A jos uvijek ima istu cifru

Oba puta kad sam dosla u rodiliste na cuvanje trudnoce, bila sam obavijestena od strane trudnica koje su lezale tamo da mogu platiti tom doticnom doktoru i bit ce mi na porodu. I ptice na grani oko rodilista to cvrkucu.
Meni je to za izrigati.
To jutro kad sam osvanula u predradjaoni nakon cjelonocnih trudova, i probili su mi vodenjak, stavili na drip...moja mama je samoinicijativno nazvala prijateljicu da nazove svoju prijateljicu koja tamo radi, i iako mi se gadi koristenje i nalazenje veze, zbog nje sam odjednom od strane cijelog osoblja dobila kraljevski tretman, do samog izlaska iz bolnice. Mogu joj samo zahvaliti na tome

. Nikad me u zivotu nije prije vidjela, a drzala me za ruku, brisala mi celo i ljubila me kad sam rodila

Bebu sam prije vise od godinu dana imala na sebi cijelo vrijeme dok su me sivali u boksu (duuugo)
Kategoricki je odbijala bilo kakvu lovu, samo nam je rekla da pocastimo njezine kolege kolacima, jer je u trenutku kad sam radjala u boksu bilo 3 babice i 2 doktora

Jedino sto je kasnije odredjeni doktor pitao kad ce ona njezina sto ju je porodio pocastit za sina

, nije se on dzabe oko nje trudio...
Ali da je zalosno da je tako, JAKO je zalosno