Ja sam jedva 25 minuta bmfb-a odradila, jedva. Stvarno je jučer neki težak dan bio.
Tangerina bubamaronja ti je baš zgodan.
Meni su moji redoviti suvježbači i treneri, fala bogu riješili su se potrebe da čim me vide na koljenima da me zajašu![]()
Ja sam jedva 25 minuta bmfb-a odradila, jedva. Stvarno je jučer neki težak dan bio.
Tangerina bubamaronja ti je baš zgodan.
Meni su moji redoviti suvježbači i treneri, fala bogu riješili su se potrebe da čim me vide na koljenima da me zajašu![]()
sreca, djeci s vremenom dosadi. a dobro je i sto pocnu uvazavati vrijeme za vjezbanje kao vrijeme kad se mamu ne gnjavi.
ja sad vjezbam dok veceraju (muz hendla veceru, ja uspavljivanje)
al trenutno imam sobu viska (samo je zatrpana kutijama i kesama) u koju bih rado prebacila vjezbanje i postavila orbitrek
jučer odradila. danas budem čim prestane promenada kroz kuću.
odradila hha1-6
zadovoljna, sad idem mentalista pogledat i u krevet
Odradila nešto malo više nego jučer(čitaj skoro 35 minuta bmfb-a).
Nego gdje nam je Zhang nestala?
Jesi dobro Zhang, kako napreduje oporavak?
Tu sam, cirim iz prikrajka...
jos ne vjezbam, imala sam postoperativnu upalu, sada je sve proslo i sve je ok, ali sam odlucila uzeti duzu pauzu nego sam u startu planirala...
tako da nemam sto prijaviti![]()
ja sam sinoc po savjetu ninik otila se rolati po selu, dakle rolala se do groblja (ovo je za ninik) i ljudi moji ili ja imam jake noge ili su moje role super (a jesu) ja se nisam namucila. otisla se poslije pozaliti susjedi, kako to iskustvo vise necu ponoviti. naime teren je uzbrdo nizbrdo i ja bi dobila takvu brzinu na nizbrdici da bi na uzbrdici se samo malo pogurala. covjece kao da sam iznajmila segway a ne na rolama bila.
ali sam zato kod susjede dobro navjezbala jezik![]()
spajalice, zabusavas
zhang, samo ti nama pisi.
svi vi koji virkate iz prikrajka, slobodno se prikljucite. s vremenom cete ionako pocet vjezbat
eto ti nje pa bar 4 km sam "prorolala"
evo da se pohvalim. danas 9. dan. napredak se svakkao vidi. zadnji set kardio vježbi sam fino odskakutala (s puno manje isplaženim jezikom nego inače) i čak sam napravila nekih 15-20 sek bike abs. Meni je djelovalo da je skoro minuta prošla, ali još je puno ona pričala nakon toga
Sutra se mjerim, ali ne prelazim još na level 2 dok ne povećam broj sklekova i ne odradim cijelu minutu bike absa.
stručnjakinje, jel mi bolje kad to odradim priječi na level 2 ili mi je bolje radit opet level 1, ali ovaj put prateći Nataly (ili kako se već piše)?
p.s i dalje me ubijaju grudi. Čak mi nisu ni jump.jacks toliko problem koliko but kicks i jump rope. Moram si naručit nešto s neta
točno tak :D
dakle, vidi se da su selske ceste napredovale i da su u izvrsnom stanju....znači drugi put ponovi istu relaciju ali samo s jednom rolom...
nekog napora mora biti...bez muke nema nauke...bez znoja nema mišića...ili koja te već parolica bolje motivira
možda da se i ja priključim...ali kao desna ruka Stormi u gonjenju :D
ja cu reci da cu s njom iamti jezik u jos boljoj formi![]()
Ja još ništa i dalje sam bolesna. Nadam se da će sutra biti bolje.
Sad ću jedino prošetati brzim hodom s psom i djetetom.
Dodatak: pozitivno je da od grlobolje ne mogu mlatiti po hrani kao sumanuta.![]()
Posljednje uređivanje od Anemona : 13.07.2012. at 16:54
ninik, javila si se i gotovo, moras pocet vjezbat. goni spajalicu na rolama hehehehhe il se utrkujte do prvog kafica (racunam da ste ko ja, malo dalje od civilizacije, pa ce vam trebat neko vrijeme)
rossa, ja sam radila level 1 ne 10 nego 30 dana, bas zato sto sam htjela odradit posteno. level 2 mi je bio strasno tezak, tezi od levela 3 pa vjezbam level 2 kad sam ljuta :D
Anemona, to je svakako pozitivno. Mi uz radove imamo i crijevnu virozu, koje je tek to veselje))))
Ja imam prebukiran raspored ovih dana, i teško mi je naći pola sata za vježbanje i onda još pola sata za odmaranje. Ali sam jutros 10ak minuta ipak iskoristila za vježbanje, bome i sklekove
Radila sam ih neko vrijeme uz kauč, al sam se vratila na pod. Doduše u babske.
Posljednje uređivanje od tangerina : 14.07.2012. at 12:19
Zhang drago mi je da si dobro.
ja za jučer pišem veliki minus, a danas još stigne svašta biti...
dobila grcevitu periodu
nista za danas i jucer, vidit cu sutra
Jučer odrađeno 30 minuta bmfb-a. Trebala bi početi sa 30 DS jel je očito da više od 20-30 minuta ne mogu odvojiti ili izdržati.
Baš zanimljivo to što kažeš Šampita da nikada nisi bolje izgledala. Ja sam maltene uvijek bila vitka, mršava ali nisam bila zategnuta, OK niam ni sada zategnuta ali sam se ispravila, leđa su ojačala i bolje se držim i bez obzira na viškove bolje si nekako izgledam.
A dobro, nikad doduše nisam ni imala toliko viška pa mi je sada valjda svaki pomak super i nisam baš objektivna.
ovaj dio s leđima čuda čini i za izgled i za osjećaj![]()
imajte milosti i ne tjerajte me da citam svih 60 str.
zanima me ovo sto govorite za ledja
jos malo pa cu pod poljubiti koliko sam se zgurila
MOras poceti vjezbati. Nije vazno odeakle krenes, za pocetak si pogledaj 30 day shred od jillian michaels ili vec nesto od preporucenih po topicu, dovoljno se vratit 2-3 stranice unatrag.
A sad ja da pitam, sto je bmfb?
BFBM je http://www.youtube.com/watch?v=uy3m3uyUZ7E
samo ja sam sklona tipfelerima pa bude i bmfb i svakako nekako![]()
Ja i dalje bolesna. Nemrem vjerovati.![]()
Bas to, Sampita! Sada sam u najboljoj formi ikad. A kraljevsko drzanje necu ni spominjati. Nedavno mi je netko rekao da hodam ko razbijac lololol
Btw Šampita, tvoj nick na ovom topiku je zbilja provokacija![]()
sinoć sam napokon počela vježbati. danas sam pronašla i svoje cedevita+pjesak lažne utege. gdje bi kupila prave i jeftine i koliko bi trebalo biti teški?
pa kod mene
ja ti mogu posuditi 0.75 kg, jer ja sam na 1 kg, ako zelis.
storma biljezi mi jucer 35 min jucer i danas 45 min + cooling down BFBM.
opa spajalicesuper ti je krenulo!
bok cure, prijavljujem se.
danas sam čistila ormar i naišla na haljinu za koju sam mislila da je mogu obući, o teške li zablude
godine , nekretanje i svašta nešto čini svoje , tako da moram poduzeti korake .
od prošle jeseni sam išla na zumbu 2 puta tjedno do kraja lipnja i digla sam kondiciju, ali kile ne idu dolje .
kad god mogu , a to je barem jednom dnevno plivam po 45 minuta bez prestanka u rijeci uzvodno i nizvodno, nije prebrza ,ali ima svoj tok.
ne volim vježbanjezumba me je veselila , ali očito ću morat početi sa tim vašim programom , a bojim se da ću brzo odustati
maria
cure ajmo joj smislit program, ili standardno 30DS?
ajmo mare
prvo malo jumping jacks
pa malo preskakanje uzeta
pa malo razgibavanja
i nema
jer kad se razgibas bit ces si bas
storma pisi jos i voznju bickila s klincem, bas sam si super.
inace mamitzi ima vjezbice vec tjedan dana kod sebe, ali ajde krenula je jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Posljednje uređivanje od spajalica : 15.07.2012. at 21:02