Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: dnevno spavanje-do kad?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja jos uvijek L. stavljam popodne na spavanje...barem sad dok su dani dugi...nema mi smilsa da ide spavati u 19h dok je jos dan...
    i on kaze necu, ne spava mi se...ali uvijek ga uspijem nekako nagovoriti...nikad prisilom..ali ja znam da se njemu spava i da ce zaspati..samo treba leci i smiriti se...i ako se ne popisa spava po 3-4 sata
    navecer u 21 ide spavati bez obzira kad i kolik opopodne spal...zna da kad sunce ode na zapad spavati da ide i on..i ne buni se
    ujutro se budi oko 6-7 (iznimno kasnije)...kaze da su pticice budne pa mora i on biti
    sad kad krene u vrtic bar znam da nece imati problema...naviknut je spavati iza rucka

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    ..samo treba leci i smiriti se...
    e vidiš, ovaj dio je problematičan. Nema šanse da leži mirno. Nikakve. Osim ako je mrtav umoran. Ako mu se spava, spava. Ako ne, ništa ga ne može smiriti. Probala sam da umjesto spavanja barem malo odmara. Nema šanse.
    On inače odspava po 12 sati dnevno. Ili 12 po noći ili 2 popodne+10 po noći. U prosjeku.
    Evo, ni danas nije htio spavati. Probudio se u 8 (kao i obično, a išao je spavat svojevoljno! oko 22 jer je spavao popodne). Iza 14 smo krenuli probat spavat. Ležimo, cica i sav je u nekom transu i onda ustajanje i štura u sobu na igranje. Čim sam stavila mei tai da ga probam tako uspavat, počeo mi ga je skidat i mahat glavom "ne". Zaspao je u 17 i vjerojatno će do jutra. To nam se već jednom dogodilo. 14 sati gotovo pa u komadu! (sa par buđenja za pišanje i cicanje). A da ne kažem da zbog svega toga nije ni ručao ni večerao, pojeo je pola banane, malo jabuke i griz kruha. :pucamsiuglavu:

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Stvar je u tome da je to forsiranje spavanja, stvarno forsiranje. Ono, protiv njegove volje, uz njegovo vrlo glasno negodovanje (da se blago izrazim) ga svežem u mei tai. Ali on za 5 min zaspi. Znači valjda da mu je potreban taj san. Ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •