Citiraj pikulica prvotno napisa
Uh, mim baš si me nasmijala, kao da vidim mog N dok pita za nešto konkretno
Već me pomalo strah škole...
Mi smo prije 2 dana, na njegov upit imali za temu mekušce, zašto nemaju kralježnicu, čemu ona služi... biće da je to gradivo 3. osnovne :/
Nije, vjeruj mi . Mislim da ste vi već u višim razredima 8) . A teme koje ti bistrići smisle me oduševljavaju. I vrijeme za koje oni odluče da je najbolje ne bi li započeli jedan od svojih razgovora. Tako je ispalo da najviše objašnjavam u prometnoj gužvi u autu, razgovor o kontracepciji sam morala voditi u redu u Billi, u čekaonici kod zubara smo pretresle Darwina, a postanak biljke od sjemena (s detaljnim objašnjenjem dijelova sjemenke) kod okuliste. Naravno da Bistrićka nosi naočale čime još dodatno njeguje svoj image The Intelektualke.
Nekad je pogledam i vidim u njoj čudo, nekad je samo moja mala curica koja, eto, slučajno puno toga zna.
Btw, nisam se šalila za psihologa. Ako slučajno koga znate-ja bih rado otišla sama na razgovor i po neki savjet kako dalje s njom.
E, da, kao buduće zanimanje odabrana je -forenzika. Njena teorija je da ti ljudi moraju puno znati, a njoj to ide dobro pa bi vjerojatno bila jako dobar forenzičar. Reče to dijete sa 6 godina. No comment .