-
i ja sam dugo negirao problem ali konačno sam ga odlučio podijeliti s vama .......ja nisam doduše toliko nadaren da znam reči "aja" kad mi daju keks ali sam definitivno obdaren
......i vjerujte mi više mi je to koristilo u životu nego nadarenost svim mojim prijateljima.....
curke zbilja mislim da ste malo sad već pretjerale sa svojim "lumenima".....ima li uopće ovdje(mislim na rodi) koja čije je dijete normalno, pa kvragu ako neko dijete veli trilijun pa nije ono nadareno, nek riješi par razlomaka s 5-6 godina ili ranije pa se eventualno može razgovarati o nadarenosti....
općenito mi se ne sviđa ova tema jerbo služi veličanju ko zna čega ......ovaj topic se lagano pretvorio u ovo: "Nije da se hvalim ali....", "Ja bi da nije tako ali....", "Dugo sam negirala ovu činjenicu ali...."
i još nešto, to što djeca u predškolskoj dobi pokazuju interes za neke stvari i dave da im se čita o tome ili priča...npr.dinosaurusima, automobilima, svemiru....itd....i pri tome nauče imena nekih ili nauče par "odraslih" izraza - to je sasvim normalno jerbo klinci upijaju. Potencirajući korištenje takvih izraza, druženja s odraslima - jer oni ih kao jedini razumiju i veličanja njih, stvarate star-mal djecu a ne lumene.
-
Preporučujem svima knjigu "Pogrešne i dvojne dijagnoze darovite djece i odraslih"- James T. Webb, Edward R. Amend. Izvrsna je!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma