareni san je prodavati pa ako Vam treba netko super...
Dan kad je sve postalo drugačije.... 29.06.05
ja se javljam i za ovu. kasno sam se uključila, tek na 9.oj kao volonter, prije sam samo trošila lovuali nadoknadit ću to
miš, kasna jesen 2003.
curica, rano proljeće 2008.
super cure![]()
voditeljica rasprodaje
Kristina-03.07.96.
Karlo- 27.04.98.
Luka- 02.10.03.
ALI MISLIM DA NEMREM PRODAVATI AKO NISAM ČLANICA...ILI?
SE DIJELE KADA???? :D
vOLIM RASPRODAJE
sve mozesRomina prvotno napisa
![]()
ivar/99: vaš forum je prepatetičan
:D pa to je super...vrijeme i mjesto?mogu čak i blagajnu sa ključem dofurat![]()
Romina, za blagajnu ce ti se javiti sefica od blagajni-Maja, ali za 10-tak dana kad cemo raditi rasporede
bit cete na vrijeme obavijesteni kada cemo dijeliti sifre za prodavatelje, ne brinite
voditeljica rasprodaje
Kristina-03.07.96.
Karlo- 27.04.98.
Luka- 02.10.03.
Hvala![]()
i pitanjce, dok se polako spremamo za rasprodaju, jel može i trudnička obleka, ali i jednokratne pelene, pod uvjetom da su original zapakirane i nikad otvorene?!
zahvaljujem
Molim uskogrudne da se malo pomaknu...Zaklanjate mi pogled..
L. 2006.
![]()
Budemo imali priču s poroda s naslovom: "Rođena na Rodinoj rasprodaji."
prvo iskoristavam trudnice, pa mame sa malim bebama, a sad jos hocete da imamo i porod na rasprodaji
![]()
voditeljica rasprodaje
Kristina-03.07.96.
Karlo- 27.04.98.
Luka- 02.10.03.
Ja vas ove godine dođem samo vidjeti i nekaj pojesti :D ....dobro bum možda donijela neki kolač
Ja 71,sve 5
On 66,oligozoospermia
Jedna prirodna trudnoća-kiretaža
7 IVF-Maribor
07.07.2007. PTIČICE
Podupiruća Roda
kada dolaziš, pa da se i ja slučajno nađem tamoMIJA 32 prvotno napisa
(a tko će paziti na vrata???????)
V 8/2005
B 5/2007
Pa moram i ja doći vidjeti svoju najdražu trudnicu...još ako bu dofurala koji kolačić...i još ako će mi taj dan bit UH dan...mljac
Mirta30 prvotno napisa
Bum ti javila![]()
Ja 71,sve 5
On 66,oligozoospermia
Jedna prirodna trudnoća-kiretaža
7 IVF-Maribor
07.07.2007. PTIČICE
Podupiruća Roda
Do sad nisam bila na rodinoj rasprodaji pa imam jedno pitanjce.
Da li se uz robicu može naći i dječje opreme? Konkretno me zanima da li ima i krevetića?
Ima krevetića, kolica, autosjedalica, stolica za hranjenje....nema samo hodalica 8)
princeza šefica 2004.
Tarzan veliki 2007.
beba anđeo 2010
Roda
I ja bih trudnicu vidjela, zapravo vas obje, pa da čujem kad ste tamo?!
ivakika prvotno napisa
Mene zanima, s obzirom da imam nešto robice i kadu i još neke veće stveri, koji je princip sa rasprodajom, odnosno koga mogu kontaktirati, gdje doći da se raspitam i donesem stvari ?
HVALA :D
biti će (na vrijeme) objavljena obavijest na portalu i tu na forumu...uz sve potrebne/dodatne informacije...samo čitaj...![]()
Molim uskogrudne da se malo pomaknu...Zaklanjate mi pogled..
L. 2006.
A mene bi zanimalo..sto to spada u jesensku robu?
Tj. zanima me smijem li na ovoj sljedecoj rasprodaji koja stize prodavati skafandere, zimske kape..? Ili to spada pod zimsko?
BUBICA TRUBICA-2005
Daj si vremena...
na jesensku mozes donjeti sve sto si nabrojila-skafandere, jakne, kape....
voditeljica rasprodaje
Kristina-03.07.96.
Karlo- 27.04.98.
Luka- 02.10.03.
Kad ide R-13?
06.03.2007. - Smisao
23.09.2008. - Čudo
03.03.2011. - Mudrost
Super! Hvala na brzom odgovoru.ivakika prvotno napisa
A sifre..kad se to otprilike dijeli..tjedan prije, dva..
Zbilja mi je bitno. Ak cu sad vec doteglit te skafandere onda bi bilo i dobro da ih prodam il bar pokusam prodati.
I hoce li rasprodaja trajati vise dana?
Pomagati cu doci..samo se nadam da budem na vrijeme vidjela onaj topic di se moram upisati da dolazim. A ne ono ko jedan put kad sam banula onak ko muha bez glave..![]()
BUBICA TRUBICA-2005
Daj si vremena...
29.9.@n@ prvotno napisa
retha, za točan datum podjele šifri, prati ovaj podforum.
ovdje će biti otvoren i topic za dežurstva.
iako, mi se veselimo i kada netko nenajavljen - bane.![]()
ORKA; 26.09.2002.
ZRIN; 02.04.2008.
Rodina savjetnica na SOS telefonu za dojenje
Drago mi je cuti! Al ovaj put cu se ipak pokusat zapisati pa jelte da se zna da dolazim.apricot prvotno napisa
Jedino me nemojte tjerati da kolace nosim.![]()
BUBICA TRUBICA-2005
Daj si vremena...
nećemo, možeš i kekse.
domaćica uvijek dobro prođe.![]()
ORKA; 26.09.2002.
ZRIN; 02.04.2008.
Rodina savjetnica na SOS telefonu za dojenje
alo curke. ako vam treba pomoc ili volonter oko rasprodaje javljam se.
Ako vam treba pomoc javite mi mailom
17.8.08. Stela
Necu imati pristup internetu oko desetak dana..hoce li biti kasno traziti sifru nakon npr 10.09?
BUBICA TRUBICA-2005
Daj si vremena...
Hvala Frida!![]()
BUBICA TRUBICA-2005
Daj si vremena...
hvala na brzom odgovoru. nadam se da će se situacija uskoro promjeniti. ovo su hvale vrijedne akcije pa ako ikad dođete javljam se kao volonter
Ovo pitanje je vjerojatno bilo postavljeno 100 puta... ubijte me... hoće li na Rodinoj rasprodaji biti i Rodinih pusa i majičica? Novih, mislim? Ne rabljenih.
Petar 18.3.2008.
meni je na prosloj bilo super. nakupovala sam se i malo potroslila. Steta sto na ovu mislim da necu moci doci zbog mirovanja![]()
17.8.08. Stela