Ako je netko ima, molim iskustva? Mislimo je kupit pa eto, prije konačne odluke da malo čujemo
Nego, u onim testovima, sicherheit je sigurnost?
A bedienung? Reinigung?
Ako je netko ima, molim iskustva? Mislimo je kupit pa eto, prije konačne odluke da malo čujemo
Nego, u onim testovima, sicherheit je sigurnost?
A bedienung? Reinigung?
je sigurnost. rukovanje. čišćenje/pranje.Ivana_st prvotno napisa
Evo,mi imamo ovakvu i ljetnu navlaku.
Imamo je tek par tjedana.Za sada joj nismo našli zamjerku.
Lako se montira i prebacuje iz auta u auto.
Ima dobre rezulatate testova i nađe je se često i na akciji (u Babycentru ).
Možda ti u izboru pomogne i ovo o čemu se već pisalo.
Roemer King ili King TS Plus ? To su dva modela - vidi na Roemerovim web stranicama.
Mi imamo King TS Plus i skroz smo zadovoljni. Jednostavno se montira u auto, i pravilno postavljena stoji kao zacementirana![]()
super ti je ova navlakabimba iaia prvotno napisa
![]()
puno hvala svima![]()
mi imamo ovakvu sjedalicu. L. ne voli vožnju u autu, pa joj se ne sviđa sjediti ni u jednoj
gdje nabaviti ljetnu navlaku za takve sjedalice?
Mi smo uzeli u Slo. u Babycentru gdje i sjedalicu.
Naša je sivo-plava.(I sad mi se ne vide mi se cvjetići)
kako perete navlaku?
nisu mi sve fleke otisle sa pjenom kojom sam prala!
jel netko stavljao u perilicu?
imam king ts plus i oduševljena. roemer zauvijek!!!
xmiha prvotno napisa
Znate li možda ako se ova sjedalica može kupiti još negdje (u HR) osim u Turbo limaču?
Htjela bih ovakvu, ali su mi u TL rekli da nemaju tu boju i neznaju dal će dobivati. A ja bi baš takvu!![]()
Probaj u Kiki, oni ih isto imaju.Ivanna prvotno napisa
evo ja danas vidjela u kiki dvije upravo takve na policiIvanna prvotno napisa
.
Kupila danas u TL R Duo plus. Ima li potrebe uz isofix još pričvrstiti sjedalicu i pojasom auta? Ono, ziher je ziher :?
Meni u TL kažu da se bilo koji dezen može naručit, ako ga ima na skladištu čeka se par dana, ako ga nema mjesec dana je čekanje...Ivanna prvotno napisa
A u našem TL-u možeš naručiti samo boju koju imaju u katalogu, ostalo ne može (to znači 2-3 boje od svakog modela)Ivana_st prvotno napisa
![]()
Postoji li još koja trgovina koja se bavi prodajom Romera u HR? Nisam uspjela naći podatak, a budući da s TLom imam neka loša iskustva ne bi baš kupovala/ naručivala kod njih nešto kao što je AS.
Ja sam je mislila u TL uzet jer imam popust (dm babybonus) i nešto kuna na magminoj kartici. Inače je ne bi ni ja kod njih uzimala :/
martinaP: vjerojatno se onda i kod nas mogu naručit samo dezeni iz kataloga, biće da sam krivo shvatila prodavačicu (kad sve priko volje govore)...
Nego, neznam je li bolje uzet sintetika ili pamuk navlaku? Oće mi se puno znojit ako uzmem sintetiku?
jel se ljetna navlaka dobije ili se posebno kupi?bimba iaia prvotno napisa
Kupi. Ništa ne poklanjaju 8)
bimba iaia prvotno napisa
A sad mi se baš ne da dolazit u zg samo radi sjedalice, ali svejedno hvala na info.miha prvotno napisa
![]()
Pitala sam vlasnicu dućana s dječjim potrepštinama ako mi može naručiti takvu AS pa ću vidjet. Ako ne, onda ću uzeti boju koju nude u katalogu (mislim Philipp). Isto mi je lijepa, ali mi je crvena ljepša.
Ne kužim zašto TL komplicira s naručivanjem neke dr. boje. Mislim, cijena je ista, proizvođač je isti.....ne kužim! :?