Vec zadje vrijeme kod nas stvari jednostavno ne stimaju.Ne postoji nikakav oblik nasilja koji bi me natjerao da ovu sekundu odem iz stana. A razmisljam o tome vec neko vrijeme.Ne razgovaramo, nastupila je tisina, radije nego da se svadjemo kad krenemo o necem razgovarat. Citam po forumima, citam... Pa razgovori,razgovori,dugi - otvoreni razgovori rjesavaju puno stvari. No ja sam jednostavno odustala od bilo kakvih razgovora jer uvijek odu u krivom smjeru i nista ne rjesimo. Vec se samo sjetim nekih stvari koje sam mu zamjerila i nisam zaboravila. On meni isto tako (nisu nikakva varanja s drugima u pitanju).Nikako da izravnamo racune. Radije sutimo i sutimo.Tvrdoglavimo se jedno drugom. Ja sam zbog njega otisla u drugi grad, tu sam na srecu nasla stalan posao s relativno pristojnom i redovitom placom (oko 4000kn), s obzirom na prijasnje. Imamo dijete od dvije godine koje oboje obozavamo i koje je za njega jako vezano.Nedavno sam mu rekla da bi najbolje bilo da se razdvojimo i da ja s djetetom odem. Isprva se sokirao,pa me odgovarao, zatim kad je vidio da o tome stvarno razmisljam u bijesu i rekao da ako to toliko zelim, da napravim sto prije dok je dijete jos malo, kako bi imalo sto manje traume.Pa prepiraka odmah kad ce on biti s djetetom,kako ce ga vidjati... Al ja jednostavno kad vidim to dijete koliko je sretno i nasmijano kad smo svi zajedno, idemo van, secemo se, ... Slomim se i ne mogu cvrsto odluciti da ce to tako stvarno biti i da za tjedan dana ja idem!!!I nas dvoje smo nasmijani kad smo s djetetom i razgovaramo. Al uglavnom o njemu jer nam je ono , cini se,jedina doticna tocka. Cini mi se da bi jos ovako mogla gurati samo zbog djeteta.Osjecala bi krivnju da mu oduzmem tatu koji je brizan i voli ga. A znam da na dulje staze to nema nikakvog smisla. A opet da budem hrabra - odem, prekinem tu agonije sutnje i tvrdoglavljenja, prate me strahovi. Kako cu ja to financijski izdrzat? Naime morala bih u podstanarsvo jer zivimo u njegovom stancicu. Nemam roditelje u blizini koji bi mi mogli pomoci oko djeteta. Ne znam...Kad ste vi osjetile da je to jednostavno to, da morate otici i uzet dijete sa sobom, makar mu tata nedostajao. Kako financijski izgurate iz mjeseca u mjesec? I sad dok njih dvoje spavaju , ja o tome razmisljam i pregledavam oglase i cijene stanova. A vec ujutro kad se probude i krene jurnjava po stanu, odlazak u setnju, ja cu gledat u dijete i osjecat se uzasno ako bi mu uskratila da se budi s tatom.A i kad dobijem racun u ducanu za kupljne namirnice, promislit cu par puta kako cu to sama izgurati?!Nekad promislim, da bi volila da me prevari, da mu nadjem nekave poruke u mobitelu,da ode van i ne vrati se 2 dana,.. bilo sto, sto bi bio razlog da odlucno odem i imama konkretan razlog za objasnit prijateljima i roditeljima zasto sam otisla. Ali za sad nista od toga. On uvijek kaze da cu prije ja naci nekog novog , nego on. Cure , mozda davim malo. Al zante kako je kad se morate izjadat nekome i cut misljenje nekog drugog.

Kad ste odlucile otici?
 Kad ste odlucile otici?

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 

...
 ...  sorciere prvotno napisa
 sorciere prvotno napisa

Ivi je bio rodendan nedavno, nije se sjetio. Zalosno je da se na Ivin rodendan sjetila cura koju uopce ne poznam privatno, nasa roda (Teddy
  Ivi je bio rodendan nedavno, nije se sjetio. Zalosno je da se na Ivin rodendan sjetila cura koju uopce ne poznam privatno, nasa roda (Teddy