-
Kako mi nitko nije odgovorio,a ja sam u međuvremenu rodila,da podijelim svoje iskustvo iz zadarske bolnice.
Na CTG kontrolu me zaprimio dr.Rukavina,koji me je preventivno ostavio preko noći u bolnici,a idući dan(ujutro)me porodio dr. Vranić.
Za oba doktora imam samo preporuke,osobito za dr.Vranića koji je na sva moja pitanja ljubazno i smireno dao odgovore. Na mene je ostavio stvarno prekrasan dojam i imam sreću da me je on porodio.Porod je bio kratak,svega 2 sata u boxu,a prvorotka sam.
Babica mi je masirala međicu (pitala sam doktora ako se može izbjeći epiziotomija,na to je rekao da ju ne rade rutinski,već ako bude neophodno ako se bebica bude patila),pa sam prošla bez šivanja,i nakon 2 dana od poroda sam kao da i nisam roila (osim normalne boli u zdjelici i leđima).Sestre su također bile jako drage. Za dr Hoti sam od cura iz sobe čula samo riječi hvale,a svi su sve su se molile da ih ne "dopadne"dr Lozo koji je po pričama neprijatan i ne pita majku što želi nego radi po svome.To je što se tiče rađaonice.
U rodilištu je bila druga stvar-sve su sestre uglavnom bile profesionalne,mada ne osobito ljubazne,u divnom sjećanju mi je ostala glavna sestra plave kose do ispod brade,jedna prekrasna i topla žena,sve lijepo objasni i posveti se svakoj majci koliko god je potrebno. >Također jedna starija sestra je bila jakoo draga i baš se vidi da njih dvije vole svoj posao.U lošem sjećanju mi je ostala amo jedna sestra kratke crne kose,koja je bila neljubazna i hladna,te bi na svako pitanje osorito odgovarala,samo što ne bi zakolutala očima (priče također ostalih cura i žena iz sobe).
Mada s njom nisam imala problema,a i da jesam fino bi joj spustila ili tražila drugu sestru. :D
Eto-uglavnom jedno lijepo iskustvo,mada sam jedva isto čekala otići doma.
Nadam se da sam nekome pomogla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma