-
Lp forumasi...
Evo malo friskih proslotjednih iskustava iz ob zabok rodilista.
Sve je islo po planu..
Cuvanje trudnoce 2 tj jer su blizanci bili u pitanju. Sestre na tom odjelu su VRH VRHOVA!!! svaka cast i svaka pohvala i nemamo jesne jedine zamjerke.
Porodjaj CR prosao super isli na opcu anesteziju i opet sve po planu.
Nakon toga preselili zenu na odjel. Bebe su bile male pa dan dva u inkubator. Sve ok.
Naime sad skrecem temu na sestre s tog odjela rodilja. Zeni se upalile dojke radi neiskustva(prvorotkinja) sestre su bile totalno nezainteresirane za bilokakvu pomoc rodiljama. Njihovi odgovori su jako cesto isti: " a kaj bi vam ja sad?? Imate bebe pa dojite"
Ali mene jako boli i sve mi se zgrudalo....
"Morate si masirati.. kaj bi vas ja masirala..??"
Sestra odlazi iz sobe uz lupanje vratima...
To se dogadjalo isti scenarij 3 dana dok ja nisam poludio i otisao do sestri i pitao da li je uopce koja od njih imalo se pobrinula da zeni od 24 god ode tam i pokaze kako da si sama pomogne da joj bude bolje.. da si olaksa ionako tesko stanje, strah, neznanje...
E i nakon moje intervencije su pocele ocekivane reakcije...
Na svako pitanje, molbu, bilosto one bi to napravile uz ocigledno okretanje ociju. I komentare koje su mislile da nitko ne cuje: " jos samo malo da otidje iz bolnice bidemo nekak pretrpele da nebu ovaj njezin jos isel nekam vise prijaviti kaj"
Ajde da se takva situacija dogodila samo nama. Ajde malo nije slusala pa se desilo zlo i nekako budemo to rijesili.. ali ne.. jer su u sobi bile 3 zene sa istim problemom... Zena pokraj moje se zalila da ju boli kaj beba povuce tolko jako da se sva zgrci... Odg sestre je bio:" ajde molim vas.. ja sam dva puta rodila i dojila i zo uopce ne boli.. kaj zmisljate.. "
Onak... Bez rijeci smo...
Uglavnom...
Sestre na rodiljama su strasno bezobrazne, nezainteresirane, lijene... Uzas uzasa.
Nikad vise
Ako ikako mozete izbjegnite ob zabok u sirokom krugu.
Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma