-
ja ću ko padobranac malo sa drugačijom pričom, pa ako može savjet, M. ima skoro 8 mjeseci, liježe oko 22 sata i jaaaako nemirno spava, negjde oko sredine noći počne se vrti se s jedne strane na drugu, uspije se spustiti skroz na dno kreveta... ja pretpostavljam da je gladna, ali ne toliko da ju glad uspije probuditi svaku noć pa joj ja tutnem bocu kao noćas (izdajam - moje je mlijeko) i u snu dobro pojede i nastavi mirno spavati....e sad zašto ovo pišem....jer kad se ujutro oko 7.30-8.00 probudi, pojede malo se poigramo i ona se već oko 9.30-10.00 trlja i grinta išla bi spavati, mi je stavimo i ona odspava do otprilike jadan sat (ja mislim da je to upravo jer se ne naspava dobro zbog tog silnog vrćenja), sljedeće nam je spavanje oko 14,00 - 14,30 (ovisno kada nam padne obrok, jer ni tu nemamo reda još uvijek) i odspava i do 2 sata, e sad me zanima to jutarnje spavanje vrlo kratko nakon buđenja, je li vam čudno, trebam li ga izbjegavati ili da je pustim, ako je uhvatila taj mot (a čini mi se da je) ..... hvala
Posljednje uređivanje od Blekonja : 14.08.2011. at 00:07
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma