Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: sluzava i sukrvičasta stolica

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno sluzava i sukrvičasta stolica

Maleni već 6 dana ima sluzavu stolicu, a od jučer ima i sukrvice u njoj. Nosić mu je isto začepljen i primjećujem da ga dosta češe. Radili smo virusnu i baktreiološku analizu stolice. Na adeno i rota viruse je nalaz negativan,a nalazi bakteriološkog su tek u ponedjeljak???!!! Ja sam toliko zabrinuta da ne znam kako ću dočekati taj dan, da vidimo što je...
    Svu krutu hranu koju sam mu probavala dati pokaki neprobavljeno, reagira nagonom za povraćanje na gotovo svaki zalogaj, pa mu više ni ne dajem krutu hranu. Samo doji i pokušavam mu nuditi svako malo. Tekućine gotovo ništa ne želi uzimati.
    Jel ima netko slično iskustvo, što bi to moglo biti? Ja sam već očajna, iako se pedijatrica ne zabrinjava previše jer nema temperature i maleni je uglavnom ok volje.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo dalje doji, to je najbolje što možeš napraviti - i hrana i tekućina u jednom.
    Ako možeš nazovi labos pa pitaj jel što znaju - ako je negativno već bi moglo biti gotovo. Ako ti neće davati informacije, zamoli pedijatricu da nazove. Ali prilična je šansa da će neka bakterija ipak biti u stolici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •