Sorci dobro zboris.

Biserka, vjerujem da ti je tesko, tesko se i odluciti na takav drastican preokret. Otisla sam kada sam ga ulovila u prevari sa tadasnjom naj frendicom. Nasla sam se usred nicega, promjenila dva posla, promjenila tri podstanarstva, tesko mi je za poluditi, tesko mi je gledati moje cure, a one su toliko dobre da i ne traze nista, tesko je. Ponekada stravicno, ali nekako rolamo.
Ne bi se vracala na staro nakon prevare, nakon svega kaj nam je napravio nakon rastave. Ljudi su cudna bica i ja njega ne prepoznajem vise. Najzalosnije mi je da se ne sjeti na cure Ivi je bio rodendan nedavno, nije se sjetio. Zalosno je da se na Ivin rodendan sjetila cura koju uopce ne poznam privatno, nasa roda (Teddy ) a tata se nije sjetio.
Sara mi je takoder nedavno rekla kako je tata ljubav potrosio, kao da me htjela utjesiti, ono stara ne brigaj, ali je dodala kako mama ljubav nece i ne moze potrositi. Takve stvari te jednostavno uniste. Sorry, malo sam odlutala.

Dobro promisli o svemu, vratite se na pocetak dok je sve bilo OK i vidite gdje je zapelo, probajte nesto napraviti, napravi ti taj prvi korak. Zelim ti stvarno svu srecu ovoga svijeta