Trebam hitno pomoc i savjet.

Alanu je 5.5 mjeseci i nice mu prvi zub. Dosta je ostar ispod prsta kad predjem, svaki dan sve vise ga osjetim. Nagon da sve grize je jako izrazen. Vec pretpostavljam vidite kud to sve ide.

Jutros me je snazno ugrizao za dojku (samo desnu!) i to tri puta!!! Kako taj zub izbija vec nekoliko dana, ocekivala sam i uvijek se pribojavala po malo da me ne ugrize dok ga dojim, posebno zato jer se bojim da moja reakcija ne izazove neki buduci strajk ili slicno. No, jutros me je iznenadio i toliko je sve bilo bolno da sam naglas viknula. Jutrom je inace posebno zaigran, kad je naspavan i zadovoljan i izlezavamo se u krevetu, i odavno se kod njega to juranje dojenje pretvorilo u malo igru skrivaca, kad uhvati dojku, pa se nasmije, pa odmakne i zagnjuri glavu u krevet i tako nekoliko puta. Znam da je ovo jutros bila jos samo jedna igra, no boljelo je do suza. Ne mogu mu naravno objasniti u cemu je problem. Nakon tri pokusaja da ga podojim s te strane, pri cemu je svaki put bilo isto, sad se vec bojim probati.

Trebam napomenuti da je let-down s desne strane slabiji nego s lijeve i vjerujem da njegovo agresivnije hvatanje desne dojke ima veze s tim, jer mu se ne da cekati.
Pokusala sam malo izdojiti mlijeko rucno, pa da ne mora cekati da krene, no i tada je bilo isto.

Ceka nas putovanje i necu moci tako lako doci do savjeta ako mi bude trebao, no iskreno - meni je vec ovo zabrinjavajuce za poludjeti. Uz to, tocno na prijelazu izmedju areole i koze imam mladez, do sada ga nije zakacio nikada dok sam ga dojila, ali pocinjem se bojati. Sta da radim?