-
Rijeka - pedijatar
Molim iskusne mame da mi prepruce pedijatra s kojim su zadovoljne. Zivimo na Zametu pa bih voljela da je u zapadnom dijelu grada, ali ne mora biti.
Unaprijed hvala!
-
hej
dr.prospero kod hitne na tuniču žena je supe
-
Mi smo kod Jurković-Petrušić & Tomašić, doduše na Brajdi! Mi smo na Turniću, ali kad već sjedamo u auto, km dva nema velike razlike ....
Nama su super, Jurkovićka je stručnjak za UTZ kukova, da ne ideš na Kantridu (vjeruj mi, ako se i odlučiš za nekog drugog pedijatra, od kod nje na pregled kukova - platiš nešto love, ne znam točno).
Druga radi s njom, mlađa je, isto je super, jako prodojeća i stručnjak za alergije.
Sestra je isto super - uvijek kaže neku lijepu riječ i roditeljima i djetetu
Obje doktorice su super prema djetetu, a to je po mom najvažnije .....
E da i ne propisuju antibiotike šakom i kapom, moji do sada (niti jedno) nisu popili nijedan antibiotik :D
Odvojena su zdrava i bolesna djeca po dolascima, a ako slučajno upadneš zdrav među bolesne, odmah te pospreme u odvojenu sobu (i obrnuto!). Nema velikog čekanja, jer se najaviš i rezrviraš termin, a ako je hitno uguraju te što prije (oko hitnih slučajeva nemamo, nasreću, previše iskustva!)
Ako ti treba još koja informacija ili tel. broj javi, pa šaljem na pp.
-
tiki i ajam puno hvala na informacijama! Ako budem imala jos pitanja bit cu slobodna javiti se.
-
I mi smo isto kod Jurković&Tomašić. Samo riječi hvale za njih!
A sestra Goranka
!
-
Zaboravih napisati da prvenstveno primaju male bebe, ali vrijedi pokušati i sa starijom djecom.
-
Jesu li to dvije doktorice ili? Malo me zbunjuju ta silna prezimena?
Da, radi se o maloj bebi koja se treba roditi za cca 3 tjedna!!
Hvala!
-
Dvije doktorice!
Ako hoćeš na pp broj telefona ordinacije...
Rade pon-sri-pet ujutro, uto i čet popodne
-
dr.Obersnel u centru,Cambierieva ulica,prima samo malene ali možda uzme i velike
-
I mi, i mi smo kod dr. Jurković/Tomašić. :D Već 14 godina, a sada nam je priprijetila da za sina moram naći drugog dr do upisa u srednju
Naravno, jako smo zadovoljni inače ne bi niti ostali tako dugo kod njih.
Meni su rekli da primaju samo novorođenčad jer su prebukirani.
Inače, vlasnica je dr Jurković-Petrušić, a (sin mi suflira) mlađa dr je Tomašić-Čubranić. Odatle tolika prezimena.
Znam dosta mama koje su i kod dr Obersnel i isto imaju samo riječi hvale za nju.
-
dr Sanjin Kilvain
ordinacija na Krimeji i u Kostreni
super doktor, ima puno pacijenata = gužva
-
Jel ima netko br.telefona od dr.Tomašić? ako da, molim vas pp..
Znači, ova sa Brajde je privatnica? kako to onda funkcionira sa uputnicama itd? treba i negdje drugdje imati karton?
-
jako sam zadovoljna dr. obersnel.
-
dr. obersnel. mi smo prezadovoljni
-
Rade li dr. Jurković Petrušić i dr. Čubranić Tomašić privatno? Zanima me možemo li se naručiti i doći kod njih na pregled, iako nismo njihovih pacijenti? Imamo karton kod jedne druge pedijatrice, ali bih vrlo rado otišla kod još nekoga. 100 pitanja, a ova ima tako malo vremena
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma