-
Moja 2.5 godisnjakinja u vrticu i kod bake spava bez problema oko 12:30, 13h, ali kad je sa mnom doma to je totalni uzas. Ovih dana se probudi oko 8, pa dorucak, plaza oko 10-12, rucak i onda oko 13:30 pocinje show s uspavljivanjem koji traje bar sat vremena a ako ne uspijem da zaspi prije 15 onda odustanem pa taj dan preskoci spavanje. Ako zaspi spava 2-3 sata tako da mislim da joj ipak treba taj san, a ako ne spava svejedno ne ide spavati prije 22.Navecer pocnem s uspavljivanjem oko 22:30 i ako traje manje od pola sata slavim. Najgore od svega je da zaspi za minutu onaj trend kad se pomiri sa spavanjem i umiri ali do tada je cirkus sa igranjem, plakanjem, izazivanjem, pijenjem vode, odlascima na tutu, mojim naizmjenicnim prijetnjama, molbama, ucjenama, pricama, mitom, pravljenjem da spavam itd...Nakon rucka prva recenica je da nece spavati, a nakon spavanja tvrdi da nije spavala. Navecer objasnjava da je taj dan vec spavala i da ce sutra tek ici spavati. Mislila sam da ce se nakon par dana inzistiranja na popodnevnom spavanju pomiriti i poceti spavati bez problema kao u vrticu/baki ali nista od toga, i dalje se bori svom snagom protiv spavanja, i popodne i navecer.Jedva cekam da opet krene u vrtic pa da uspavljujem samo navecer.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma