Drage moje!
meni se dr.-ica činila jako dobrom pa sam planirala zadnja 2mj ići kod nje na preglede..Čula sam i da nema prevelike gužve.Imate li kakvih iskustava?To je dr.plava kraće kose...
Kakva su vaša iskustva?
Drage moje!
meni se dr.-ica činila jako dobrom pa sam planirala zadnja 2mj ići kod nje na preglede..Čula sam i da nema prevelike gužve.Imate li kakvih iskustava?To je dr.plava kraće kose...
Kakva su vaša iskustva?
ja sam inače pacijentica doktora dukića, na svetom duhu, on radi četvrtkom u trudničkoj ambulanti,s obzirom da mi je termin za 5 dana, zadnjih mjesec dana sam svaki tjedan u ambulanti. Odnosno htjela sam reći da doktorica sirovec radi zajedno sa dukićem u timu, svaki put me ona pregledavala uz nadzor dukića i čini mi se super.Jako je simpatična ali da znam nešto više o njoj neznam.
Mogu je preporučiti. Izvrsna je. Bila sam kod nje u trudničkoj s Toni kad je bila u Petrovoj. Poslije je radila privatno, pa sam išla k njoj na redovite preglede. A sad se spremam k njoj na Sveti Duh gdje je nedavno prešla. Mlada je ali je jako dobar stručnjak za UZV.
Ja sam bila kod nje na pregeldu prije dva tjedna, bila je prilicno detaljna i ok. No, neka djevojka iz ambulante nam je rekla da zna biti turbo živčana i da je ovo bio dobar dan. Ne znam.
Inače, bila sam i danas gore, nema trenutno ni Dukića ni nje ali da, još uvijek su izgleda četvrtkom ujutro. Morate se naručiti btw.
Danas me pregledao neki Klobučar. Opće ne znam od kud vade sve te doktore tamo, čini mi se da ih ima bezbroj. Valjda rastu u dvorištu![]()
Uh, kad je se samo sjetim...Ja imam samo loša iskustva. Dijagnostika joj nije jača strana. Meni je rekla na UZV da su oba jajnika s lijeve strane i još neke nebuloze, totalno me isprepadala, a bez razloga.
U rađaoni je bila jako bezobrazna, bezobzirna, živčana. Na rodilje je gledala svisoka, bez imalo respekta, u najmanju ruku kao da smo kokoši u kokošinjcu koje legu jaja, a ne majke koje rađaju djecu. Uh, da je vidim na glavu bih joj skočila...![]()
ja pak imam visoko mišljenje i njoj.bila sam kod nje 3 puta.svaki put smo lijepo porazgovarale i nasmijale.
izuzetno nježna i uviđavna.
Klobučar je inače vrsan doktor, porodio je moga muža, danas sam i ja bila u ambulanti, sigurno smo se vidjele![]()
Anchi, baš sam zbunjena tvojim iskustvom. Meni se Sirovec svidjela baš iz suprotnoga zato što je uvijek - bar kad sam ja došla na pregled - bila dobre volje i spremna sve objasniti i pojasniti zbunjenoj prvorotkinji.
Baš mislim da sam razgovarala s njom bolje nego s dr.Hafnerom.Tako da je u tome stvar..Ona je nakon moga oboljenja u trudnoći od Ureoplasme odvojila 30min ako ne i više za razgovarat samnom..Bez obzira na ostale trudnice.Kada sam prokrvarila i došla u najveću gužvu u rađaonu,bila je super prema meni,iako je bilo 12 porođaja u 5h i nisu tada puštali očeve u rađaonu...
Mene je samo zanimala kakav je dr.dijagnostičar...
Što se tiče razgovora,super..Pričale smo o svemu od probl,u sexu u trudnoci,mucninama,i super je zenska....
Napisala sam svoje iskustvo sa dijagnozom...ruza prvotno napisa
Drago mi je da ima i dobrih iskustava, ali da ju vidim dobro bih je oprala zbog bahatosti koju sam doživjela u rađaoni. Htjela sam je tužiti i šefu, ali nikad nisam
. Ona je jedan od razloga što ja više neću roditi u Zagrebu.
Da ne bi bilo zabune, ovaj smajlićide doktorici, a ne ruzi!
![]()
Oprosti, malo sam zbunjena. Gledam potpis da si rodila u rujnu prošle godine. Tada ona nije radila niti u jednom rodilištu, nego u Medikolu, gdje je bila do kraja veljače ove godine. Si sigurna da je bila dr. Sirovec?
Je, doktor Klobučar je simpa skroz. Al ja sam odustala od toga da predvidim koji dan je koji doktor i kod nekog se uvalim. Apsolutno nemoguće, prije bi brojeve lota pogodila. Stoga idem dalje in random order, što ću...
ej...vidim da malo kasnim na raspravu o dr. Sirovec, ali ona je meni, nama bila prekrasna....
super ženska...
prvo smo išli privatno u Medikol, do kad nije počela raditi na Sv.Duhu, pa sam opet išla k njoj tamo, a inače sam iz Kž.. žena je fenomenalna, na UZVu je odlična,...
jedan od rijetkih doktora koji ima ljudskosti :D :D :D :D
dr.Sirovec mi je bila na porodu prije 2 tjedna
jedno od najsuncanijih i najtoplijih lica na SD, a vjerujte, tamo sam kroz puno ruku prosla
na porodu smo se srele po prvi put a bila je nevjerojatno brizna i suosjecajna, drzala me za ruku i dvaput pitala "vas jako boli, je l' da?!"
objasnila je i najavila svaki svoj postupak, a u boksu mi nije napravila niti jedan jedini vaginalni pregled, jer "za tim nema potrebe"
da je babica pokazala barem desetinu topline i humanosti kakvu je dr. Sirovec davala bez rezerve, porod bi mi ostao u beskrajn lijepom sjecanju; ovako, nadvio se nad tim iskustvom mali crni oblacic s likom te babice...
hvala doktorici Sirovec na ljudskosti, na kraju je to ono sto se pamti najduze
Je li to ona jako simpa ženskica sitnija i ima malo slavonski naglasak?
Ako je, super je žena, jako simpa, meni je odradila sve uzv-ove u trudnoći a bila mi je i par puta dok sam ležala u predrađaoni, što je bilo skoro 2 dana, i stvarno je super.
Dugo sam razmišljala napisati nešto ili ne vezano za spomenutu dr. s obzirom na moje bolno iskustvo. Mogu samo reći, nažalost iz osobnog iskustva, da je NIKAKAV dijagnostičar i da mora još puno, puno, puno učiti o UZV-u. Na kraju mi ništa nije vrijedila njezina ljubaznost tokom 9 mj. kad je u dijagnostici napravila ogromnu grešku.Tokom pregleda u trudnoći bitno je da je doktor stručan, a ne koliko mi se puta nasmiješio.
Pa možeš li napisati što je krivo dijagnosticirala jer očito imaš loše iskustvo?
Prije vaginalnog pregleda pitala je: "Kakav je Vaš stav prema pregledu, kako se osjećate?" Jako me time iznenadila, ugodno naravno. U prošlih 15 godina nikad me to nitko nije pitao.
Sve lijepo podrobno objasnila, imala vremena, strpljenja i topline.
Toni, poslala sam ti privatnu poruku.
Kod dr. Sirovec sam išla za vrijeme prve trudnoće u dom zdravlja u Runjaninovoj, to je bilo 2005. Mogu samo reći da imam najbolja iskustva, uvijek je bila točna u dijagnozama, smirena, uviđavna, odgovarala na sva moja pitanja. :D
Ali ja isto tako nisam imala nikakvih problema pa i da je htjela nije baš mogla nekako pogriješiti...![]()
Sad kada planiram drugu trudnoću bilo mi je bitno saznati gdje sad radi jer bi u svakom slučaju htjela da mi ponovno ona vodi trudnoću. Ako je još uvijek u Sv. Duhu, to bi bilo odlično budući da tamo i spadam po mjestu stanovanja.
Je, na SD je. Išla sam i s drugom bebom k njoj u trudničku i bila mi je na porodu. Ja s njom imam zaista samo najbolja iskustva.
koliko ja znam, Klobučar je tamo šef rodilišta i to već dugo.UdavDave prvotno napisa
Meni nikako nije drag, svakodnevno nam je dolazio u vizitu i nije me usrećio. A čula sam o njemu i jako loših i ružnih priča.
A za doktoricu neznam, u tjedan dana koliko sam bila tamo ni u jednom trenu nisam vidjela ni jednu žensku doktoricu![]()
Meni je dr. Sirovec vodila trudnoću i od početka za nju mogu reći apsolutno sve najbolje.
također je kao osoba jako draga i pristupačna.
Kad sam rodila drugo jutro čim je došla u smjenu me je posjetila..Pa ne bi bolje imala ni u privatnoj klinici..
O njoj iz mog iskustva sve najbolje.![]()
od horde dr koji su me pregledali, nju sam zapamtila i bila je ok. >dr sirovec došla sam i u noćnu smjenu, (kad je bila ludnica) jer su krenuli trudovi. Ljubazno mi je rekla da sam otvorena tek 1cm, i da mi ona preporuča da odem doma i dođem ujutro i nije pogriješila. Rodila sam tek u 17h i poludila bih u bolnici od 1.30 do poslijepodne. čisto ok, iako s 2. strane u sv. duhu, osim par neljubaznih sestara u ambulantama, dr. su bili baš ljubazni.
O stručnosti ne mogu jer me nije pregledavala, ali neljubaznost u trenucima kad mi je bilo jaaaaako teško ću joj zauvijek zapamtiti![]()
Evo da dignem malo topic.
Mi vodimo i ovu 2.trudnoću kod dr.-ja sam prezadovoljna![]()
Dr.mi je doslovno spasila život sa malenim...
Ide li još netko kod dr.?
Za doktoricu imam sve najbolje pohvale
Pažljiva,temeljita,dobronamjerna....Sve najbolje..
Jučer nam je otkrila spol(dolazi nam frajer još jedan),strpljivo nas je i detaljno pregledavala...![]()
Eto i ovaj topik pokazuje da jednostavno nema doktora ili nekog drugog profesionalaca koji je uvijek crn ili uvijek bijel![]()
Meni je dr. Sirovec bila na prijemu na Sv.Duhu kad sam došla roditi Juricu i bila mi je jako, jako ljubazna i kooperativna![]()
Drage moje,ja sam sa dr.Sirovec se upoznala 2007.Vodila mi je trudnoću na SD.Jedno od najdivnijih bića koje bi mogla svima poželjeti da u najosjetljivijem i istodobno najsretnijem dijelu ženinog života bude uz Vas.Temeljita,profesionalna,a istodobno ŽENA koja odgovara na sva pitanja,nježna prilikom pregleda,meni je to bila treča trudnoća i niz problema ,ali ona me doslovno digla i dala mi snage.Kao čovjek nasmiješena,čak se možeš šaliti s njom,pričati o svakakvim stvarima,požaliti se,a da te sasluša I da savjet.Draga ,pristupačna,,kao najbolja prijateljica,a vidjele se prvi puta,to je meni bila dr.ALENKA SIROVEC
![]()
![]()
![]()