Ranije sam cesto pravila ovu smjesu, i super mi je bila, u zadnje vrijeme kao da nseto nije uredu sa secerom. Ne topi se kao inace, i po rubovima serpe se fata kao neka bijela naslaga, a kako se hladi pretvara se u neku masu punu bijelih grudvica koje su tvrde ko kamen, i uopste ne bude konzistencije ko vosak, niti promijeni boju, uopste ne karamelizira. Da li se nekoj od vas ovo desavalo, pokusala sa mi drugu vrstu secera uzeti, isto se desilo. doduse mozda su dvije firme pakovale isti secer...
Ovo sam isprobala i rezultat su bile masnice kao da sam se boksala. Inače super počupa i evo ih nema već tjedan dana, ali kao da su krenule, a pisalo je 4-5 tjedana.
Ne znam jesi sama radila pastu i sama se depilirala ili te netko drugi, ali ako si dobila masnice onda je vjerojatno do tehnike.
Definitivno do tehnike.
Ovisi i kolika je duljina dlacica bila.
Uopće nije tako, na primjer, imam vrlo osjetljivu kožu i podvrgavam se samo laserskoj depilaciji. No, nakon šećerne depilacije, često imam iritacije. Ili se kosa počinje urastati u kožu i uzrokuje prištiće. Kasnije sve moram izvlačiti pincetom.
Bolje opcija od šećerne depilacije je medna emulzija, po meni. Nema iritacije i urastanja. A ako va radii profesionalac, nema ni modrica