Pokazuje rezultate 1 do 50 od 164

Tema: dulux boje za zidove

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanima kada se moze boraviti i spavati u prostorijama nakon krecenja.
    I jos jedno pitanje - meni je u glavi da se ne kreci zimi/po hladnom vremenu. Ima li to uopce veze il ne?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pročitala sve, ali opet nisam skužila da li su sve Dulux perive (ili bar donekle perive) i da li je prednost u odnosu na JUB npr. tošto je manje treba za istu površinu i izbor ili još što?
    (naš pitur nam nudi JUB,. zašto?)

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj MamaRibice prvotno napisa Vidi poruku
    I mene zanima kada se moze boraviti i spavati u prostorijama nakon krecenja.
    I jos jedno pitanje - meni je u glavi da se ne kreci zimi/po hladnom vremenu. Ima li to uopce veze il ne?
    hop. hop.evo ovo i mene zanima. nakon milijun godina smo kupili lustere pa smo premještali žice i sad imamo po plafonu šare od glet mase. kako nema smisla farbati samo plafon jer ni ostatak nismo farbali od useljenja, mislili smo iskoristiti ove predstojeće praznike pa ofarbati cijelu sobu.
    pa da čujem stručnjake/stručnjakinje - farbanje i hladnoća, ide li to zajedno?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    hop. hop.evo ovo i mene zanima. nakon milijun godina smo kupili lustere pa smo premještali žice i sad imamo po plafonu šare od glet mase. kako nema smisla farbati samo plafon jer ni ostatak nismo farbali od useljenja, mislili smo iskoristiti ove predstojeće praznike pa ofarbati cijelu sobu.
    pa da čujem stručnjake/stručnjakinje - farbanje i hladnoća, ide li to zajedno?
    Zašto ne? Pa to ti je često bolje od farbanja ljeti, pogotovo ako imaš centralno ili plinsko grijanje. Prednost: brže je suho, nedostatak: za zidne boje nema, za drvenariju je problem ako ne možeš osigurati dobro prozračivanje.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mi smo bojali duluxom u zimskom razdoblju i sve je bilo u redu. Jedino što nije ista klima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •