Da,malo smo se stišali,ali nekak to ide globalno,svaka u svojoj svakodnevici...Udruga pomalo nešto radi,javljamo se na raznorazne natječaje za novčana sredstva (još nam fale novci da otplatimo putovanje dr. Cvitković), Ivana radi na osvješćivanju HZZOa o novim vrstama katetera i stvarnim količinskim potrebama nasuprot onima iz Pravilnika,itd. Forum na stranici još ne radi,CARNET nas očito jako mrzi,izgleda da ćemo mijenjati server. Fali nam malo ljudske snage, da se sirovo izrazim,pa ako netko ima volje i ideja što raditi...Došle smo do ideje nabavke bicikla za djecu iz udruge,posebnih, sa kombinacijom pogona ruka-noga,pisali smo RTLu,pa ćemo vidjeti.
Ja sam se malo uljenila,krivim posao za to,ne ostaje mi puno energije...nemam volje upaliti kompjutor kad sam doma,nemam volju za ništa. Jel to ono što se zove fjaka?Ostali su mi i oni ispiti na koje sam nadobudno krenula prije posla,imam još neku obaveznu specijalizaciju na poslu,a padam u depresiju kad izračunam koliko bi mi nakon svega ostalo vremena za Eni...Imam puno telefonskih brojeva mami koje sreću moji prijatelji,rodbina,kojima sam obećala javiti se,čuti što mi imaju savjetovati,a jednostavno mi je lakše ostaviti to za neki drugi put.
Dobra je vijest što se Eni počela dizati uz namještaj. Ne stoji kako treba,ali i ovo mi je puno. Ne tjeram ju na stajanje,sve se odvija u tempu koji joj odgovara. Dobili smo termin za kontrolu kod Đapića,16.11. Anita,sve sam navijala da i mi dobijemo 11.!Tražit ću ga ortoze za stajanje,neću izaći bez preporuke,vikat ću ako treba. Počeli smo dobivati pelene na doznaku,a moram se raspitati kako se dolazi do kolica,izgleda mi komplicirano,ima neka caka kada se propisuju prvi put. Slijedeći tjedan šaljem HZZOu zahtjev za 5 katetera dnevno,istopile su nam se sve zalihe,a bome ih neću kupovati.
Trebam savjet...počela sam gospodični uređivati sobicu. Htjela bih da ima mali stolić i stolicu/foteljicu,za crtanje itd. I sad neznam gdje da nađem nešto nisko za sjediti,a da ona može sama upuzati u to. Nešto najsličnije našla sam ovdje http://nakup.pikapolonica.com//delta...95907693101029 ali bih svejedno htjela čuti savjet od vas.