EEG je prošao dobro recimo, nalaz na rubu epi napada, no nije ju stavila na profilaksu jer Antonela radi sve što trebaju djeca njene dobi a to je u principu da zna slova ne sva, da su crteži čovjeka sa detaljima,pokušava spajati slova u riječ tj. čitanje.Ja sam se iznenadila, a tek muž koje li ljubaznosti u G Bistri.Snimanje se vrši na najnovijem aparatu, snima kamera cijelo vrijeme i svaki pomak, i sve se komp. prenosi direktno kod dr. Na pregledu smo bili oko45.min. i to stvarno u detalje no rekla mi je i dr. Mucić da se pacijenti žale na Antičevića i da je najbitnije da idemo tamo gdije se osijećamo sigurno.Jako sam zadovoljna pregledom ne usporediti sa Rebrom kod iste dr.Dala nam je i preporuku za denzitometriju i rekla je da to obavezno napravimo prije op.a termin sam dobila za 13.03. na rebru.Anorektalnu smo isto radili i nalaz je super sljedeća kontrola za 1 god.Na red se čeka najviše tijedan dana.A što se tiče slike nismo je uspijeli staviti pa MOLIM da mi netko stavi SLIKU ha ha ha . A da rekla je da kad napravimo denzitometriju sa nalazom ćemo iči valjda kod nekog kaj mućka i odreduje doze vitamina koje treba piti nisam zapamtila no Manuela sigurno zna i da je napamet davanje bilo kakvih vitamina nepotrebno jer se nezna čega koliko fali i koliko treba dati.A i pitala ja dali korištenje elektrostimulatora može poticati napad rekla je da isto toliko koliko i tv, komp itd. U biti svi koji ga koriste onako kako im je pokazano kod poduke ne moraju biti u strahu.Valjda sam sve namljela kaj ima kod vas novo našto se pretjerano ne javljate mislim na sve.Drage moje ja sad idem nakon 2 viježbe popiti kavu, bila joj je danas fizioterapeutica i izvježbala a ja sam je sad izmasirala pa idem na zasluženu pauzu.javascript:emoticon('')javascript:emoticon('
')
Raspa
Coffee