-
moj malac obavezno spava po danu.
ujutro se budi u 7 (i radnim i neradnim danom). u jaslicama ide spavati oko 12-12.30, a vikendom ga ja stavljam spavati u 13 sati. obavezno i bez iznimke. u krevetu je do minimalno 15 sati. kad zaspe i koliko odspava nemam pojma jer ga ne uspavljujem. stavim ga u krevet i izađem iz sobe. u 15 ulazim u sobu. ako spava pustim ga još maksimalno do 15.15. pa ga probudim. ako je budan onda super.
navečer mora biti u krevetu u 20 sati, orilo-gorilo. ljeti je to bilo u 21.30. i nema odstupanja. može on plakat, vikat, činit šou, ali u krevetu mora bit uvijek u isti sat. od toga ne odustajem.
mala mi je bila besano dijete i s njom sam prošla kalvariju. a najviše zbog toga što joj ja od malena nisam uvela striktni sat kada će biti u krevetu. išla sam linijom manjeg otpora, puštala je da sama "padne s nogu" pa da je stavim spavati. i to je izmaklo svakoj kontroli. navečer bi znalo doći i iza ponoći a ona još budna.
s malim takvu grešku nisam i neću napravit. jer djeci treba red, a ne im puštat na volju kad bi oni išli u krevet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma