Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
Anki, Ivana2, kakva su vaša iskustva?
mi nismo imali problema do škole. prvo se manifestiralo tj. objašnjavalo kao "zločestoća, nemir, hiperaktivnost"....onda smo otišli na testiranje, pa je ispalo da nema nikakav poremecaj, nego da ima neke nadprosječne sposobnosti (nije darovito dijete nego samo iznad prosjeka) i da traži puno više pažnje :/
ne znam kaj bi ti rekla...mi imamo faze kad je sve ok i faze "informativka" kad svaki dan dobivamo ljubavno pismo od učiteljice... kao što sam rekla, ignoriramo iz nekoliko razloga; prvo i osnovno ne znamo kako mu pomoći; nitko mi nije dao konkretan odgovor na to; on srećom nije previše nesretan zbog cijele situacije ili to ne pokazuje; i kao treće jednostavno nam se neda nakon škole još doma učiti, čitati....usmjerili smo ga na sport i za sada smo svi zadovoljni

sad je trenutno u fazi, da prostite na izrazu, sprdanja učiteljice; ne znam kako bi to drugačije nazvala i stvarno ne znam kako bi reagirala :?

evo npr. imali su zadatak izmisliti rečenice i onda ih napisati i u obliku pitanja. njemu je to očito bilo toliko ne dovoljno izazovno da se umjesto na gramatiku skoncentrirao na sadržaj. gramatički su bile savršeno točne, ali sadržajno

...i tako iz dana u dan...