Recite mi kako izgleda raspored dnevnih obroka kod vas.
Moja beba ce uskoro 10 mj, i zasad pojede jedan obrok povrca i jedan voca (nekad sa malo zitarica ili jogurta) ,a ostalo je mleko (ujutro, pred popodnevno spavanje i uvece).
Da li imate dorucak i veceru ,mislim posebno od mleka (kad se ustanete i pred spavanje)?
Usput,kako mogu da se daju sljive npr. sveze ili treba ipak obariti?
Zvuci mozda sve malo zbrkano, ali ni sama ponekad ne znam.
Hvala puno...

Odgovori s citatom
). To sigurno ovisi i o djetetu. A ako ti Kaleb ok napreduje, čemu briga
Sorry, promakao mi taj smajlić, pa te ja vrlo ozbiljno uvjeravam da ne trebaš brinuti
ja sam sa dohranom zapoćela u 5 mjesecu.u kuharici bebe piše da se sa dohranom zapoćinje između 4 i 6 mjeseca, ne prije i ne poslije.naravno sa dojenjem nastaviti i do druge godine.mi imamo 2 obroka voće -pola banane ili jabuke i 1 obrok povrća-mrkva, tikvica ili špinat.i to maximalno 10 žlica.s time da cic a3 ili 4 puta kroz dan jer mora dobiti barem pola litre mlijeka dnevno.pa ako sa 7 mjeseci ima uvedene svega 5 namirnica razlićitih plus palentu ili rižine pahuljice u voću...ja mislim da to nije tako strašno. meni je bitno da nije razvila alergije i da dobro napreduje.
!!
. Kuham mu svaki dan raznoliko ( povrče, voče, žitarice, meso) nudim dosta puta, ali on nije baš oduševljen hranom. Voli jesti sa mnom ali to je sve skupa nekoliko žličica. Izrežem mu i neko voče pa pojede par mrvica, ali većinom sve završi na podu. Posljednjih nekoliko dana pojede par žličica hrane (uglavnom jogurta, to je jedino što mogu reći da voli) za redom prije spavanja tako da valjda mogu reći da sad imamo jedan obrok!